.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

Какво мислите за Windows 7

Какво е мнението ви за Windows 7 доволни ли сте от таз операционна система ?Чудя се дали да си я сложа и аз !По принцип вече не играя много игри но все пак ще ми тръгват ли игри като Warcraft III и NFS Most Wanted?
    Като гледам Сравнението(цък) Windows 7 изглежда най добрата операционна система
    А ако някой ми даде линк за хубава версия без бъгове да си изтегля
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Слагай без да се замисляш...

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Аз отначало бях против, но вече от доста време съм със седмицата и нямам никакви проблеми-дори хр-то ми сечеше доста, а вистата е прекалено тежка-ако имаш силен комп задължително Windows 7 , ако компа ти не отговаря на изискванията за 7 тогава ХР, Виста не препоръчвам на никой! А все пак ХР е почти 10 годишна ОС и скоро ще я бракуват, ако ще си купуваш нов комп е нормално да е и с нова ОС!

http://zamunda.net/details.php?id=191963&hit=1

Тази която е дал mlakniwe е 64 битова , ако си с 32-ка да не изтеглиш нея xD.

Най-лесно се инсталира с флашка.И аз бях против нея в началото, но като си я сложих и видях , че върви по-добре и от XP.Няма връщане назад Слагай я и дерзай....
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Слагам още рам на моята щайга и ще сложа Седмицата
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    Тази която е дал mlakniwe е 64 битова , ако си с 32-ка да не изтеглиш нея xD.

Най-лесно се инсталира с флашка.И аз бях против нея в началото, но като си я сложих и видях , че върви по-добре и от XP.Няма връщане назад Слагай я и дерзай....
    Не е 64 битова, а при инсталацията избираш ква да е пише x86-x64 под х86 се разбира 32 битова!

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    отначало не ми хареса тази седмица но като си инсталирах 32 бит си върви чудесно препоръчвам ти 32 бит (86бит) заема малко място на ц някаде 7 гб

Боза като vista, ама е малко по-добре, един фр си го беше инсталснал и се отчая от живота, барзо се скапа този "Windows 7" при положение, че машината му е добра...

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Бозата си е боза дали ще е Windows XP,Vista,7 и т.н. Слагайте Linux и се кефете на софтуер

Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Бозата си е боза дали ще е Windows XP,Vista,7 и т.н. Слагайте Linux и се кефете на софтуер
    Най-правилното мнение в тази тема!

Цитирай Първоначално написано от snakelx
    Боза като vista, ама е малко по-добре, един фр си го беше инсталснал и се отчая от живота, барзо се скапа този "Windows 7" при положение, че машината му е добра...
    Ами ако пипаш, където не трябва много ясно, че ще се "скапа" за отрицателно време...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си