- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- от това болии . . !! :((
здр .. знацхи ще карам направо .. преди 3 месеца се запознах с едно момче .. отначало не забелязах ,но по късно разбрх че тои ме харесва .. след известно време започнахме по често да се засичаме .. пишехме си по скаип , тои идваше с неговия приятел при нашата групичка и така започнахме да се виждате все по често ( не бяхме гаджета ,но се мотахме ) един ден ( тъи като тои е много ревниф ) ме видя да си говоря с едно др момче (мои френд ) и мн се ядоса и ми се насърди .. и от т0гава спрхме да потдържаме всякакав контакт .. след известно време го видях с друго момиче .. и ми стана някак си кофти .. и от тогава всеки ден не спирах да мисля за него ..преди няколко дни се засякохме на даскалото където отивам да играя тенис .. след това тои ми писа .. и ме пита дали още чувствам нещо към него или не .. също така ми каза :: " ако ме искаш ми го кажи , защото има и едно др. момиче което мн ме иска ... " всъшност др момиче е доста по яка тупалка от мен .. но тои ме иска само защото не му се давам толкова лесно .. МОЛЯ ВИ кажете ми какво да правя с него ..
![]()
![]()