.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Не мога да чувам клипове от нета

Хора моля ви помагайте.
    Значи онзи ден си купих нов комп и на него нищо нямаше, дори и драйвъри за звука от песните, така изтеклих си realtek ac97 audio и песните ми се озвучиха, но като влязох във вбох-а там от клиповете никакъв звук!
    и понеже след като си инстална realtek-а ми се появи долу при часовника отметка sounds effect, http://www.ixbt.com/multimedia/intel/hdaudio/shot2.png - e това ми се отваря и като точно по този начин нямам звук, а като цъкна примерно на иконата с рибата или тея до нея звука нали се появява, но е с даден ефект,а на мен ми трябва да си е чист звука.

и за това моля някой да ми каже какво да правя!
    да взема ли да изтрия тоя realtek дето имам и да дръпна друг или...???

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Препоръчително е да си инсталираш драйверите от диска който ти го дават с компютъра,там има всички необходими драйвери...другия варянт е да си смениш браузъра и да пробваш....аз само за това се сещам!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Аз имах такъв проблем като бях вкарал кабела в черния вход на звуковата карта. Провери дали ти е в зеления.
    Клик ми (:

там си е, но нали ти казвам сиг трябва некви драйвъри да тегля щом като и звука не бачкаше пред да дръпна realtek-а

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от gogom34
    там си е, но нали ти казвам сиг трябва некви драйвъри да тегля щом като и звука не бачкаше пред да дръпна realtek-а
    Преинсталирай драйверите от диска който си получил към компютъра.
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Ако само в интернет нямаш звук погледни "Internet Options" от Контрол Панела, дали ти е сложена ето тази отметка:

Или можеш да пробваш да си обновиш "Flash Player"-а

в internet pro всичко си е на 6, и flash player го направих отново
    просто със сиг трябват некви драйвъри
    ама ...

Супер фен
    Пробвай така:

start->run (win+r) пишеш regedit в отворилия се прозорец отиваш до My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Win dows NT\CurrentVersion\Drivers32
    после отдяната страна на прозореца натискаш десен бутон и избираш new -> String value кръсти го wavemapper след това го отвори и в долното поле напиши msacm32.drv

тествано е на Win XP и оправя проблема но като гледам и на Win 7 има такъв регистър така че и при друг Windows би трябвало да работи

Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си