- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли обичали някой заради парите му?
Многото пари развалят човека.Ако имате мъже,които изкарват достатъчно пари,за да си купувате всякакви прищявки и да сте задоволени от всичко,няма да ви е интересно,няма да има за какво да се борите,да пестите,за да си го купите...Да не говорим ,че 70-75% деца на такива семейства, почват по на 14-15 години да употребяват наркотици.Не мисля че искам такъв живот.Искам да имам пари за сметките,храна,някоя дрешка,събота и неделя да пална колата и да ида някаде си(Крушуна,Белоградчишките скали,Рилски и Гложенски манастири и т.н).Евентуално да ми хартисат 20-50 лева от месеца,доволно.
Аз за толкова говоря, де! Милиони не само, че не щем, ами и не мога да предложа толкова неща, че да заслужа за мъж с милиони.
Това е подло и курвенско, аз не съм такава, така че НЕ.
![]()
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Би ми било обидно някой да ме издържа/храни, а аз по цял ден да си клатя краката от мързел. В семейството е редно и двамата да имат участие в осигуряване на финансова стабилност, а не да виждаш в него само банковата му сметка. (Ако е така, плюя на семейството като институция. Та нали ще ви е дойна крава и без брак, ако имате деца?)Първоначално написано от babity
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Никой не говори за крайности, скъпа(обръщението е с най - добри чувства, не е с лошо). Става дума, че човек с образование и хубава, стабилна работа, който ти осигурява сигурност, била тя и материална е много по - изгодна партия (знам, че звучи грозно, но по - добра дума не измислих) от човек без образование, общак с много и големи кредити. Кой не иска да осигури най - доброто за децата си? Естествено, ти ще допринасяш за това най - добро, но както вече ти казах мъжа в семейството за момента си остава по - сериозния източник на финанси.Първоначално написано от kalpazanka
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
А какво става като се стигне до развод ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Слагате много момичета под общ знаменател, а всички знаем, че има и трезвомислещи тук...
Каква е ползата да имаш пари, но да нямаш ЩАСТИЕ???
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Оф, тая тема за парите вече е толкова изтъркана... като въпроси от рода на: "Какъв е смисълът на живота?" и "За какво се борите в тоя свят?".
Да, парите са важни. Мисля, че е безсмислено да обяснявам. Любовта не те храни, не те облича и сметки не ти плаща. Но те са важни едва когато започнете двамата да се борите в живота, заживеете заедно, имате свой дом или поне свое си семейство. Тогава парите придобиват особено значение.
Но на етап, когато сте просто "гаджета" и се мотате насам-натам, харчейки парите на вашите... ще те интересува колко му е дебел...портфейла, ако си няк'ва лигла и искаш да те глези, и се прехласваш по дранкулки, парцалки и други глупости.
Ако някоя тийнейджърка се вълнува от подобни неща, според мен вина имат родителите и възпитанието й... че не са й внушени елементарни ценности.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Драги тинейджъри, моренцето Ви е до коленете. В момента повечето от вас не изкарват собствени пари със собствен труд. На "яките кифли"/"фолк точилките" им се иска да се грижат за тях постоянно, следователно искат богат мъж. Обикновените жени без постоянен/голям доход им се иска да живеят с богат мъж. Усещате ли какво става?!Богатите момичета, няма да се захванат с бедняк, когато става въпрос за женитба, защо?! Защото И ТЕ искат богат мъж! Все пак мама и тати няма да позволят някой си мухльо да се настани удобно в тяхното недвижимо имущество, освен ако и той няма подобаващо такова.
Следователно... всички искаме богати мъже/жени. Всеки в този свят е дошъл сам и си отива сам, което ни е превърнало в най-егоистичните животни. Всеки, който казва, че не иска да се подсигури (да има хубава работа, деца, любящ мъж, който ги обича с цялото си сърце, а те милите не го обичат, защото са влюбени в някой си селяк, тъп като фурнаджийска лопата, но имало страст^^ ) са заблудени същества, които не могат да си направят сметката.
По темата: ДА, бих се обвързала с някой, който има пари и ако ми е време за брак, бих оставила настоящия си приятел. Мисля трезво, чувствата на заден план. А този с парите... с промяна към прогрес^^ . Ще се промени заради мен и то така, както на мен ми харесва... аз съм от най-страшните. ; )
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Парите са от огромно значение. Един от определящте фактори са в живота. За това ако някой е свикнал когато му щукне да може да вземе пари от тяхните и с тях да прави каквото си има наум, а друг - постоянно да се чуди от къде да намери пари, техните животи няма как да паснат. Единият ще е свикнал да се забавлява по един начин, а другият - по съврсем различен. За това дори на тази възраст парите имат значение.
