.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Искам съвет !

Здравейте казвам се Гери и моят проблем е че съм влюбена в ром . Всъшност той е първата ми любов и незнам дали да продължа да го обичам или не , защото е от друга раса и моите приятелки не са съгласни с това ! Моля ви даите ми съвет !

Супер фен Аватара на radeberger
    Не трябва да те интересува мнението на другите.

Все пак ако е от ромите които живеят из разни полу-срутени къщи и ги мързи да работят , е по - добре да не се занимаваш . Но ако живее като нормален човек не мисля , че е кой знае какъв проблем .

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    по-добре недей.....
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не е от друга раса. И все пак...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Здрасти Гери.
    Ако слушаш размума си -а именно,приятелки ,родителско тяло итн,не трябва да си с него,по-простата причина,че е ром.Но има роми и роми.
    Както има българи и българи.Има роми много по-човеци с главно Ч от българите.Например на едното ми село имам приятели роми,и мога да ти кажа,че въпреки ,че са роми,те са ми много по-добри приятели от почти всички българи. Ако слушаш сърцето си,ще си с него какъвто и да е той.Се пак любовта е по-силна от цялата сила на света.Ако мислиш,че той заслужава усилията ти,послушай сърцето си.Но все пак внимавай,мъж е,а на тях неможе да се има 100% доверие.Те са си женкари и винаги ще флиртуват,ако не друго.Любовта не трябва да зависи от хорските мнение итн.
    Успех.

Здравей Гери... както са казали по горе има роми и роми, много зависи какъв е, но щом си се влюбила в него значи има за какво. Също така зависи и от колко време сте заедно и какво ти дава... В смисъл, че ако постоянно сте заедно можеш да споделиш всичко с него да говориш с него за всичко... Абе обобщено, ако той ти дава всичко, от което имаш нужда и всичко, което твоите приятели ти дават... Защо да не си с него? Какво като не те подкрепят той нали ти дава всичко, от което имаш нужда, а и щом не те подкрепят, а те изоставят в първия удобен момент какви приятели са ти? Но все пак ти си знаеш дали може да разчиташ на него и дали си струва да зарежеш всичко заради него.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Определено има хора и хора,ако е българин не е гаранция че ще е по-свестен.Трябва да решиш кое е по-добре да послушаш сърцето или разума.

Не че съм расист, но една огромна част от ромите са мръсно, гадно племе! Тук, там се среща някой нормален, който не е чист ром, а един от родителите му е от друга раса. Свестен чист ром НЯМА! Това му е вродено в кръвта да е помяр. Познавам момиче, което е бременно от ром - добро е момчето, определено, но е такъв мързел и безотговорен, че жал ме лови. Жена му бременна работи 2ри спонтанен аборт прави от това, той си вее таш*ци наляво, надясно и това си му е. Не се занимавай!
    "Аз съм вярващ и просто знам, че Бог ще е с мен. Оттам нататък сме аз и моите юмруци." - Кубрат Пулев

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    надявам се знаете че ром и циганин не е едно и също

познаваш го добре ако си прави циганските манталитети недей

ако е свестен с нормално държание не виждам пречка

но няма да ти е лесно направиш ли крачката бъди готова да понесеш доста изпитания
    ОДИН!!!

ако е свестен дръж на него ..
    какво като е ром ?? важното е дали е "човек"

Най-добре ще е да го зарежеш . Не е приятно да имаш първа любов - ром !

Ония ден като си разхождах кучето видях една много дебела, грозна и папчасала като тебе с един циганин да се крият в морската градина с един ром да се целуват ... Последвай нейния пример и си разбий главата в някое дърво

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BuzkatA
    Ония ден като си разхождах кучето видях една много дебела, грозна и папчасала като тебе с един циганин да се крият в морската градина с един ром да се целуват ... Последвай нейния пример и си разбий главата в някое дърво
    BuzkatA,
    според теб човекът се определя от цвета на кожата ?
    3ащо ли питам,като е ясно..
    3начи ти н признаваш нито китайците,нито японци,нито негри и още кви ли не,че са хора?
    М?
    Отговори ми?
    Както казах има роми и роми,както има българи и българи,важно е къв е човека ,а не къв цвят му е кожата.
    Аз имам приятели роми,и мога да ти кажа,че са много по- Човеци,от много българи,защото имат добро сърце и душа,които повечето българи вече отдавна го нямаме....

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от plamkata91
    Не че съм расист, но една огромна част от ромите са мръсно, гадно племе! Тук, там се среща някой нормален, който не е чист ром, а един от родителите му е от друга раса. Свестен чист ром НЯМА! Това му е вродено в кръвта да е помяр. Познавам момиче, което е бременно от ром - добро е момчето, определено, но е такъв мързел и безотговорен, че жал ме лови. Жена му бременна работи 2ри спонтанен аборт прави от това, той си вее таш*ци наляво, надясно и това си му е. Не се занимавай!
    И аз така мисля ..
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Не се занимавай по-добре... отначало всички изглеждат безобидни.
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами те ти го казаха вече - има роми и роми.
    Ако мислиш че е свестен и си заслужава - бъди с него, ако не - зарежи го. Но недей да се влияеш от чуждото мнение - направи това, което ти самата искаш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Покани го у вас и му покажи къде седят парите и скъпоценностите...

По добре го остави ако неискаш да свършиш като онова момиче и момче под влака ако се сещаш,Албена и Цветан мисля ,че се казваха ,не си струва много пречки ще има мейду вас,по добре продължи напред

Град
    Paradise
    Не съм расистка и попринцип нямам нямам никакви предубеждения към разните дискриминирани общности. Най-добрите ми приятели са гей и евреин. НО за мен ромите не са хора. Години на ред в гените им се редува мързел, клептомания, мръсотия и простащина. То, че има изключения - има. Шансът да си попаднала на такова обаче е много малък, тъй като точно в този случай изключенията са супер рядки.

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Не трябва да те интересува мнението на другите.

Все пак ако е от ромите които живеят из разни полу-срутени къщи и ги мързи да работят , е по - добре да не се занимаваш . Но ако живее като нормален човек не мисля , че е кой знае какъв проблем .
    +!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Не съм расистка и попринцип нямам нямам никакви предубеждения към разните дискриминирани общности. НО за мен ромите не са хора. Години на ред в гените им се редува мързел, клептомания, мръсотия и простащина. То, че има изключения - има. Шансът да си попаднала на такова обаче е много малък, тъй като точно в този случай изключенията са супер рядки.

Напълно съм съгласна.
    Но ако все пак си сигурна, че го обичаш... бъди с него.

п.п. Ама да не стане като онази история с влака.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Не съм съгласна да продължават тези чувства от нейна страна, въпреки че не съм аз човека, който го определя. Рисковано е, а тя е момиче. Капиш?
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Обичаи го таккьв каквто е .... ние не избираме кого да обичаме... това е факт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си