.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: 2012 Година

Супер фен Аватара на m1nik
    И постовете с една емотиконка или плюсчета са забранени. Запознай се с правилата!

HarleyFlanagan
    )

никой не е казал че през 2012 ще се мре просто тогава ще има потоп ли ко там било и това е пък това дето сме щели да акаме през устата са пълни глупости...

то ний и през 2000 сме щели да мрем ама...

пфф стига бе !!! 'Ич не ми се умира ! Още съм млада

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Ехеее ще каже човек, че за пръв път чувате за 2012..то се говори от 5 години сигурно. Не свикнахте ли с мисълта за "приближаващия край"?!

xaxax надали ще е 2012..щяло да стане на 21.12.2012 в 21 4аса и 12 минути...само аз ли забелязвам как се повтаря 12 и 21 ...на мен ми изглежда неправдоподобно, освен това Ванга е казала, че България е свещена земя и затова силите я били пратили тук, казала е, че България ще пребъде..аз предпочитам да вярвам на това!

Цитирай Първоначално написано от Carmenn
    Ехеее ще каже човек, че за пръв път чувате за 2012..то се говори от 5 години сигурно. Не свикнахте ли с мисълта за "приближаващия край"?!

xaxax надали ще е 2012..щяло да стане на 21.12.2012 в 21 4аса и 12 минути...само аз ли забелязвам как се повтаря 12 и 21 ...на мен ми изглежда неправдоподобно, освен това Ванга е казала, че България е свещена земя и затова силите я били пратили тук, казала е, че България ще пребъде..аз предпочитам да вярвам на това!
    Честно ли, А?
    Благодаря че ни просвети и че сподели интригуващия си житейски опит!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Баси, след година и половина ще умрем, а вие го приемате толкова леко.

П.П. Много затегнато.
    вече редактваме и мнения с по една емотиконка?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Гледайте да не умрете преди 2012 Днеска четох, че гадателя на Мадона, казал, че 2012 ще е благоприятна година за бизнеса в България, така, че се захващайте с някакъв
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo

Честно ли, А?
    хаха, радвам се, че съм обогатила твоя

Повече от фен
    Това където го казваш, че щяло да стане точно в 21:12 май сама го измисли,а ? Или поне аз за първи път го чувам.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от preska102
    пък това дето сме щели да акаме през устата са пълни глупости...
    Ма ти новини не гледаш ли!?

Цитирай Първоначално написано от Nafarforii
    Това където го казваш, че щяло да стане точно в 21:12 май сама го измисли,а ? Или поне аз за първи път го чувам.
    хах..ами сега го чу
    мне бе чела/гледала съм го някъде, защо да си измислям..просто се интересувах от тези неща(пророчества, Ванги и тн) като бях по-малка и си спомням
    пък и то ако не съм си го измислила аз, някой друг си го е измислил ама както и да е-не може да се вярва много )

Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo

Честно ли, А?
    хаха, радвам се, че съм обогатила твоя
    o, да!
    И аз се радвам, от край време ме глождеше дали ще мрем през 2012 или не, мерси много!

деебем и ретардчето...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Nafarforii
    Що, бе?
    Ще има няколко апокалипсиса:
    В 02:12ч
    В 12:02ч
    В 12:12ч
    В 20:12ч
    В 21:02ч
    и в 21:12ч.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Айде стига толкова пророчества,докато се важкате какво ще стане,след време ше разберете че сте си изгубили ценни секунди,минути,часове....ДНИ във безсмислени работи.Живейте си живота сега,никoй не знае дали утре няма да умре.

Град
    Haskovo
    ши мреме

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Айде стига толкова пророчества,докато се важкате какво ще стане,след време ше разберете че сте си изгубили ценни секунди,минути,часове....ДНИ във безсмислени работи.Живейте си живота сега,никoй не знае дали утре няма да умре.
    и аз съм на това мнение.. живота е един независимо колко е дълъг и трябва да го изживеем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си