Здравейте. Реших и аз да пиша. Преди две години (бях за 7ми клас) се запознах с момче на моята възраст. След много малък период от време тръгнахме. Всичко беше наред до 4-5 месец, след това започна да се държи гадно с мен, на моменти направо ужасно. Започнахме да се караме доста често и при сяко скарване ме късаше и на следващия дет всичко беше както преди.. Точно преди да направим 9 месеца пак бяхме скъсали и когато за пореден път се сдобрихме и решихме да почнем отначало.. Отново нещо стана.. Точно няколко дни след това имахме изпити за след 7ми клас.. Заряза ме, с думите че уж тоя път нищо нямало да се оправи. 2 седмици не поддържахме никакъв контакт.. Накрая излезнахме и пак всичко се оправи. Но явно е било само за един ден. почна лятото и не се виждахме близо месец. След това стана така че ни приеха в едно и също училище. Започнахме да излизаме пак уж като приятели и така докато не почнахме училище.. Всеки ден се държеше ужасно,гавреше ме пред неговите приятели, унижаваше ме по всякакъв възможен начин.. На коледния бал направих опит да отида при него, но ме отблъсна .. а когато се пребирахме заедно пак се държеше сякаш ходим, но накрая оправданието отново беше " това беше само за днес " .. Нямаше ден в които да не ми пише, да не се интересува от това с кой съм и тн. Но в същото време твърдеше че не му пука за мен. Накрая тръгна с една моя приятелка (която вече не ми е, и е логично ;d) ходиха 3 месеца а се видяха най-много 3-4 пъти. И със всяко друго момиче след мен не може да се задържи повече от 2 седмици. Моята "приятелка", с която ходеше често го питаше дали ме обича още и дали ме е забравил, а той не и е отговарял и са се карали.. Не разбирам има ли някакви чувства все още .. Вече мина близо година от както не сме заедно а аз още не мога да го преживея .. 4 пъти съм си посягала на живота, ходих на психолог, бях на антидепресанти и какво ли не .. без резултат.. Споделете някои от вас бил ли е в такава ситуация, защото вече изпробвах всички възможни начини и нито мога да го игнорирам, нито да го забравя.