- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя?
Аз съм едно нормално 14 годишно момиче.. Гаджето ми с който сме заедно от месец.. не ми говори защото му отказах като ме попита дали ще му пусна .. Въпросът ми е правилно ли постъпих.. ;s![]()
Съжелявам ако има друга такава тема![]()
Постъпила си разумно! Не се притеснявай, че не ти говори и че си му отказала! Та ти си едва на 14 и все пак сте от 1 месец заедно, така че...! Това си си ти и той не може да решава, дали ти ще му пуснеш или не!![]()
Ако не си го излъгала, значи си постъпила правилно.
И ДА има друга такава тема - погледни малко по-нагоре във форума душице
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Prez jivota si shte imash i drugi momcheta, koito nqma da te pitat sled pyrviq mesec.. i s koito sama shte usetish koga e momenta. Ne riskuvai, ima vreme.
P.P. Mnogo syjalqvam za latinicata! Samo tazi vecher shte e .....
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Щом се чувстваш добре и той ти се е нацупил, след като си му отказала, значи не си сгрешила!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Прави каквото решиш, че е добре за теб. Ако не му е само за едното е**не, ще уважи решението ти![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Да, правилно си постъпила. Момчето явно е с теб само заради това, иначе нямаше да се цупи и щеше да уважи решението ти. Пък то и още на първия месец..![]()
И спря да се върти за миг земята..
явно той е глупак и не те взема на сериозно
Просто аз
+1Първоначално написано от xoxi
![]()
Много ясно че си постъпила правилно.Щом не искаш още да правиш секс не го прави,това трябва да се случи когато наистина го почувстваш.Това че той не ти говори значи че не те уважава досаттъчно,за да приеме това твое решение.Ако не те разбере по - добре го остави,защото не си заслужава заради това гадже да почнеш със секса,когато още не си готова,просто ще съжалявашУспех
Първоначално написано от shell
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
Разбира се че си постъпила правилно. Това си е твоето решение, преценила си че не си готова и си му откозала ако наистина държеше на теб щете да те разбере.![]()
На момчето му е интересно,иска да клеца,това че си му отказала,не е повод да се сърди...
А гаджето ти е на колко ..... 15 ? Защо се занимаваш с такива момчета изобщо. Докато не се почувстваш готова никой не може да те принуди да правиш секс, освен ако ти не му позволиш. А идиотчета като гаджето ти само дето се чудят сърби ли ги, боли ли ги... ги разкарвай!
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Мацка,щом ти се е разсърдил,защото си му казала,че няма да правиш секс с него,смятай колко държи на теб.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Благодаря на всички който писаха!
И да разкарах го..![]()
Как ще му отказваш уаааааааааааааааааааааааПървоначално написано от xdanitox
и тои е човек
Според мен, решението ти отговаря на реалната ситуация. Нито той държи на теб, нито ти - на него. Самият израз "разкарах" показва отношението ти.Първоначално написано от xdanitox
тъпа ли си?ся ако ми кажеш и че го обичаш оттука се мятам да знаеш..
правилно си постъпила...![]()
оф лапешка работа ,като неси готова за секс това си е твое решение и според мен правилно си постапила.Какво гадже ти е да не ти говори само заради това = никакво.Първоначално написано от xdanitox
sleda ot lubovta