- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 2012 Година
Бях чула ,че Ванга била казала,че след или през 2012г. българите които са извън държавата ни намало да могат да се върнат нещо такова.Според вас вярно ли е?Защо толкова много се говори за тази 2012година?![]()
Аз пък чух, че през 2012 година света ще свърши!![]()
![]()
![]()
А аз чух, че Ванга била казала, че от 2012 ще акаме през устата.
Някой обаче са започнали още от сега.
Grumpy old madman
Охх...пак се почна на тая тема.
Абе,яжте,пийте и си носете носете новите дрехи,щото дори и да знаем кога ще е стане,няма как да го предотвратим.
Стига с тия Ванги,манги и тъй т.н
51% от акциите се държат от маите, така че нищо не се знае.Първоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
Аз не вярвам. На нас класната ни беше пускала един филм за един метеорит, Апофис се казва, дето през 2029г. щял да падне на Земята, ако не намерят начин да го отклонят. Така ще настъпят много катаклизми и тогава ще дойде края на света, но има някви идеи как да се отклони. Но аз не вярвам, че края на света ще бъде скоро, камо ли през 2012г. Има много версии и една от тях е, че ще настъпи края на света, в който живеем сега и ще настъпи едно ново много по-добро начало . Обаче майка ми яко се е филмирала и само като чуе за 2012 и и прилошава.![]()
Тя,тази Баба Ванга е казала доста неща,е и ? Вярваш ли на тези простотии ?
Ванга е казала,че пък ноември 2010 година ще има трета световна война !! Също така - 2012 края на света..
Ама пълни простотии са..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе наскоро пак гледах за Ванга и да ти кажа много верни неща е казала, зависи кой как ги тълкува.Първоначално написано от SmilezZz
Тези неща ги казват за края на света само да шашкат такива хора, като вас, които се панирват 2012 2012 чаак филм направиха за тази дата, който 5 пари не струва... както казаха по-нагоре яжте,пийте и си носете новите дрехи, като ще се мре да се мре.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Да!Първоначално написано от Whoopdedoo
Много съм уплашена....
![]()
Освен за Европейското по футбол, за друго интересно събитие не се сещам сега през 2012![]()
СМЯЯЯТАЙПървоначално написано от Nutella
![]()
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Нее.. не отново, моля ви![]()
И спря да се върти за миг земята..
кво се панирате бе се някога ще умреме сички умират дали ще е през 2012 или 2030 ква е разликата ? повече мъки ..
На всеки 10 години се водят некви такива идиотщини...
Първоначално написано от Whoopdedoo
![]()
![]()
Това ме разби, честно!
![]()
Хора, к`во сте се панирали?2012 ууу, ааа, ууу, ааа, малеее!
Така или иначе ще умрем все някога, какъв е смисъла от тая панировка?
Ванга.. Ванга мое каже, че утре ще ни нападнат динозаври ...
това не означава, че ще се случи..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Баси, след година и половина ще умрем, а вие го приемате толкова леко.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
апф.. Какво се шашкате бе![]()
яжте,пийте и се веселете.2012 наближава,много поздрави от маите(група във фб)
няма да умрем.
we are rockstars.
Край пак се филмирахте за 'края на света' .. Това са глупости, успокойте се (:
Пък и маите звъннаха да кажат, че не им стигнало място да напишат календара си за по-дълго време, та за това бил до 2012![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Пускат се такива слухове,за да е замислим над поступките си и да не вредим толкова на планетата.![]()
![]()