- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли значение бройката?
А защо, когато 2 момичета се целуват, тва не онзачава, че са лезбийки, а представяш ли си кво ще стане ако 2 момчета почнат да се целуват..... ? Просто така е остроен света.. За момичетата тва си си е нормално да се целуват и за момчетата да са бройкаджии също, така че...Първоначално написано от shokoladchety
Отново вица за ключа и ключалкатаПървоначално написано от shokoladchety
![]()
Защо една жена,която е спала с много мъже,се нарича курва,а мъж спал с много жени-мачо(или там както си го наричате) Защото когато един ключ отваря много ключалки-той е шперц, а когато една ключалка я отварят много ключове,то тя е шибана ключалка
![]()
Много се дразня на този двоен стандарт:
Ако едно момиче е спало с много момчета е курва, но ако едно момче е спало с много момичета, то той е герой.. Кой го е измислил тва?![]()
Имам съмнения дали бих била с мъж, който е бил с много жени, но може би никога няма да разбера, защото съм намерила моя човек и дай Боже да не се налага да разбирам. Не съм му била първа, не ми е бил и той първия. Но като се срещаме с жени, с които знам, че се е чукал, не е особено приятно усещането и чувството не е ревност. Осъзнавам, че не сме се намерили много малки и е нормално да сме имали и други сексуални партньори, но може би, ако бяха толкова много и от двете страни - и двамата нямаше да искаме да сме един с друг. И това не е предразсъдък, все пак всяка курва и всеки мачо един ден ще намерят своята половинка, просто искам да бъда с човек, който знае разликата между любов и секс.
Вие самите и ще ти докажа..Първоначално написано от BabyBluee
Много повече съм чувал от момичета израза "Kypва",за някоя си там.За нас не е проблем примерно,че някоя е спала с 20 и аз примерно,ще съм 21-вия.Но момиче,което уш не е от тия дашните,се изказва за такова момиче с думата - курва.
Иначе на горния пост-мъжките целувки ние не бихме ги приели за нормални,защото само хомобандитите го правят.Жените и да се целуват,те са нежния пол, по-мекия и т.н.Ако мъже се целуват ще приличат на нежни ,меки и т.н.Оф аз самия се обърках,дано ме разбрахте...
Опита във връзките е по-важен от опита в секса,поне аз така мисляПървоначално написано от wukktoruQ
![]()
Westside rollin' all day, every day
дори не бих се навил на момиче с "лошо име" ... иначе за мен бройката няма значение
и за мен няма значение толкова миналото на някои .Важно е от тук нататак как се държи с мен и как се чувствам.... Някой предпочитат просто да са с някой за даден момент .... може би от страх да не са наранени или по друга причина ,но рано или късно се променят .Първоначално написано от TheX
Oт такива хора много се дразня били имала ''лошо име'' тая спала с някой си ... тоя чукал оная на вас кво ви влиза в работа кой с кого е спал гледайте себе си и толкова !! Аз сама си изграждам мнение за всеки .
sleda ot lubovta
Колкото по-малко по-добре специално за мен, честно казано момчетата които са били с малко момичета или изобщо не са били става въпрос тези на 16-17 ми се издигат много по-лесно в очите. Защото това е важно в една връзка ако решиш да имаш връзка с дадения човек, неможе той да е имал 15 и след това да ти се кълне, че ти си най-добрата и единствената и така нататък. Но все пак зависи от много неща, но за мен принципа е колкото по-малко толкова по-добре (извинявай Пух)
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
И на мен ми се е случвало само с 1 обаче.Първоначално написано от dAimIk0z
Моят има малка бройка и ми дава разни обяснения защо така е решил. Което ме успокоява, че няма да легне с първата срещната. Но не бих зарязала момче заради голяма бройка, всеки има право на шанс.
За момичешката бройка май има по-голямо значение.
^ Аз не мисля, че трябва да има значение. Но в обществото има.
^ И защо? Човекът не може ли да е променен? Не коренно, но поне толкова, че да няма в бъдеще милиони партньори.
Пак ти казвам-нямам намерение да спя с момичета и с други момчета, но разбера ли, че на 20 е имал 30 партньора или на 30-50...ами е ми е добро мнението за човека като човек. Не,че би променило нещо, но аз си правя някакви изводи, които споменах по-горе. Най-вече за това колко дадения човек цени себе си и къде любовта и сексът се поставят в ценностната му система.
^ А може да е имал период на разточителност, но после да е разбрал, че има нужда именно от любов. Аз самата съм такава, но нямам 10 бройки зад гърба си. Просто разсъждавам адски различно от онова време, в което правех всякакви глупости, без да му мисля. Затова и защитавам мнението си, че човек може да промени и действията си и мисленето си и ценностната си система.
^ Може и да си права. Аз съдя по себе си.