- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скъсахме
Хей-пак съм аз с глупавите си теми![]()
Добре де никак не ми е смешно-ходих от известно време с едно момче.Наистина го харесвах и той не хареса приятелките ми и скъсахме заради това![]()
![]()
.Само споделям.ПП-дори май вече си има новичка.Да му е честита-мен наистина ме боли,много.Не мога да го осъзная-пасвахме си.Както и да е -може да дадете малко подкрепа ,знам ли....мерси предварително
Реши да го вметнеш в разговора,а?![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
ако искаш може да ти дам нещо, не е точно подкрепа ама върши работа
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Пасвали сте си, той не ти харесва приятелите => и ти не харесваш неговите.![]()
хич не си трови живота.
Само глупав човек може да обвини другите и да прикрива чрез тях своите грешки.
И да, спри да се водиш от външния вид и да изпадаш в разни тъпи състояния, само защото привлекателния обект отсреща е с разсъжденията на 10-годишно.
Хаха-какво е то?
Засега само подкрепа е достатъчна
Мм ако вече си има нова, може и да не му е пукало особено за теб. Не съжалявай.
^^^
Бургас <3
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Изобщо не ми е за външния вид-той не хареса приятелките ми .Иначе ние си се харесвахме-но те сгафиха.Офф кви простотии
Мерси за отговора
а той с приятелките ти ли хоЙПървоначално написано от britzy
който търси - намира . ^^
Не,обаче го били издразнили бла бла.Оф колко ми е гадно....
още по-зле, ако е бил грозен - грозен и тъп е кофти комбинация.![]()
супер се филмираш, а уж си на 18...
Не е грозен.Ами може и да се филмирам ама наистина имах нещо към него.
И не уж , а СЪМ на 18-но не годините са темата невърмайнд
Ако за отрицателно време те е заместил с тази новата, едва ли е имал кой знае какви чувства към теб и може би просто си е търсил причина да се разделите.Може пък и да е искал да бъде с теб, но да не е понасял приятелките ти, макар че това ми се струва доста глупаво, понеже той не ходи с приятелите ти, а с теб, но като имам предвид "великата" мъжка логика не изключвам и това като вариянт.Каквато и да е била причината всичко вече е минало, края на връзката ви е факт и според мен няма нужда да си тровиш живота с излишни мисли и расъждения.И в предната тема, която беше пуснала за онова момче ти казах, че от всяко твое мнение съм останала с впечатление, че си умно и оравновесено момиче, което не трябва да се дава на някакво си момче и още по-малко на момче, което не знае какво иска.А бившия ти явно е именно този тип мъже.Не се притеснявай и не се депресирай, трудно е след раздяла - знам, но какъв е смисъла в сълзите и депресията ? Връща ли се нещо . . - не мисля.Продължи напред с високо вдигната глава и да не ти пука, нито ти е първия, нито последния.Момчета бол, ако си мисли, че е незаменим е доста далеч от истината.Пожелавам ти късмет и дано съвсем скоро пуснеш тема, в която описваш колко щастлива и влюбена си. :P
Благодаря ти ужасно много за милите думи и за съвета.Не мисля,че скоро ще пусна щастлива тема,но както и да е.
(той първи ми каза,че ме обича(аз не смеех) и също така той скъса с мен)
Това, че е казал думата ОБИЧАМ не го прави много велик.Важното е било да ти го докаже, а той какво е направил, едно голямо нищо.Единственото, коетто е доказал според мен е, че не знае какво всъщност иска.Не трябва да ти пука за такъв вид хора.Днеска са тук, утре ги няма.Не изпадай в депресия, огледай се около себе си и ще намериш човек, с който ще си допаднете истински и не всичко ще е просто на думи, защото във една връзка думите не са толкова важни, колкото действията. Както се пее в една песничка - " любовта ни се върти в ' обичаш ли ме ? - да, а ти ? - да '. Такъв вид връзка за мен не е пълноценна връзка.Както казах умно момиче си, давай напред и не гледай в миналото.То никога няма да се върне.
Не бе, то не че може да мине без депресия и да ти е гадно. Нормално е. Дори само за това, че си инвестирала време и усилия в този човек, а накрая се е оказало напразно. Моят съвет е да седнеш и да си помислиш за всички лоши неща, които свързваш с него. Включително за това как се чувстваш сега. Аз си имам една философия - ако един мъж те накара да плачеш за него - вече не си струва! Помисли си за всичко, което не си харесвала в него, за новата му приятелка. Опитай се да пресечеш тънката линия между любовта и омразата. Успееш ли - после е по-лесно. Стъпка по стъпка...
Освен това - съсредоточи се над себе си. Поглези се с нещо - дали ще е да тръгнеш на танци или да започнеш да си правиш маски на лицето вкъщи или да учиш сама нов език - няма значение. Прави нещо, с което усещаш, че правиш себе си по-добра и се усъвършенстваш. Така няма да мислиш за това, което се е случило, а и ще извлечеш нещо полезно от цялата работа, дори и то да е само спортен дух. И ако случайно се сетиш за него - веднага точка 1 по-горе.
И в заключение - споко, скоро ще се смееш на ситуцията. Всичко минава с времето!![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Meрси много![]()
МерсиПървоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
И моя не ги харесва ама... се примирява човечеца,а колкото до твоя той е трябвало да го приеме ако те "обича" толкова много ,не се тормози повече живота е твърде кратък за да обръщаме внимание на такива работи
![]()
Ако питаш мен (знам , че не ме) си е търсил повод да скъсате, щом си има нова
![]()
Не съжалявай.Не си струва. Всеки си намира майстора. Сега на теб ти е гадно, утре може пък на него да му е така. Ти си гледай живота. Излизай и се забавлявай. Ще ти мине и няма дори да се сещаш.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Леле боже... Как може да скъсате защото не харесва приятелките ти бе ... Леле.. Хич не се нервирай... Тоя не е бил за тебе![]()
Тва е тъпо .. да скъса с теб защото не харесвал приятелките ти![]()
той не е наред момиче
![]()
да не ти пука
![]()
според мен момчето си е измислило причина да скъса с теб , а не че приятелките