.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Това е супер НЕреалистично положение. Как така ще чакаш някой (който няма да знаеш жив ли е, здрав ли е) цели 3-4 години? Това е страшно много време и мисълта, че ще издържите за мен е фантасмагория.
    Гледайте малко по-реално на нещата.

Моята гледна точка е Абсурд.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Спокич, той веднъж като влезне в затвора може и да не излезне

Мега фен Аватара на Colouring
    На тези години-категорично не.Бих продължила напред,защото просто така ще се случи.Ще се запозная с нови момчета,нови хора около себе си.. за 3-4 години се случват УЖАСНО МНОГО неща.Просто не ми се връзва да чакам толкова много време самотна,без човек до себе си в най-хубавите ми години.Така че тук отговорът ми е-не,не бих издържала.
    Но има и едно НО.. ако съм вече поотраснала,ако с този човек имаме мноооого общо минало и съм зряла.. дори и семейство да имам,с деца... и да обичам мъжа си-да,може би бих.

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Не мисля, че бих издържала толкова много време не да не му изневеря, а изобщо без присъствието му и без да го чувам... Аз попринцип не изневерявам така че това би бил най-малкия проблем, но просто за толкова много време едва ли чувствата НИ ще се задържат еднакви

пф...
    3-4 г. вий чувате ли се
    това е много време не смятам да остарея в чакене
    колкото и да я обичам за 1-2 месеца и ще ми мине
    продължавам напред и толкова

ти ще му останеш вярна.. ами той на теб ?? Представи си как се измъчваш 4 години.. как не поглеждаш друг.. а той си живее живота и продължи напред ??? Освен ако не влиза в затвора де..

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    3-4 ГОДИНИ?! Че аз ако не го ЧУЯ 3-4 месеца, ще продължа напред! Да бъдем реалисти все пак.
    Как години бе! Аз не знам къде ще бъда и каква ще съм след 1, камо ли след 3-4?!
    Прекалено лесно боравите с думите някои, ама като опре до действия...
    На същото мнение съм.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

3 ,, 4 -- pii godiinii ca adckii mnogo wpeme . Ne ,, nqma da iizdupja ,, proctto shtte ce zabpawiime c wpemetto . SHtte cpeshttnem dpygii ii wciichko shtte ce promeni .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Охх честно казано не знам как ще издържа ако не го виждам, нито чувам. Но познавам себе си и знам, че мога да издържа, стига пак да сме заедно
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на babity
    В другия раздел питаше за продължителност на присъди, тук за това... Моля те, кажи ми, че нещата не са такива, каквито се навързват да са. И не, не бих чакала. Дори да има доброто намерение, пак не. Истина е, че очи, които не се виждат лесно се забравят.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    бих продължила напред. за 4 години не ще се забравите един друг,ами не знам...
    Най-точно казано.

Аз не виждам смисъл да се мъча да издържам . . .
    След 3-4 години ВЪОБЩЕ няма да съм същата; нито аз, нито хората около мен, светът ми. . .
    Не бих го забравила, но бих се опитала да продължа напред.
    Ако след тези години всичко е както преди между нас, ако я има още тръпката. . тогава бих се събрала отново с него.
    Но да чакам, да не го виждам, да нямам никакъв контакт с него. . .
    Абсурд.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

3-4 години са ужасно много време. Хората се променят. Няма да издържа, няма смисъл просто..

Мега фен Аватара на ameli
    Ок, да приемем, че ти ще издършиш.. ами той?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен
    Ама тои в затвора ли е ?!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Ама тои в затвора ли е ?!
    Най-вероятно ....

Ако нямам ни вест, ни кост от него 2 месеца - всичко приключва, вие тука по 4 години ще издържате.

С кого да се хвана на бас, че е невъзможно да се случи, още повече че сте и още дечковци и всичко се мени около нас толкова бързо, чее не знаеш след 2 месеца дали ще сте още заедно, камо ли след 4 години.

Загуба на време е по принцип, но е хубаво да се убеждаваш, че може да се получи. Успокоението е мехлем за душата.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Аз само неразбрах какво има предвид авторката на темата и поясни малко за да ти отговорим.Както някои споменават той да не да влиза в затвора ? Къде ще е 4 години

Мега фен Аватара на iiordanova
    Определено ще продължа напред.
    Все пак това за 3 - 4 години от живота ми. Защо да ги пропилявам след като веднъж живея? Плюс това за тези години много неща ще се променят. Чувствата ще изчезнат. Никакъв контакт с него през тези години.
    Абсурд е да не продължа живота си.
    Бъдете реалисти - това е невъзможно.

НЕ!
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

не, не е в затвора и няма да влиза там. както казах не искам съвети, просто питам за мнението ви.
    за темата в другия раздел обясних там
    мисля че разбрах, за почти всички 4 години са прекалено много време.
    мерси за отговорите

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    3-4 години хич не са малко време,още повече ако човек е на 18-25/26.Толкова време без да го чувам,виждам,без да знам как е биха ме убили.И каква е гаранцията,че ако след 3-4 години се видим,той ще ме обича още?За толкова време и двамата ще сме много променени.Обичали сме един човек,а след толкова време той няма да е същия.Ще се опознаем наново и ако видим,че новото не ни харесва,че не обичаме това?Тогава какво?4 пропиляни години?
    Хората са заедно,защото се обичат и за да се учат един от друг,да са заедно по време на промените.А не да не се чуват с години.
    Би било страхтно ако всички можехме толкова време да сме верни на половинките си,но погледнете нещата в очите.Хората си имат нужди,годините никак не са малко и нищо не е сигурно...
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си