- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли обичали някой заради парите му?
НЕ и никога няма да обичам човек заради парите. Парите НЕ са всичко според мен .![]()
Be yourself !
лично аз не бих обичала някой заради парите му,но друго си е да излизаш с някой ,които няма какво да ти предложи и друго си е с някой ,които разполага... Разликата е огромна.... По някаква причина лично аз спрях да вярвям на любовта и някак си се чувствам по-добре ,ако съм с някой ,които разполага...... За да имаш пари съответно трябва да имаш и акъл от къде да ги земеш.Първоначално написано от wukktoruQ
sleda ot lubovta
Не, не бих обичала някой само заради парите му .... Парите не са всичко![]()
Категорично да ,вече съм убедена.
И аз бих се комплексирал ако гаджето ми има повече пари в себе си отколкото мене ..
И да не забравя -- И аз почвам да събирам дарения по 5 лв ,като ilia_92 %%
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
Не, не бих обичала някого заради парите.Може би са фактор в една връзна, но има далеч по-важни неща от това.
Не, не бих, това значи да обичам парите му, а не него.
Разбира се, че всички ще кажат, че не. И е вярно. Момичетата винаги обичат богаташа заради това колко е мил, внимателен, готин и други подобни несвързани с парите му качества.![]()
Не, не бих, а и дори и да има някакво взаимно привличане,
едва ли нещата ще се получат.
Голяма част от тези ... кхъм ... "с парите", са морално осакатени.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Не,не,не,в никакъв случай.Такива дето ми теглят лекции за това "Колко е зле без парички" са ми ужасно бездушевни хора![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Не съм материалистка и никога не бих обичала някой само заради парите му,но дори като се замисля това любов ли ще е ?
Парите са важни до толкова,че да не се лишаваме от нищо,да можем да живеем нормално,но до тук. Но в любовта,поне при мен,парите не играят никаква роля.
Не може да обичаш някого заради парите му, но може да обичаш парите му и да си с него заради тях.
Не ми се е случвало да изпадна толкова ниско и се надявам никога да не ми се случи.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
7 страници едно и също![]()