.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

конкуренция между приятелки..за момче..

Здравейте.Искам да чуя съвет по новата ми тема.Значи с една моя приятелка сме си харесали едно и също момче (тя май не го харесва,но иска да ходи с него, а и той е много хубав) ии просто няма как идвете да го оставиме,това отпада като вариант.Той си има гадже, (с която се разбираме добре) ,но смятам да се опитам да го спечеля,адски много го искам.Получи се някаква конкуренция между приятелки.Те си били правели някакви планове,той като скъса с гаджето да тръгнат, може би..но това може да е на шега,пък и мен това не ме притеснява.Той ми каза,че не я харесва.Те ще са в едно училище от септември,а аз в друго,но до тогава може да спра да го харесвам,пък ии много неща могат да се случат до септември.Май стана малко дългичко.Та ще ви помоля за съвет как да спечеля това момче.Ужасно много го искам.

Грешен раздел. Преместена от амк933.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    яяя не се занимавай

той ще скъса с нея ще тръгнете добре

ама ако види някоя и си я хареса нищо няма да му коства да скъса и с теб

извод:не е стока изчукай го веднъж и толкова
    ОДИН!!!

^ ама тя е на 12-13.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    извод:не е стока изчукай го веднъж и толкова
    Не мисля, че на 13 години е удачно да се *** ...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    На стадиона за бягане.
    Това не е момче, а п*тка .. Много ме дразнят такива дето не могат да решат с коя искат да бъдат и такива дето ги делят по 6 момичета едновременно .. Според мен не си струва усилията и да разваляш приятелството, аз не бих
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Това не е момче, а п*тка .. Много ме дразнят такива дето не могат да решат с коя искат да бъдат и такива дето ги делят по 6 момичета едновременно .. Според мен не си струва усилията и да разваляш приятелството, аз не бих
    +1

Авторке виж сама какво си написала - "Те си били правели някакви планове,той като скъса с гаджето да тръгнат, може би.." - прави си изводите.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Я не си ври носа, след като има приятелка! Много го искала...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Мхм, да ^^
    Това твоето си е каприз.Преодолей го.Няма смисъл заради глупаво увлечение да си разваляш приятелство и да вредиш на връзката на хората.

Донякъде съм съгласна с предишните мнения,че не е редно и така нататък.Опитай се да опознаеш това момче повече и след това реши дали си струва да сте заедно или че просто ще си му поредната.Относно приятелката ти - имах такъв случай с една моя,с която харесвахме 1 и също момче и заради него се изпокарахме.В последствие се сдобрихме и си обещахме да не го правим повече.Никога не жертвай приятелството си с близък човек заради любовта,защото в крайна сметка тя само минава и заминава.Колко красавци ще намериш по земята...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    точно..
    Той си има приятелка , едва ли ще скъса с нея зареди други момичета.
    Може и да ти даде надежда , ама бъди сигурна , че се гаври с теб.
    По - добре си запази приятелството!
    Да не би това момче да е последното в света ;?

Град
    България
    май не сте ме разбрали добре.Въпроса е,че той харесва гаджето си,а не мен и моята фр,но пък те уж си правели некфи планове,пък аз го харесвам.И не е просто каприз.А и тези "планове" могат да са и на шега,защото той не я харесва.
    ПП: на 14 съм..

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Много сте долни ... Да правите планове за чуждите ..

колегите горе са прави
    тоя е "п**ка"
    не си заслужава

Мега фен
    Град
    <3
    ПХАХАХАХАХАХХАХА! ^^
    Той си има гадже и някакви си две *цензура* ще се "борят" за него. Леле ако съм на мястото на момчето такъв шут ще ви бия и ще си стоя с гаджето,че просто... ^_^ Дано с "приятелката" ти се скарате. ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    ПХАХАХАХАХАХХАХА! ^^
    Той си има гадже и някакви си две *цензура* ще се "борят" за него. Леле ако съм на мястото на момчето такъв шут ще ви бия и ще си стоя с гаджето,че просто... ^_^ Дано с "приятелката" ти се скарате. ^_^
    мхмм,чудесна възможност да излееш злобата си.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    ПХАХАХАХАХАХХАХА! ^^
    мхмм,чудесна възможност да излееш злобата си.
    Точно така. МУАХАХАХАХАХА *зла усмивка*
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    България
    Аз ви питам как да го спечеля,а не да ми казвате да го забравя,защото твърдо съм решена. Освен това много момичета го харесват и не е п**ка. Приятелката ми няма да се откаже от него,аз защо да го правя?! Явно тука немога да получа съвет.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Защо трябва да си таква кучка и да разваляш връзката му?!
    и аз това искам да попитам!
    И защо според авторката всеки , който каже нещо противоречиво на нейното мнение е злобар , излива си злобата и т.н. ?

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    И защо според авторката всеки , който каже нещо противоречиво на нейното мнение е злобар , излива си злобата и т.н. ?
    А самата тя не е, нали ? Авторке, навличаш си гнева на много хора - или слушай или се радвай на новата си "щастлива" връзка сама!

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Супер фен
    Много глупаво е да се карат приятелки за момче.по добре поговори с нея като не го харесва ,го остави,и ако ти е приятелка,кво се е лепнала за него като не го харесва.Пък и момчето си има гадже,напълно безмислени планове си правите.

Ако много го харесваш и ако имаш скайпа на приятелката му правиш си един фейк скайп ии .. даваш и палномощно и я лажеш че си му гадже ама няма да кажеш че самата си ти прати й една снимка на момиче намери в гугъла и да скъсат като скъсат ти действаш .. смисъл като кажа да действъш отивъш при момчето тап са прайш и т.н ....

__________________________________________________ ___
    Казвам го защ0то съм пробвала ...

__________________________________________________ ___
    ...ИсКаш,нЕ иСкАш - АЗ сЪм тАкАвА!ТеБе Те дРаЗнИ мОяТа СлАвА!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    След като не те харесва, що си правиш планове..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Аз ви питам как да го спечеля,а не да ми казвате да го забравя,защото твърдо съм решена. Освен това много момичета го харесват и не е п**ка. Приятелката ми няма да се откаже от него,аз защо да го правя?! Явно тука немога да получа съвет.

Като няма да се отказваш от него поне се примири, че той си има гадже!! Колкото и момичета да го харесват той е зает, примири се! Няма как да го спечелиш, приятелката ти също. Просто не мога да разбера какъв е смисъла да си раззваляте приятелството, заради момче, което вече си има гадже и нямате никакъв шанс да сте с него.

п.п. Пише се не мога. ;]]
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на tanch3t093
    [quote="slladinky"]Ако много го харесваш и ако имаш скайпа на приятелката му правиш си един фейк скайп ии .. даваш и палномощно и я лажеш че си му гадже ама няма да кажеш че самата си ти прати й една снимка на момиче намери в гугъла и да скъсат като скъсат ти действаш .. смисъл като кажа да действъш отивъш при момчето тап са прайш и т.н ....

Божееееее докъде стигна света!! .........
    Ако напрайш тая грешка рискуваш да се скараш не само с гаджето му (уж в добри отношения) но и с него
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си