.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3

Инат - добро или лошо

Туй добро или лошо качество е? (Във всякакъв план - любовен,приятелски,роднинс ки и тъй на татък.)

Например...казах на човече Х,че няма да пиша в скайп и цял ден не писах. Човече Х ми е сърдито (но отрича) и аз се чувствам виновно,но въпреки това няма да пиша. А! не пиша,не за да се правя на интересна,а защото Човече Х ми каза предния ден да го/я оставя на мира и понеже съм паметливо и помня гадни дреболии,които не трябва да помня го/я послушах и го/я оставих на мира.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

понякога е добро, защото с инат можеш да постигнеш целите си и да осъществиш мечтите си..
    в други случаи е лошо, защото със същия тоя инат можеш да развалиш много неща, като отношения, връзки, приятелства .. и други работи
    според мен човек трябва да контролира ината си, не да се прави на магаре винаги, най-малкото защото не винаги си струва

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от Lexynnka
    понякога е добро, защото с инат можеш да постигнеш целите си и да осъществиш мечтите си..
    в други случаи е лошо, защото със същия тоя инат можеш да развалиш много неща, като отношения, връзки, приятелства .. и други работи
    според мен човек трябва да контролира ината си, не да се прави на магаре винаги, най-малкото защото не винаги си струва

Много правилно. Лошото при мен обаче е, че съм си докарвала повече главоболия, отколкото съм осъществявала цели,мечти и т.н... И като се има предвид, че най-инатите хора, които познавам са приятеля ми и баща ми... Просто автоматично приемам ината като лошо нещо.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Точно - инатът е неутрално качество, което по-скоро зависи от ситуацията. Не е неизменно добър или лош като качество, ситуативен е.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И добро, и лошо. Аз също съм голям инат и понякога това ми изиграва много лоша шега. Наистина ината може да развали много неща... Но пък от друга страна служи и за постигане на добри каузи Специално в твоя случай не мога да ти кажа дали е лошо или добро, но от написаното разбрах, че човечето Х само те е помолило да го/я оставиш на мира - не виждам тогава за какво се сърди
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    И добро, и лошо. Аз също съм голям инат и понякога това ми изиграва много лоша шега. Наистина ината може да развали много неща... Но пък от друга страна служи и за постигане на добри каузи Специално в твоя случай не мога да ти кажа дали е лошо или добро, но от написаното разбрах, че човечето Х само те е помолило да го/я оставиш на мира - не виждам тогава за какво се сърди
    Не,не ме е молило. Прозвуча като викане. А аз мразя да ми викат и да ми се карат. Просто ужаасно много го мразя това.
    А се сърди защото не се извиних (и всъщност няма защо да се извинявам!) Дори то не знае защо ми се сърди. СИГУРНА СЪМ. Просто се сърди,за да ми е гадно. А аз мразя и да ми се сърдят за глупости.
    4XCOKИ

Според мен в живота, когато преследваме целите и мечтите си, ината може да бъде доста полезен,
    но в любовта едва ли ...

Голям фен
    Град
    Varna
    Добро е, обаче ако и от другата страна човекът е инатест като теб не е добре. Ние с майка ми и двете сме зодия овен и ела да видиш кво става вкъщи.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от stelSs21
    Добро е, обаче ако и от другата страна човекът е инатест като теб не е добре. Ние с майка ми и двете сме зодия овен и ела да видиш кво става вкъщи.

И двамата с приятеля ми сме овни. Какво да ти кажа.. Взривоопасно е понякога.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Цитирай Първоначално написано от bebe7o

И двамата с приятеля ми сме овни. Какво да ти кажа.. Взривоопасно е понякога.
    ние пък и двамата сме близнаци, също не ни е лекичко ...

ъъ, MadfacE - ако се бориш за любовта си, ината е полезен

имах предвид в една връзка не е много полезен ината ..

Град
    Русе
    Зависи от ситуацията.Не мисля че попада нито в графата на добрите, нито на лошите качества.

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Цитирай Първоначално написано от MadfacE
    имах предвид в една връзка не е много полезен ината ..
    да, в тоя случай е от особено вредните .. вещества

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Понеже и аз съм голям инат,мисля че това е едно от лошите ми качества.И аз в тази ситуация бих постъпила така...но може би е време да опиташ да дадеш шанс.

И да и не.Изобщо не го харесвам това качество.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    мани го тоя човек Х, пиши на мене човека В
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

anonymous708973
    Guest
    Упоритост - да, инат - не.
    Инат е, когато някой вижда, че не е прав и проумява доводите ти, но все пак държи на своето.
    Настоятелност е, когато се стремиш на постигаш целите си.

Град
    Пловдив
    И аз имам огромен инат Бившият ми мразеше тази черта в мене... но сегашния ми приятел го харесва ..той също е голям инат и често спорим (пример: къв цвят да боядисаме стаята ) и ни е забавно. Но не се инатим за дреболии... ама стане ли сериозно и двамата не отстъпваме

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    По принцип е лошо за мен. Понеже, когато някой се инати, за мен означава, че прави "нещото" на пук, а не защото той го иска толкова много. Ама въпреки всичко си харесвам ината, понякога е дори хапещ, ама някак си ми доставя неопределимо удоволствие.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    И добро и лошо ...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Моето мнение е че само вреди...

Супер фен
    Някога е за добро,друг път за лошо........
    много зависи от ситуациите.
    Предполагам бързо ще ти се отсърди в твоя случай.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    зависи от ситуацията..отсърдете се и двамата ии готово..това са глупости..

п.п. а ти не бъди толкова дребнава (и не помни такива глупости)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Lexynnka
    По-точно не може да се каже!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    зависи от ситуацията..отсърдете се и двамата ии готово..това са глупости..

п.п. а ти не бъди толкова дребнава (и не помни такива глупости)
    Ама аз не се сърдя. Аз съм добро и не се заяждам и не гледам да затапвам близки,защото е крайно глупаво и дразнещо (макар,че друг на мое място би)
    Човече Х вече не се сърди де.

И не мога да не бъда дребнава. В туй ми е чара. Обичам дребновостта си ^^ Пък ако не помнех такива малки неща нямаше да ми е интересно. ^^
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си