Ако за отрицателно време те е заместил с тази новата, едва ли е имал кой знае какви чувства към теб и може би просто си е търсил причина да се разделите.Може пък и да е искал да бъде с теб, но да не е понасял приятелките ти, макар че това ми се струва доста глупаво, понеже той не ходи с приятелите ти, а с теб, но като имам предвид "великата" мъжка логика не изключвам и това като вариянт.Каквато и да е била причината всичко вече е минало, края на връзката ви е факт и според мен няма нужда да си тровиш живота с излишни мисли и расъждения.И в предната тема, която беше пуснала за онова момче ти казах, че от всяко твое мнение съм останала с впечатление, че си умно и оравновесено момиче, което не трябва да се дава на някакво си момче и още по-малко на момче, което не знае какво иска.А бившия ти явно е именно този тип мъже.Не се притеснявай и не се депресирай, трудно е след раздяла - знам, но какъв е смисъла в сълзите и депресията ? Връща ли се нещо . . - не мисля.Продължи напред с високо вдигната глава и да не ти пука, нито ти е първия, нито последния.Момчета бол, ако си мисли, че е незаменим е доста далеч от истината.Пожелавам ти късмет и дано съвсем скоро пуснеш тема, в която описваш колко щастлива и влюбена си. :P