.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на L0ST
    Как с камък бре... Наиш ликви проблеми ще си навлечете..

Както споменаха, най-добре да си с някой дето знае как да удря, че да не оставя видими следи... Тва дето мислиш да му изкарваш въздуха... забрави да успееш да го направиш, още повече акто не си тренирал никво бойно изкуство.

Момиченцата си нямат мн мн на идея за какво става дума - смятам, че пвоечето то вас не са млатени и тормозени всеки ден от идиоти, а дори и някой да тръгне да ви удря, ще се намеринякое свястно момче, че да го спука от бой тоя дето ви удря..така че..

Такива идиоти само от бой разбират - кофти, но истина. Хубавото е обаче, че повечето не могат наиситна да се бият, при някой е достатъчно само като те ударят да се извъртиш, да ги хванеш и в стената и да им кажеш, че следващия път ще ги спукаш от бой, при други трябва и някой друг ритник или удар, но голяма част от тях са такава стока - много силни са срещу слабите, но видят, ли че не би им се дал лесно се отказват и даже ти стават "приятели" .. Загубена работа, хубаво е да имаш и компания, която ако се наложи да може да те защити..

Ааа и още нещо - ако си някво хлапенце, което никога не е правило никва тренировка - дори и домашна и нямаш никаква сила, нямаш шанс да го набиеш, по простата причина, че дории той да не е силен е по-голям от теб , така че внимавай ти да не с набития най-накрая
    Lexynnka

Голям фен Аватара на Stellsy
    Сега си ваканция. Запиши се на Самбо, Джудо, Карате каквото има в твоя град и като започнете училище нищо не му казвай на това момче, игнорирай го .. ако започне да те удря му връщаш .. все нещо ще си научил ако толкова искаш да се биеш.. аз не мисля че това е решението, но ти си преценяваш
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Това да вика компания пък е най-тъпоко Преди години като бяхме по-малки и имахме в компанията един дрисльо 30 килограмов с напикани гащи, дето обаче познаваше доста боксьорчета, борци и т.н. Та той постоянно ходеше и се отваряше на някой и като тръгнеха да го млатят веднага звънкаше на тайфата и ходеха да се бият заради него, а той се покриваше някъде като най-гобемия мишок... След като отмине всичко идва и всички почваха да го питат за кво не е останал, а е избягал и той все се оправдаваше с "Имах работа братле звъннаха ми смешно да отида" Много ми беше смешен... Така че по-добре сам да си разрешиш проблемите, а не после да те позиграват всички, че без приятели не можеш...

Като цяло не смятам, че в боя е решението, но ако толкова много искаш подкрепям мнението на
    Stellsy. Сега си ваканция . запиши се за през лятото на някакви курсове и до есента все ще си понаучил нещичко И естествено не тръгвай ти първи, а изчакай той да ти посегне
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    стола в главата
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Град
    Сливен
    Значи единственото което мога да те съветвам е да НЕ се биеш в училище. Ако толкова много смяташ че няма друг начин да се оправят нещата между вас освен с физическо насилие и си сигурен че така трябва да постъпиш, щом ще го млатиш и ще го предупреждаваш да не ти се бърка повече и т.н. да не бъде в училище!
    Второ, спри с тея историики взети от кеча.Щом си на 14 значи би трябвало да се наясно че тези неща които ги показват там, използваш ли ги, освен да си създадеш проблеми друго няма да постигнеш.
    То като се спречкате, до колкото са ми казвали тогава усещаш къде да удряш, демек от самосебе си идва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си