- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли обичали някой заради парите му?
Парите не значат нищо, когато няма чувства. Може да имаш всичките милиони на света, но като нямаш човек до себе си, който да те харесва такъв какъвто си, а не такъв, какъвто те правят парите, не струваш нищо. Никога не са ми били критерии за нещо и никога не съм ги търсила в някого. Те са най-малкото нещо, което ме интересува
+1
ше я обичам в един друг смисъл на думата, а тя ще си плаща![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Напълно съгласна съм !Първоначално написано от GossipGirl89
Парите са нищо за мен.Вярно е, че с пари е по-леко, но това е нещо материално, днес го има, утре не.Никога не бих обичала някого заради парите му.Това е възможно най-глупавото нещо.Не бих си позволила и да го помисля.Ако съм с някого, то ще е защото го обичам и защото знам, че този човек е за мен, а не защото има пари и може да ми предостави всичко.Окей може да ми даде каквото поиска, а любов ? Къде остава любовта ? Или тя се крие някъде на заден план.Наречете ме глупава и наивна, но за мен любовта между двама души означава много повече и СТРУВА много повече от парите.![]()
Всички казвате "не", ама всички знаеме че е "да"
Не, разбира се! Бих обичала парите му![]()
Майтап. Не че не ми се е отваряла възможност - веднъж едно хубаво, богато и на моята възраст момче ( в смисъл 2-3 години по-голям от мен) ме беше харесал. Обикаляше ме супер много време. И аз исках да го харесам, даже не заради парите му , просто беше все едно съм си го пожелала от някъде. Ама не стана. Трябва да си има химия в една връзка за мен. А във формулата няма пари. Поне при мен.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Мхм. Това е един от най - важните критерии, които смятам, че бъдещия ми съпруг трябва да покрива. Докато се офлянквам още с гаджета насам-натам не ме интересува какви са му доходите, но опре ли до сериозно ще искам бъдещите ми деца да са добре подсигурени.Първоначално написано от Nakadah
Добре, че в тоя форум са се събрали всички антиматериални девойки на света.
Парите не биха ме накарали да съм с някого! Но е истина, че ако създам семейство не можем да се издържаме с любов и чувства.Първоначално написано от babity
И все пак ...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Каквото и да си говорим парите са важни.Според мен обаче така любов само заради парите е толкова глупаво нещо.Никога не съм гледала приятеля ми колко пари има и т.н ,както по надолу казаха обаче опре ли се до семейство и сериозни отношения като да заживеете заедно парите са си важни.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Парите са важни, но няма как да обичаш някого ЗАРАДИ парите. Тогава ще обичаш парите му или това, което може да ти купи с тях.![]()
Не бих обичала никого заради парите и никога не съм го правила. (=
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Добре,нека и аз да питам нещо-Запознавате се с мъж,влюбвате се,вече сте 4 години заедно и решавате че искате да останете с него до края.Обаче финансовото му състояние не е много добро-какво ще направите?Ще го изоставите и ще си търсите някой по-богат,или ще се ожените въпреки риска че ще живеете бедно и че децата ви няма да са напълно подсигурени ?
Всички вие които казвате не си представете как живеете в апартамент 10 км метра и нямате пари дори да си купите москвич... Да не говориме че събирате бутилките от улицата за да ги връщате за жълсти стотинки и ядете развалената храна от супера(Тази с голямото намаление)
БРАВОООООООООООООООООО!!!
По-принцип,никога не казвай никога,но на мен до сега не ми се е случвало,но незначи,че за в бъдеще не би ми се случило..
Ще поживеем и ще видим,макар,че ми се струва много долно,защото,знам аз как бих се почувствала,ако аз имам много пари и момчето е с мен заради тях.
Парите са всичко ! Имах перфектната връзка с момиче мн по заможно от мене и аз се депресирах,но тя за секунда не ме оставаше да мисля така,но след време тя се държеше мн по тъпо и гадно щото нямам кинти !Такаче парите дали в началото или в средата на връзката винаги стават мн важна част !
Не и не мисля, че бих "обичала" някого, защото има пари. А и аз съм на 15 и в момента парите не са толкова съществени.
^^^
Бургас <3
Заради пари не мога да обикна ИЗКЛЮЧЕНО е просто !!! Но е факт че парите играят доста голяма роля във връзката.. в брака и т.н.. Като цяло парите са си важни.. Човек , който е с друг заради пари просто е безчувствен и празен от вътре.. И все пак донякъде парите определят и самата връзка.. Примерно ако и двамата нямат пари а са от различни градове как ше се виждат?? Ако няма пари как ще излезеш на някое заведение с половинката си.или дори кафе?. или как ще отидете на кино.. и още мого и много неща.. Не казвам че е задължително да се правят.. може и у дома да си седите с гаджето и да ви е мега яко.. Но погледнете реално парите играят роля и това си е !!! Но да обичаш заради пари.. както казах трябва да си супер изчерпан от към чувства.. Примерно моето момче има пари да. . но не винаги. Понякога има много , понякога няма... Когато няма си седим вкъщи гледаме филм,гушкаме се ,разходка и т.н. Но като има излизаме бар,заведение ресторант.. кафенце.. друго си е да знаеш че имаш някой лев в джоба.
Не.. че за каква любов става дума при тези обстоятелства.
НИКОГА! И да имам и да нямам никога няма да обичам някого заради парите му ... Това е най-долната и курвенска постъпка...Естествено че парите имат значение защото без тях си за никъде... Но във 1 връзка това е най-маловажното !
The same here.Първоначално написано от babity
Просто мисля за себе си и за бъдещето си и бъдещето на децата,които ще имам някой ден.На този етап парите не са ми толкова важни,но по-нататък ще видим.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ми, да, бих обичала, що да не.
Те чувствата не питат, просто дова дали ще разполага с пари или не е добавка.
![]()
Това не значи, че ще обикна някой заради парите му или по-точно ще обикна парите му... Била съм и в двете крайности - и с малко, и с много пари и знам и 2 и 200 така че не ме блазнят паричкитеПървоначално написано от Nakadah
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
За тази възраст е нормално да не се интересуваме от пари. Годинките обаче си казват думата и като дойде момент да се задоми човек гледа всичко ...
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ако наистина знаеш и 2 и 200 е напълно безлогично да смяташ така. В 99% от семействата мъжа си остава основния източник на парички, така че в никакъв случай не е маловажно какъв ще е дохода му. А да си говорим в клишета, как любовта не се купувала и бла бла бла бла бла, просто няма смисъл. С всичко се свиква, включително и с мъжа до теб. Неща, които са минали през мен няма да се намери кой да ги обори.Първоначално написано от GossipGirl89