- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ще можете ли да издържите?
Това е супер НЕреалистично положение. Как така ще чакаш някой (който няма да знаеш жив ли е, здрав ли е) цели 3-4 години? Това е страшно много време и мисълта, че ще издържите за мен е фантасмагория.
Гледайте малко по-реално на нещата.
Моята гледна точка е Абсурд.![]()
Спокич, той веднъж като влезне в затвора може и да не излезне![]()
На тези години-категорично не.Бих продължила напред,защото просто така ще се случи.Ще се запозная с нови момчета,нови хора около себе си.. за 3-4 години се случват УЖАСНО МНОГО неща.Просто не ми се връзва да чакам толкова много време самотна,без човек до себе си в най-хубавите ми години.Така че тук отговорът ми е-не,не бих издържала.
Но има и едно НО.. ако съм вече поотраснала,ако с този човек имаме мноооого общо минало и съм зряла.. дори и семейство да имам,с деца... и да обичам мъжа си-да,може би бих.
пф...
3-4 г. вий чувате ли се
това е много време не смятам да остарея в чакене
колкото и да я обичам за 1-2 месеца и ще ми мине
продължавам напред и толкова
ти ще му останеш вярна.. ами той на теб ?? Представи си как се измъчваш 4 години.. как не поглеждаш друг.. а той си живее живота и продължи напред ??? Освен ако не влиза в затвора де..![]()
На същото мнение съм.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
3 ,, 4 -- pii godiinii ca adckii mnogo wpeme . Ne ,, nqma da iizdupja ,, proctto shtte ce zabpawiime c wpemetto . SHtte cpeshttnem dpygii ii wciichko shtte ce promeni .
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Охх честно казано не знам как ще издържа ако не го виждам, нито чувам. Но познавам себе си и знам, че мога да издържа, стига пак да сме заедно![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
В другия раздел питаше за продължителност на присъди, тук за това... Моля те, кажи ми, че нещата не са такива, каквито се навързват да са. И не, не бих чакала. Дори да има доброто намерение, пак не. Истина е, че очи, които не се виждат лесно се забравят.
Най-точно казано.Първоначално написано от guinessgirl
Аз не виждам смисъл да се мъча да издържам . . .
След 3-4 години ВЪОБЩЕ няма да съм същата; нито аз, нито хората около мен, светът ми. . .
Не бих го забравила, но бих се опитала да продължа напред.
Ако след тези години всичко е както преди между нас, ако я има още тръпката. . тогава бих се събрала отново с него.
Но да чакам, да не го виждам, да нямам никакъв контакт с него. . .
Абсурд.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
3-4 години са ужасно много време. Хората се променят. Няма да издържа, няма смисъл просто..
Ок, да приемем, че ти ще издършиш.. ами той?
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ама тои в затвора ли е ?!![]()
![]()
Най-вероятно ....Първоначално написано от RoCkSpOt
Ако нямам ни вест, ни кост от него 2 месеца - всичко приключва, вие тука по 4 години ще издържате.
С кого да се хвана на бас, че е невъзможно да се случи, още повече че сте и още дечковци и всичко се мени около нас толкова бързо, чее не знаеш след 2 месеца дали ще сте още заедно, камо ли след 4 години.
Загуба на време е по принцип, но е хубаво да се убеждаваш, че може да се получи. Успокоението е мехлем за душата.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Определено ще продължа напред.
Все пак това за 3 - 4 години от живота ми. Защо да ги пропилявам след като веднъж живея? Плюс това за тези години много неща ще се променят. Чувствата ще изчезнат. Никакъв контакт с него през тези години.
Абсурд е да не продължа живота си.
Бъдете реалисти - това е невъзможно.
НЕ!
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
не, не е в затвора и няма да влиза там. както казах не искам съвети, просто питам за мнението ви.
за темата в другия раздел обясних там![]()
мисля че разбрах, за почти всички 4 години са прекалено много време.
мерси за отговорите![]()
3-4 години хич не са малко време,още повече ако човек е на 18-25/26.Толкова време без да го чувам,виждам,без да знам как е биха ме убили.И каква е гаранцията,че ако след 3-4 години се видим,той ще ме обича още?За толкова време и двамата ще сме много променени.Обичали сме един човек,а след толкова време той няма да е същия.Ще се опознаем наново и ако видим,че новото не ни харесва,че не обичаме това?Тогава какво?4 пропиляни години?
Хората са заедно,защото се обичат и за да се учат един от друг,да са заедно по време на промените.А не да не се чуват с години.
Би било страхтно ако всички можехме толкова време да сме верни на половинките си,но погледнете нещата в очите.Хората си имат нужди,годините никак не са малко и нищо не е сигурно...
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire