- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ще можете ли да издържите?
Ако се наложи да се разделите с гаджето си (което обичате невероятно много) за много време, примерно 3-4 години и през това време не можете дори да говорите с него по телефона ... бихте ли издържали, или накрая бихте си хванали ново гадже и бихте забравили момчето/момичето, с което сте разделени?
Аз съм в такава ситуация, но НЕ искам съвети. Знам какво мога и какво ще направя, за да съкратя минимално въпросното време и да мога отново да съм с него. И си мисля, че ще успея (така да се каже) да устоя на изкушението и да му остана вярна.
Вие ще можете ли да издържите?
Разбира се.![]()
![]()
бих издържала
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
зависи, за някои неща трябва да даваш обяснение на себе си, и в повечето случаи става дума за неща, за които другите не ти го искат.Първоначално написано от ilia_92
Едвали незнам,зависи от много неща..Приятелят ти да не е в затвора,та неможе да се чувате по тел?
бих продължила напред. за 4 години не ще се забравите един друг,ами не знам...
прави ми впечатление, че някои хора доста бързо и лесно казват, че ще успеят да се справят с времето.. я помислете пак, 4 години не са никак малко (примерно)? замислете се какви сте били преди 4 години и какви сте сега, нима не сте пораснали и не сте се променили? Според мен хората се променят през годините, виж за един месец може и да останеш същия, ама за ГОДИНИ.. не знам..
Аз, където казах, че ще мога да се справя, или поне ще опитам, не съм сигурна в силите си, както казах години ми звучи доста стряскащо, а и никой не може да знае какво ще се случи утре примерно... но нищо не пречи да пробваме, нали така![]()
Ако нямам ни вест,ни кост от него цели 3-4 години всичко ще приключи
Просто това е наистина дълго време и няма как човек да продължи да има чувства след това и то след като дори няма да може да се чува по телефона с гаджето си ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не мисля, че бих издържала толкова много време не да не му изневеря, а изобщо без присъствието му и без да го чувам... Аз попринцип не изневерявам така че това би бил най-малкия проблем, но просто за толкова много време едва ли чувствата НИ ще се задържат еднакви
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не мисля, че ще издържа 3-4 години. Ще продължа да го обичам, ако съм го обичала преди това, но връъзката ни ще прекъсне.
Такива жертви са крайно излишни, особено ако си под 20-25 години.![]()
Дори и да е някаква крайно красива и истинска любов, пак не вярвам, че бих издържала 4 години сам-самичка. Отначало би ми било самотно, депресирано, бих живяла отшелнически един вид, страдайки за любимия, после бих се опитала да го забравя, хващайки си нов(и) приятел(и).
И все пак, държа да отбележа, че новото гадже не значи непременно, че ще забравя най-първата си тръпка.![]()
Бих си продължила напред,пък дали ще срещна друг, дали отново ще се върна при този човек само времето ще покаже.Но не бих го забравила,просто никога не знаеш какво ще ти поднесе живота и дали след 3-4 години ще сме същите хора.
Ще направя всичко възможно да съм до нея ..
3-4 ГОДИНИ?! Че аз ако не го ЧУЯ 3-4 месеца, ще продължа напред! Да бъдем реалисти все пак.
Как години бе! Аз не знам къде ще бъда и каква ще съм след 1, камо ли след 3-4?!
Прекалено лесно боравите с думите някои, ама като опре до действия...
Вие чувате ли се какво приказвате?
Или сте мазохистично настроени тая вечер?
Защо ще си губите времето да гоните вятъра?
По темата - 1 месец ми е достатъчен да приключа. Все пак това са 4 години или повече,.. а аз искам да живея пълноценно. Нито имаме брак с нея, нито имаме деца - няма какво да ме задържа за тия 4 години.
Макар че... такава ситуация е меко казано абсурдна.. да изчезне приятелката ти и 4 години ни вест ни кост от нея.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
По принцип аз съм непоправина романтичка.Вярвам в "щастливи завинаги" и така нататък,но 3-4 години са прекалено много време,даже за мен и особенно на нашата възраст![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
зависи ..
ако любовта ми към тоя е истинска
не 2 / 3 години, 5, 10 и 100 години даже бих издържала .. : ))
4 години са много време, не мисля че некой може да издържи освен ако не е в Сибир и да няма никоя жена около него.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ъъ, преди година-две една девойка пусна 2 теми мисля, като втората продължение, защото гаджето й беше в затвора и тя се чудеше кво да прави. Ще ти е полезна май.![]()
не мисляПървоначално написано от mArMaLaDkA
Първо бих направила всичко възможно да не се разделим за толкова дълъг период от време, ако пък няма начин бих продължила напред.Ако обичам страшно много приятеля си, едва ли бих го забравила, но бих се опитала да продължа да живея.Четири години са прекалено дълъг период от време, а и при връщането му нищо не би било същото.![]()
Ам, не. Вероятно, като разбера, че се наложи да се разделим за толкова време и то без да имаме контакт, ще му кажа, че е по-добре да се разделим официално. Пък, като се върне, ако още има нещо между нас, ако още не сме се забравили и т.н. нещата ще си потръгнат и без да се мъчим един друг. Ще ми е мъчно, но мисля, че ще ми е по-мъчно, ако се наложи да го чакам по-дълго отоколкото го познавам.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.