- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване
Абе я кажете как по-бавно да свършвам![]()
Че докато съм го вкарал и ае![]()
Удари си 1 злобарка преди това... Или си мисли за Телетъбис ..![]()
т.6
амк933
хах може да ти се стори смешно но според мен действа ... не съм пробвала щот съм момиче нооооо .... еммм започни да си представяш примерно ббаба си гола или нещо гадно такоа .. не мисли колко ти е яко ам си представяй гнусотии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
представяй си че го прайш с някой който не искаш иии ще има ефект
хаха
Това е много добро решение. Има и некви хапчета ама не зимай, само ще те овредат.
е аз със шушлек говоря![]()
Благодаря все пак![]()
ПОДРОООБНОСТИПървоначално написано от Tedchy
![]()
![]()
![]()
![]()
да си на 14 или 15 и да искаш да не свършваш толко браже ... Не стаа братот опит го знам. Ама тия савети ще искараш некоя минутка повече.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Благодаря![]()
Пък после да не може да довърши работата.Първоначално написано от ch0c0lina
![]()
BiGBaDWolF е прав.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Да, най-малкото може въобще и да не го вдигне.Първоначално написано от ch0c0lina
Да обичаш значи да страдаш!
Както каза по горе BiGBaDWolF, просто малко мастурбация преди акта и ще издържиш повече. Смисъла да си мислиш за някви глупости е супер глупав, защото ти правиш секс за да изпиташ удоволствие, а не погнуса.
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
ама че сте лоши! бъзикам се![]()
![]()
Какво лошо има в това да свършиш бързо.Не разбирасе всеки тек да ти е по 1-2 мин.Мен 1-вия тек на голо ми е 5-10 мин.Втория е мин. 30-40 мин.С гума 1 час някаде ми е 1 тек,защото не го правя с гадже....Ако съм с гадже и с гумата,някаде 20-30 мин ще ми е 1-вия тек..
Не го слушай тоя бигбедуулф... Минимум 2-3 злобарки ама гледай после да можеш да го дигнеш![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Взимаш презерватив от ония боклуци за по 20-30 стинки дет са. Слагаш го и докато ръгаш все едно го вееш в коридора.
Temet Nosce
벨야카
Мисля, че това ще ти помогне![]()
http://www.durex.com/bg-BG/Products/.../Performa.aspx
Успех![]()
Избягвай дългото проникване.
Когато усетиш, че ще свършиш, смени позата.
С палец и показалец образувай пръстен около основата на пениса си и стисни леко за няколо секунди.
еми мисли за нещо непорочно..например: тиган, качамак, баба ти, орбит, мляко с ориз и тка... :P ама полека с отнасянето, да не увисне![]()
Благодаряяя![]()