- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 2012 Година
И постовете с една емотиконка или плюсчета са забранени. Запознай се с правилата!
HarleyFlanagan
)
никой не е казал че през 2012 ще се мре просто тогава ще има потоп ли ко там било и това е пък това дето сме щели да акаме през устата са пълни глупости...![]()
то ний и през 2000 сме щели да мрем ама...![]()
Ехеее ще каже човек, че за пръв път чувате за 2012..то се говори от 5 години сигурно. Не свикнахте ли с мисълта за "приближаващия край"?!
xaxax надали ще е 2012..щяло да стане на 21.12.2012 в 21 4аса и 12 минути...само аз ли забелязвам как се повтаря 12 и 21 ...на мен ми изглежда неправдоподобно, освен това Ванга е казала, че България е свещена земя и затова силите я били пратили тук, казала е, че България ще пребъде..аз предпочитам да вярвам на това!
Честно ли, А?Първоначално написано от Carmenn
Благодаря че ни просвети и че сподели интригуващия си житейски опит!
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
П.П. Много затегнато.
вече редактваме и мнения с по една емотиконка?![]()
Гледайте да не умрете преди 2012Днеска четох, че гадателя на Мадона, казал, че 2012 ще е благоприятна година за бизнеса в България, така, че се захващайте с някакъв
![]()
n00bs
хаха, радвам се, че съм обогатила твояПървоначално написано от Whoopdedoo
![]()
Това където го казваш, че щяло да стане точно в 21:12 май сама го измисли,а ? Или поне аз за първи път го чувам.
Първоначално написано от preska102
Ма ти новини не гледаш ли!?
![]()
хах..ами сега го чуПървоначално написано от Nafarforii
мне бе чела/гледала съм го някъде, защо да си измислям..просто се интересувах от тези неща(пророчества, Ванги и тн) като бях по-малка и си спомням![]()
пък и то ако не съм си го измислила аз, някой друг си го е измислил ама както и да е-не може да се вярва много)
o, да!Първоначално написано от Carmenn
И аз се радвам, от край време ме глождеше дали ще мрем през 2012 или не, мерси много!
деебем и ретардчето...
Що, бе?Първоначално написано от Nafarforii
Ще има няколко апокалипсиса:
В 02:12ч
В 12:02ч
В 12:12ч
В 20:12ч
В 21:02ч
и в 21:12ч.
Айде стига толкова пророчества,докато се важкате какво ще стане,след време ше разберете че сте си изгубили ценни секунди,минути,часове....ДНИ във безсмислени работи.Живейте си живота сега,никoй не знае дали утре няма да умре.
и аз съм на това мнение.. живота е един независимо колко е дълъг и трябва да го изживеемПървоначално написано от SuNsEt
![]()