- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли значение бройката?
За вас има ли значение бройката?Бихте ли се отказали от някой,само защото има "лошо име"?
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти
за момиче определено да..
за момче не толкова ;]
ако го обичам няма да гледам миналото му . ако не го познавам добре и не се държи на ниво с мен да ;]
надявам се да съм ти била полезна ;]
Аз бих.Някак си не се виждам да съм 20-тия или 50-тия..![]()
Ти ли си с лошо име?![]()
Няма значение, а и попринцип винаги гледам сама да си изградя мнението за един човек без да ми влияят околните.![]()
Да ходя с нея, ако е бройкажийка - не. Такива ги чукам само...Първоначално написано от wukktoruQ
![]()
имало е 2-3 момичета,които не са искали да бъдат с мен,заради бройката ми![]()
Kristiyana
Ами от една страна... Градя си мнение за човека според собствените ми впечатления и не ме интересува кой с колко спал и т.н. Но сега, когато имам връзка с човек, който обичам и ме обича, понякога е ужасно неприятно да знам, че е чу**л половината град както се казва. Но това си е минало и гледам да не му обръщам внимание, както той не го прави спрямо моето минало![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Не ме вълнува кой е бил владетел преди това , важното е кой владее полежението сега![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
съгласна съм с мацкатаПървоначално написано от ladykeisy
![]()
Евала на момичетата ...Първоначално написано от dAimIk0z
![]()
По темата: Не ме влекат момчета "Аз съм голямата работа, бедна ти е фантазията колко съм ги изчукал!". Така, че не вярвам някога да бъда с такова момче, въпреки че не се знае де. Не е въпроса до бройката колкото до това .. че ме догнусява само при мисълта в колко още дупки е влизал.Не държа да съм единственото момиче в живота му, но все пак ... кфо е тфа 20,30,40 .. все едно единственото нещо в което те бива в тоя живот е да чукаш. Не говоря само за момчета де, попринцип за мен едно момиче,което е спало с много момчета не е КУРВА .. какъвто етикет биха и лепнали повечето , просто някак става въпрос за самоуважение. Да си отваряш краката за всеки не е велико... но в крайно сметка всеки го разбира по негов си начин
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Не съм попадъл на момиче ,което да е спало с много мъже,но като се замисля,отначало ще ми бъде някак конфузно,но всеки има право да се промени ..
Ей сега погледнах мнението на Slynchiicee....И се зачудих.Защо всяка една жена,която е била с много мъже е к*рва и т.н.А един мъж,който е бил с много жени е някъф невероятен пич...Оооо,тоя е чукал целият град ;xx и къф е той?Не е ли той същият както жената???Един вид мъжка к*рва???Еми сорри...
П.Т.Бройката няма значение.Сама изграждам мнението за хората.Никой не бих оставила...
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Eми в началото ми правеше впечатление,при все,че дори познавам доста от жените,с които е спал.Ама сега изобщо не ми пука.Какво,обичам го,но да не съм с него,защото е спал с доста жени?Страхотна логика!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Moйте бройки са малко, но като ми се даде шанс, давам всичко от себе си и разочаровани нямаА иначе мацката срещу мен може да е имала много бройки, но от това съм научил само, че е много добра в леглото (в почти всички случаи)
Колкото по-малко бройки, толкова по-високо мнение имам за дадения човек (мъж, жена-няма значение). Многото бройки не са добра атестация за никого - говорят за липса на постоянство, отдаденост, а да не говорим, че с всяка бройка рискът за здравето ти и това на партньора ти се увеличава. Първа и единствена съм на моя първи и единствен мъж. Честно казано това беше една от основните причини да изляза с него, да се влюбя в него и най-вече да преспя с него. Целенасочено търсех мъж без опит. Исках за него да съм първа, както и той за мен, за да е по-специално...Исках да прекарам живота си с този единствен. Не се знае какво ще се случи, но намеренията ни за сега са такива и на двамата.
А на колко си?Първоначално написано от krem4et0
![]()
Има значение,друго е ако е имал 20/30 момичета и друго е да е имал 7/8 например ....За мен има значение...![]()
Брей, най-сетне едно разумно мнение!Първоначално написано от krem4et0
![]()
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Не ми пука какво говорят за него![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Една цифра не може да определи даден човек. Ако някой/я е неверен/а или е с вас само за секс, си е така по defaut, без значение дали сте номер 1 или 101.
Не за мен няма значение,това че е спал с много момичета не означава,че не е свестен..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..