.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

ще можете ли да издържите?

Ако се наложи да се разделите с гаджето си (което обичате невероятно много) за много време, примерно 3-4 години и през това време не можете дори да говорите с него по телефона ... бихте ли издържали, или накрая бихте си хванали ново гадже и бихте забравили момчето/момичето, с което сте разделени?

Аз съм в такава ситуация, но НЕ искам съвети. Знам какво мога и какво ще направя, за да съкратя минимално въпросното време и да мога отново да съм с него. И си мисля, че ще успея (така да се каже) да устоя на изкушението и да му остана вярна.

Вие ще можете ли да издържите?

Разбира се.

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Престъплението е само ако те хванат

Мега фен Аватара на mynichka
    бих издържала
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от ilia_92
    Престъплението е само ако те хванат
    зависи, за някои неща трябва да даваш обяснение на себе си, и в повечето случаи става дума за неща, за които другите не ти го искат.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Едвали незнам,зависи от много неща..Приятелят ти да не е в затвора,та неможе да се чувате по тел?

Град
    Wonderland
    бих продължила напред. за 4 години не ще се забравите един друг,ами не знам...

прави ми впечатление, че някои хора доста бързо и лесно казват, че ще успеят да се справят с времето.. я помислете пак, 4 години не са никак малко (примерно)? замислете се какви сте били преди 4 години и какви сте сега, нима не сте пораснали и не сте се променили? Според мен хората се променят през годините, виж за един месец може и да останеш същия, ама за ГОДИНИ.. не знам..
    Аз, където казах, че ще мога да се справя, или поне ще опитам, не съм сигурна в силите си, както казах години ми звучи доста стряскащо, а и никой не може да знае какво ще се случи утре примерно... но нищо не пречи да пробваме, нали така

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако нямам ни вест,ни кост от него цели 3-4 години всичко ще приключи
    Просто това е наистина дълго време и няма как човек да продължи да има чувства след това и то след като дори няма да може да се чува по телефона с гаджето си ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не мисля, че бих издържала толкова много време не да не му изневеря, а изобщо без присъствието му и без да го чувам... Аз попринцип не изневерявам така че това би бил най-малкия проблем, но просто за толкова много време едва ли чувствата НИ ще се задържат еднакви
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен
    Град
    Varna
    Не мисля, че ще издържа 3-4 години. Ще продължа да го обичам, ако съм го обичала преди това, но връъзката ни ще прекъсне.

Такива жертви са крайно излишни, особено ако си под 20-25 години.
    Дори и да е някаква крайно красива и истинска любов, пак не вярвам, че бих издържала 4 години сам-самичка. Отначало би ми било самотно, депресирано, бих живяла отшелнически един вид, страдайки за любимия, после бих се опитала да го забравя, хващайки си нов(и) приятел(и).
    И все пак, държа да отбележа, че новото гадже не значи непременно, че ще забравя най-първата си тръпка.

Град
    Русе
    Ще продължа да го обичам, но връзката ни няма да е същата.По-точно нищо няма да е същото.Хората се променят...

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Бих си продължила напред,пък дали ще срещна друг, дали отново ще се върна при този човек само времето ще покаже.Но не бих го забравила,просто никога не знаеш какво ще ти поднесе живота и дали след 3-4 години ще сме същите хора.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ще направя всичко възможно да съм до нея ..

anonymous708973
    Guest
    3-4 ГОДИНИ?! Че аз ако не го ЧУЯ 3-4 месеца, ще продължа напред! Да бъдем реалисти все пак.
    Как години бе! Аз не знам къде ще бъда и каква ще съм след 1, камо ли след 3-4?!
    Прекалено лесно боравите с думите някои, ама като опре до действия...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Вие чувате ли се какво приказвате?

Или сте мазохистично настроени тая вечер?

Защо ще си губите времето да гоните вятъра?

По темата - 1 месец ми е достатъчен да приключа. Все пак това са 4 години или повече,.. а аз искам да живея пълноценно. Нито имаме брак с нея, нито имаме деца - няма какво да ме задържа за тия 4 години.

Макар че... такава ситуация е меко казано абсурдна.. да изчезне приятелката ти и 4 години ни вест ни кост от нея.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

По принцип аз съм непоправина романтичка.Вярвам в "щастливи завинаги" и така нататък,но 3-4 години са прекалено много време,даже за мен и особенно на нашата възраст
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

зависи ..
    ако любовта ми към тоя е истинска
    не 2 / 3 години, 5, 10 и 100 години даже бих издържала .. : ))

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    4 години са много време, не мисля че некой може да издържи освен ако не е в Сибир и да няма никоя жена около него.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

ъъ, преди година-две една девойка пусна 2 теми мисля, като втората продължение, защото гаджето й беше в затвора и тя се чудеше кво да прави. Ще ти е полезна май.

Голям фен
    Времето ще убие връзката, особено щом няма да може да се чувате... аз бих се разделила с човека и ако след 3-4 години, като се върне пак има чувства може да се съберем ..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ъъ, преди година-две една девойка пусна 2 теми мисля, като втората продължение, защото гаджето й беше в затвора и тя се чудеше кво да прави. Ще ти е полезна май.
    не мисля

Първо бих направила всичко възможно да не се разделим за толкова дълъг период от време, ако пък няма начин бих продължила напред.Ако обичам страшно много приятеля си, едва ли бих го забравила, но бих се опитала да продължа да живея.Четири години са прекалено дълъг период от време, а и при връщането му нищо не би било същото.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ам, не. Вероятно, като разбера, че се наложи да се разделим за толкова време и то без да имаме контакт, ще му кажа, че е по-добре да се разделим официално. Пък, като се върне, ако още има нещо между нас, ако още не сме се забравили и т.н. нещата ще си потръгнат и без да се мъчим един друг. Ще ми е мъчно, но мисля, че ще ми е по-мъчно, ако се наложи да го чакам по-дълго отоколкото го познавам.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си