А да не говорим, завбъдеще... Не смятам, че бих обичала някого заради парите. Но може би обратното би било вярно - Не бих обичала някого, по причина че няма пари. И то не заради самите тях, ами заради това, че те променят коренно човека.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
babity,мила, аз ти говоря за настоящия момент. Още не съм омъжена е не ме интересува с какви пари разполага човекът до мен, но един ден като вече има брак и деца естествено, че доходите и на двама ни ще придобият важност. Все пак, както каза ти - няма човек дето да не иска да подсигури и отгледа добре децата си
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
хаха внимавай тя да не те заобича в един друг смисъл на думата и тя да ти плаща отворко. Колко корички имаш да ядеш още!Първоначално написано от tuzaro
![]()
Не бих обикнала заради парите.Принципно мъжете с много пари са ми противни,защото се държат така,сякаш целият свят е техен.А обикновено са тъпи като галоши,със самочувствие без покритие.
Като говорим за семейства-всичко хубаво,разбира се,че цунки и милувки няма да нахранят децата ми.Да,обаче защо да имам деца с човек,когото не обичам?То цял живот ясно,че надали ще се обичаме.
Обаче за мен семейството трябва да се започне с любов,когато имате възможност да го започнете.
И ако той е мързел,седи си по цял ден вкъщи и нищо не прави,то тогава защо да съм с него?Никакво развитие,не говорим само финансово.Човек,който само цикли на едно място не ме инересува.
А и ние говорим за 'Бихте ли ОБИКНАЛИ заради парите'.Хора,не спорим,че парите са важни,особено за семейството.Но говорим дали заради тях ще обикнете,а не дали ще сте с него,защото е по-богат и ще ви подсигури.
Едното е любов,другото е изгода.Двете нямат общо,нека се придържаме към темата.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
кво е тва неадекватно мнение?!? Само аз ли не го разбрах?Първоначално написано от betibarclay
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
и аз не го разбрах![]()
Мъжът ми изкарва по-малко от мен. Неговите доходи отгоре на всичко са и непостоянни. Моите ще са постоянни и сигурни още над 2 години и половина. Да не говорим, че ще живеем в жилище на моите родители, почти изцяло ремонтирано и обзаведено от тях. И да, като цяло мъжът ми е по-беден от мен (по-точно моето семейство по-богато от неговото и стандартът ни на живот е малко по-висок). Но аз не съм му мерила портмонето като съм се влюбила в него, още по-малко като съм решила да живея с него, а съм гледала какви перспективи има, умен ли е, работен ли е, отговорен ли е. Знам, че ще си съдере задника от бачкане (и сега работи 7 дни седмично, а вечер ремонтираме), но мен гладна, гола и боса няма да остави. Да сме живи и здрави, другото ще се нареди. Обичам го и той ме обича и сме готови на всичко един за друг. Аз съм готова да споделя с него, всичко което имам, а той е готов да работи още, за да имаме повече. Заради едните пари няма да го оставя.
Не, че сме женени и имаме брак, но делим ли един покрив, имаме ли общи сметки...значи сме си семейство.
ще го разбереш след време не се притеснявайПървоначално написано от tuzaro
![]()
Мне...свикнал съм да нямам пари...не ми е проблем...
малко или много съм идеалист и на моменти съжалявам за това но предпочитам да мизерствам отколкото да съм с нкяой и да живея от подаянията му и да наричам това любов...не мерси...иммам си достойнство...
отделно не разбирам един определен тип мислене при момичетата...как повечето от тях се развиват по такъв начин и придобиват такъв маниер на поведение,външен вид и цялостен обра че 'да се котират' да бъдат вървежни и да ги ощастливява мисълта именно за това че са унищожили конкуренцията и са се хванали с видиш ли най-богатия и вървежен батко с когото са могли да се засекат...любов?...хах...
Както и да е...това мене не ме засяга...нито съм момиче нито съм богат батко...твърде обикновен и недостоен съм за а бъда оценен но това ако не друго ми дава идеална възможност дан аблюдавам и това което наблюдавам го наблюдавам от твърде много време за да ми каже който и да е че мнението ми не е обективно...знам какво виждам и това което виждам е че колкото и парите да нямат значение си има солиден брой млади дами които с охота биха чукали наред само и само да поддържат стандарта си на живот на добро ниво...което малко или много мисля че вече се толерира и в обществото като цяло защото колкото и хора да казват че са против подобен начин на живот..не мисля че някой може по някакъв начин да промени въпросните момичета...
Както и да е...не мисля че е нещо сериозоо де...те си решават о мисля че каквото и да си говорим на никого не му пука дали вие или аз сме съгласни да сме с някого заради парите му...само...
по-скоро всеки се спасява както може...но в крайна сметка избора ни е това което определя живота ни по-нататък...затова мислете преди да направите своя...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Бих живяла с някой заради парите, но само ако съм много, много закъсала.. Иначе любовта ми трудно може някой да купи..![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
За парии ли, за мноого лии ?![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
дотолкова имат значение,че като излизаме да не се чувстваме неудобно и не винаги единия да поема сметките а да се редуваме....иначе,не-нямат.....ако обичам човек го обичам заради това,което е...