Как да разберем дали момичето/момчето ни ревнува ? Повярвай ми, проличава си. Моя приятел първо се опитваше да го скрива, и само ми обясняваше "не ме занимавай с тия работи, не ми говори за тоя, че само се дразня...." .. накрая се оказа че ревнува и то повече отколкото очаквах.. Повярвай ми, тези неща си проличават (ако се загледаш

)
Как да разберем дали момичето/момчето с което сме ни е вярно ? Ако имаш съмнения, значи нещо не е наред. Най-добрия вариант е разговор. Аз бих се усъмнила в гаджето, ако той без видима причина почне да ми се подмазва и да ми изпълнява всички капризи- признак, че се чувства гузен, а щом няма видима причина и не ми е казал, значи има нещо. Но пък същите признаци могат и да са за това, че гаджето ти най-накрая е разбрало всъщност колко много те обича
Как да разберем чувствата на момичето/момчето до нас ? Това също си проличава. И тези неща е по-добре да се показват повече, отколкото казват. Когато си с един човек достатъчно дълго време, ще можеш да определиш не само какво чувства спрямо теб, а и какво изпитва във всеки един момент, ще се научиш да четеш душата му през погледа. А и по самото отношение на даден човек към теб също можеш да съдиш какво изпитва (поне според мен)