- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- здравейте искам да попитам дали може ...
значи с приятелят ми се натискахме и той се опита да ми го вакра но без презерватив може би само главичката влезна но той беше без презерватив .. не съм правила секс и това ми е за 1-ви път имаше малко сперма дали е вазможно да се забременее ..![]()
мн ще съм ви благодарна ако ми отговорите
![]()
Не.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
има си тестове за бременност
не съм ясновидец (може би)за да знам дали си бременна
ОДИН!!!
Oх,защо правите глупости,като не знаете последствията.
Не,не може да си бременна.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Аве хора толкоз лесно не се забременява.Какъв е шанса ти да си в овулация през туй време.Какъв е шанса той да изпусне предеякуларна течност и имайки предвид че тя съдържа около 40% сперма мисля,че шанса е много малък.
аууу, едно вкараване и той се изпусна ...
Не си бремнна ама от чисто любопитсво на колко години си ..
Без обидни коментари. Да не се повтаря.
LadyDi
Станислава
Все пак пита. Неопитни са и...... за това ми беше интересно на колко годнини са
Тест за бременност ... Не сме ясновидци..
хах само от 1 вкарванеии да на колко си ? любопитна съм ииии споксссс няма страшно
Какви глупости правите бе хора... Или правете секс като хората или просто НЕ го правете. Вкарал само главичката....Иии да, за всеки случай си направи тест
Момент да погледна в кристалното кълбо.![]()
![]()
![]()
ако си в овулация и наистина по члена му е имало сперма, ДА, възможна е бременност!... овулацията ти е приблизително 14 дни преди настъпването на следващата менструация (ако ти е редовен цикъла), изчисли си.
иначе моля ви, не се лъжете, дори девствено момиче може да забременее от пръст, покрит със сперма и вкаран във влагалището! помислете малко, факторът за забременяване е спермата, не членът!...
Too much energy, too little time...
ами та те й казват да си направи тест... поне повечето![]()
виж ся, мацка, или с предпазни средства, или никакъвповярвай ми, за 30ст. или бързо притичване до аптеката/денонощния по- си струва вместо да се притесняваш
![]()
ам значи на 16 съм.. просто ми е интересно .. верно и тест ще си направя но ако си направя сега няма да ми излезне точно поне така знам трябва да мине някой др ден ? а и просто питам щото ми е инт презерватив нямаше щото както казва нш и не сме правили .. но се пак се чудя дали може да забременея ?
WTF?!
Тоя как е свършил с едно вкарване бе ?
защо винаги мислите след а не преди това?малко е възможно да си бременна ,но пробвай с тест
![]()
Тоя как е свършил с едно вкарване бе ?
не е свършил ..просто имаше малко сперма и се чудя дали е възможно да съм бременна ;д..
Шанса е толкова малък, че едва ли е станало бебе.
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
ама тука голяма веселба пада в тоя сайт беПървоначално написано от ludafukla
![]()
шанса е много малък, но ако си притеснена толкова много си направи един тест.![]()
Първоначално написано от BabyDesi
A ti vijdala li si mnogo :P~ :*
Da da
Хора ,започнете да се отнасяте по-сериозно към тези неща. За вас сексът се е превърнал в някакво `влизане` и `излизане`. По-добре не го правете ако след това трябва да правите теми за това и да се доверявате на непознати и техните предположения !![]()
![]()
![]()
ъъ.. аз съм ЗА секса с презерватив.. обаче питах една приятелка що не го правят с презерватив и тя каза, че момчето казало, че с презерватив е все едно да си удариш чикия..еми..така мислят хората в днешно време ;Д
Mistakes are proof that you are trying.