- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз ли згреших?!
Абе хора .. имам приятел с който сме заедно от 3 месеца.. На мен ли ми се струва или си е така![]()
:когато ме пита да ли ще му пусна аз му отказах все пак не съм се замисляла да го направия пък и не ми е време
та.. мисълта ми беше че като му отказах и някак си промени отношението си към мен.. почнахме да не се разбираме и някви такива.. тва е заради мен нали?
![]()
![]()
Не заради мене е ... Аз не му пуснах ...![]()
момчето иска секс, ти си го отрязала... доста вероятно да е заради това.Първоначално написано от vivchu
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Само секс?!?!?! Според теб колко време трябва да мине преди една връзка да стигне до секс?Първоначално написано от Tedchy
Ами, очевидно, авторката не е готова. Като не иска, по принуда ли трябва да го прави?!Първоначално написано от dimitar_ak
Не, но на младежа явно не му се чака повече и тази връзка ще приключи, ако не се развие и в посока секс.
Да,но това не е причина да го прави.Приятелят й или ще я изчака или ще я зареже.Предполагам ще стане второто..Първоначално написано от dimitar_ak
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Постъпила си правилно .. Щом не си готова и не ти е времето, няма да го правиш, разбира се.Щом той се е разсърдил, значи не те заслужава.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
имаш две възможности :
1.Пускаш му минава месец и те зарязва ,защото вече не си му интересна .
2.Не му пускаш и те зарязва на момента ;p
Hostis Honori Invidia
Ако ще ти е първи път е нормално да имаш съмнения и той е нормално да прояви разбиране.... Ако вече си правила секс не би трябвало толкова време и ти самата да не проявиш интерес. И в двата случая ми се вижда , че връзката отива към края
Първоначално написано от Little_Lady93
именно защото ще ми е за 1-ви път!! неискам да прибързвам ..ама явно всички момчета мислят за ибане!![]()
13-14 не повечеПървоначално написано от Little_Lady93
![]()
![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
И аз така си помислих... да го зарязва тоя пръцльо и да си гледа интересите (и учебниците). Още повече щом не се чувства готова като изключим, че и биологично на 13-14 е рано за секс
Щом не си готова, а на него не му достига сиво вещество да го разбере проблема е негов. Според мен знаеш какво трябва да направиш..Първоначално написано от vivchu
![]()
просто не е е трябвало да го режеш с "не", а да му кажеш,че не си готова и че трябва да те накара да се почувстваш готова.
Има вероятност да приключи и ако се развие в посока секс, защото очевидно момчето търси просто секс.Първоначално написано от dimitar_ak
Да обичаш значи да страдаш!
Смятам, че това което си му казала е причината да се дърьи така. Но не е задължително... Поговорете. Дори и да се цупи точно за това, не си направила грешка като си му го казала.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.