- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- темата е приключена!
темата е приключена!
Казано с две думи - лапешка история.
квато ли да е...не знам какво да правя
Нищо няма да ти помогне повече от това да кажеш истината на момчето. На теб ще ти олекне и ще се измъкнеш от тая каша. И по-важното приятеля ти не заслужава това отношение.Заслужава да знае какво става.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
но сигурно ще му стане много гадно, като научи...не искам да го нараня, мен много са ме наранявали и знам какво е и просто не искам и той да е така, защото наистина много го харесвам и ми е мн добър приятел! А какво да правя с другото момче...то си няма и представа, че го харесвам 2 години...
Абе, лапешка не лапешка. Това си е история, явно момичето има проблем и идеята тук е да му се помогне. Така че който няма мнение - да си развява буквите другаде!
Що се отнася до твоя проблем: Мисля, че е добре примерно да задържиш нещата, докато той се върне от където ще заминава , пък като се върне, да го привикаш , да си поговорите и внимателно да му обясниш, че не си готова за гадже или нещо подобно. По-добре не споменавай за другия. Давай с клишето "проблемът е в мен не е в теб, ти си страхотен, но аз не съм готова за сериозна връзка... Нека останем приятели, ако това е възможно за теб." Пак повтарям по-добре е след като той се върне, защото някак шока ще му дойде по-леко. Нали знаеш - далеч от очите, далеч от сърцето. Кой знае - може пък на теб да ти залипсва и да осъзнаеш какво губиш или пък той да те разлюби сам. Само дано не й двете заедноАйде успехчета!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първоначално написано от stern
Гадно, не гадно това е положението. Няма как да не го нараниш. От това, което написа останах с впечатлението, че момчето изключително много те харесва. И да, като разбере ще е наранен, сигурно ще ти каже, че се подиграваш с него. Обаче ще го виниш ли?А ако беше на негово място? Просто такива са последствията и ще трябва да ги приемеш. За другото момче просто му кажи и толкова. Ако стане, стане. Ако не, здраве да е.
![]()
...
Хах, не знайно защо тя тръгва с момче, което явно дава мило и драго за нея, а на нея грам не и дреме за него.И същевременно пита какво да прави.Сама се вкарва в някакви филми и носи проблеми сама на себе си.Какъв съвет да и дам, преди да направи нещо да помисли може би е единвтвеното, което мога да кажа.
Еми хубу тогава недей ходи при другия. Обаче другото момче не заслужава това. Колкото по-рано толкова по добре.
![]()
не е вярно, че не ми дремело за него!! той от мн време ми е мн добър приятел и аз винаги съм го харесвала!! просто мислих, че ще развия някакви чувства към него, а и както каза самата си се залъгвах бая време, че така трябва да бъде, че това е момчето за мен...е да сама съм си виновна знам..Първоначално написано от justonegirlwithonehope
извинявай но като прочетох темата ти все повече започвам да се убеждавам че колкото по добро и мило е едно момче с момиче то все повече си играе с него или не го зачита...
кажи ми защо те интересува този хлапак дето не ти обръща внимание а това внимателно момче което е толкова мило с теб отритваш???
винаги ми е било чудно на такива момичета (повечето са такива)
колкото и да се срамувам аз съм същия с момичето и дано някой ден се появи някой който да ми разясни нещата с тъпото ми държание..
според мен ти не заслужаваш такова мило момче като това!
Първоначално написано от ro6lio
Точно,защото повечето момчета мислят като теб и слагат всички момичета под общ знаменател ме е яд на такива като нея.![]()
![]()
![]()
za ro6lio:
знаеш ли и аз точно това се питам...не мога да си го обесня...исках да се влюбя в милото момче, но по дяволите не мога ;( просто главата ми все ми казваше "да така трябва да си с него, той е супер и бла бла", но сърцето нищо не правеше...не знам...нямам обеснение :X
Исках да се влюбя... Да то еййй така става щракнеш с пръсти и ПУФ стана.. Да ама не..
![]()
знам, че не става...обаче той прави наистина тези неща, които винаги съм си мечтала някой да ги прави за мен, които си мечтах и онова друго момче да прави за мен...
и мн време си мислих, че съм влюбена и си го повтарях и си го набивах в главата, но днес осъзнах, че просто се залъгвам :X
Първоначално написано от justonegirlwithonehope
бебето и мен ме яд че повечето момичета се отнасят така с милите и добри момчета но ....
всички казват че искат "принцът на мечтите си " а когато той се появи не го оценяват и се хвърлят на "мърлявия просяк"
историята и същата и с тази девойка тук която не оценява това момче което трябва
не слагам теб "бебето" в тоя знаменател защото не те познавам но моето мнение е че повечето момичета са такива и да ...очевидно е че е зареди точно такива момичета като авторката!
добре де, но какво да правя..като не изпитвам нещо друго към него освен приятелство?! някои може ли да ми обясни защо не го обичам?! не знам вече какво да правя...той ми говори колко мн ме обича, а аз кат идиот нз кво да кажа...не мога да му кажа, че и аз го обичам...а той започна да усеща, че нещо не е наред и най-лошото е, че си мисли, че той нещо е направил или казал :X
Първоначално написано от ro6lio
Да, напълно съм съгласна. Казах, че ме е яд на авторката. Много мразя когато видя някой да се подиграва с чувствата на някой друг. Съжалявам, ако си ме разбрал погрешно в предишния пост.
![]()
а аз се чувствам ужасно...винаги съм била супер мила с момчетото, което харесвам нали от 2 години и се чудих как може да не ме харесва, а сега някой е супер мил с мен, а аз...
защо бягаме от тези, които ни обичат, а обичаме тези които бягат от нас?!
^^ и аз залагам на нея.Първоначално написано от bebe7o
Много точно казано.
По закона на всемирната гадост,нали знаеш....Първоначално написано от stern
![]()