.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Град
    София
    Еми не, то преди брат му май се е занимавал много, но е спрял..
    Давам ти съвет, ако си от София.. Хващаш метро от някъде и отиваш до Сердика, отиваш на Джамията където е и срещу нея има Мак Доналдс в една сграда. След ъгъла на сградата има улица която се води Пиротска.. Вървиш в посока женския пазар, абе както си на джамията и тръгваш да влизаш на вътре в улицата то от дясно и от ляво има магазини там от дясно се намира един такъв магазин, трябва да се пада от първите за такива добавки и тн.. Хората си разбират от работата, всичко си е екстра! Ако искаш отиди, ако не си разбрала нещо питай?
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Яденето накратко е следното :
    Сутрин (около 10 часа) - бавен въглехидрат - картофи или овесени ядки с КИСЕЛО мляко(или друг бавен въглехидрат).
    (след ставането организма е изчерпал количеството гликоген през ноща, и трябва да се въстанови с въглехидрати)
    2ро ядене (12-13ч.)- около 2-3 часа след първото - Протеин + въглехидрат - примерно няколко варени яйца + въглехидрат (без сладко !)
    3то ядене - отново около 2 часа след 2рото(след 16;00 часа само протеини!)- протеин -месо ,ако е преди треноровката точно-протеин на прах + банан примерно (банана не е протеин ,но е полезен преди тренировка)
    4то ядене - след тренировка - отново протеин-месо,риба + салата (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО)Салатата има много необходими на организма минерали !
    5то ядене(преди лягане) - извара - бавно разграждащ се продукт който ще осигури необходимите на организма вещества през цялата вечер.И евентуално аминокиселини - глутамин или BCA .

И не е важно КОЛКО ядеш , а КАКВО ядеш.Не се връзвай на тези дето ти казват яж по много ,от всичко.Да ама НЕ !И винаги трябва да си в състоянието между сит и гладен- нито трябва да си преял като прасе , нито да стоиш гладен .

Ох все пак си купих ел-карнитин от този българския ,който е по-евтин...Не ми се щеше да давам толкова пари за по-качествен....Не съм започнала да го пия защото започнах работа и там много се изморявам и следователно не ми остават сили да правя каквито и да е физически упражнения,още по-малко да ходя на фитнес....Много кофти се получават нещата ,ще гледам почивните дни да ходя на фитнес и когато имам сили през седмицата да правя малко упражнения...Когато правя упражнения в къщи счита ли се за тренировъчен ден и тогава по-малко ли се пие или пак е същата доза една чашка сутрин и една вечер?

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си