.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Съжелявам,не искам да изглеждам злобна и т.н. в очите на хората.Просто се издразних защото модераторката каза "дано се скарате".С гаджето му се разбираме добре,дори сме мислили да ходиме на кафе.Тя е свестно момиче,когато разбра,че се занимавам с него (не бях сиг дали си има гадже) нищо не ми каза,дори ме защити от едно друго момиче.Въпроса е,че много го харесвам..ии незнам как да постъпя.От една страна ще е подло да му развалям връзката,но пък много го харесвам.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Аз ви питам как да го спечеля,а не да ми казвате да го забравя,защото твърдо съм решена. Освен това много момичета го харесват и не е п**ка. Приятелката ми няма да се откаже от него,аз защо да го правя?! Явно тука немога да получа съвет.

Като няма да се отказваш от него поне се примири, че той си има гадже!! Колкото и момичета да го харесват той е зает, примири се! Няма как да го спечелиш, приятелката ти също. Просто не мога да разбера какъв е смисъла да си раззваляте приятелството, заради момче, което вече си има гадже и нямате никакъв шанс да сте с него.

п.п. Пише се не мога. ;]]
    Знаеш ли що ?
    Щото са тъпи пуберки които не знаят какво искат от живота и то на 14 ... Ае трошете си главите заради някакво си момче дето "всички го харесват" ... И дето крои какво да прави зад гърба на приятелката си Поне аз с такъв извод останах
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    България
    [quote="tanch3t093"]
    Цитирай Първоначално написано от slladinky
    Ако много го харесваш и ако имаш скайпа на приятелката му правиш си един фейк скайп ии .. даваш и палномощно и я лажеш че си му гадже ама няма да кажеш че самата си ти прати й една снимка на момиче намери в гугъла и да скъсат като скъсат ти действаш .. смисъл като кажа да действъш отивъш при момчето тап са прайш и т.н ....

Божееееее докъде стигна света!! .........
    Ако напрайш тая грешка рискуваш да се скараш не само с гаджето му (уж в добри отношения) но и с него
    знам,затова не бих го и направила.

Съжелявам,не искам да изглеждам злобна и т.н. в очите на хората.Просто се издразних защото модераторката каза "дано се скарате".С гаджето му се разбираме добре,дори сме мислили да ходиме на кафе.Тя е свестно момиче,когато разбра,че се занимавам с него (не бях сиг дали си има гадже) нищо не ми каза,дори ме защити от едно друго момиче.Въпроса е,че много го харесвам..ии незнам как да постъпя.От една страна ще е подло да му развалям връзката,но пък много го харесвам.
    Тогава защо си егоистка и мислиш само за себе си ? Помисли и за нея след като сте приятелки какво ще и бъде щом отмъкнеш гаджето й ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    ПХАХАХАХАХАХХАХА! ^^
    Той си има гадже и някакви си две *цензура* ще се "борят" за него. Леле ако съм на мястото на момчето такъв шут ще ви бия и ще си стоя с гаджето,че просто... ^_^ Дано с "приятелката" ти се скарате. ^_^
    мхмм,чудесна възможност да излееш злобата си.
    danibebi,тук грешиш не е злобна,a права.
    Гот ли ще ти е ,като си имаш гадже някви мърли на по 12-13,щот' сигурно ти си на 15 ,да се занимават с гаджето ти,а той хабер си няма сигурно ,че някви пикли като вас го харесват.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Тогава защо си егоистка и мислиш само за себе си ? Помисли и за нея след като сте приятелки какво ще и бъде щом отмъкнеш гаджето й ..
    Права си.Ще помисля какво да правя,и все пак мерси за всички мнения..ии се надявам да не сте останали с лоши впечатления за мен.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

Аз до колкото разбрах има едно момиче, което е с въпросното момче, а тя и приятелката й са някви други.

към авторката: Тва, че те е защитила не ти ли подсказва поне малко, че е свястна, а ти ся постъпваш като истинска ку*ка като се чудиш как да й отмъкнеш гаджето...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на iiordanova
    Наистина се постави на мястото на сегашната му приятелка. Щеше ли да ти е приятно , ако си имаш гадже и твоя приятелка се опитва да ти го вземе ?
    Премисли всичко отново , сигурна съм , че ще вземеш правилно решение. (:

Откажи се.
    Ако мислиш планове зад гърба й как да й отмъкнеш гаджето постъпваш супер долно. Не им разваляй връзката, защото всичко се връща и един ден ще се озовеш на мястото на гаджето му и съм сигурна, че няма да ти е много приятно. : ))
    Не е първия, не е последния. . . Next.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    България
    Прави сте. Така е,но какво да правя като го харесвам толкова много?!

Ще ти мине.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Мега фен Аватара на iiordanova
    ^ Да , времето лекува. (:

Град
    някъде, където няма земетресения
    Всичко зависи от гледната точка. Вие ще кажете, че ако й отмъкне гаджето, ще й бъде гадно. Но ако вие бяхте момичето, може би щяхте да го искате? Сложно е...
    Ще поставите момчето в много неудобно положение обаче, понеже ако другото момиче си заслужава, то той ще е на кръстопът.
    И очаквайте нова тема-"3 момичета ме искат, коя да избера, А, Б или В???"

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от tnp123
    Всичко зависи от гледната точка. Вие ще кажете, че ако й отмъкне гаджето, ще й бъде гадно. Но ако вие бяхте момичето, може би щяхте да го искате? Сложно е...
    Ще поставите момчето в много неудобно положение обаче, понеже ако другото момиче си заслужава, то той ще е на кръстопът.
    И очаквайте нова тема-"3 момичета ме искат, коя да избера, А, Б или В???"
    Ти най-точно разбра какво ми е.Мерси .

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    КиФлА ...

--------------------------------------------------------

Мега фен
    Град
    <3
    Да! Дано се скарате,за да започнеш да цениш това,което имаш (приятелството). Явно и твойта дружка не го осъзнава щом не се отказва от него.
    Ако ти имаше гадже и го обичаше и някаква си мърла го харесва и иска да е с него как ще се почувстваш? Какво като го харесваш? Той си обича явно гаджето и ти НЯМАШ място там.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

голяма приятелка си ..
    ако на мен някояприятелка ми пр такива номера бих я проскубала

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sisi7u
    голяма приятелка си ..
    Абе те и двете са един дол дренки ...Момчето има гадже ,а те кроят планове да ги разделят и да тръгнат с него .... В цялата история най-много ще страда сегашното гадже на пича ама глупаци всякакви на този свят ...

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    голяма приятелка си ..
    Абе те и двете са един дол дренки ...Момчето има гадже ,а те кроят планове да ги разделят и да тръгнат с него .... В цялата история най-много ще страда сегашното гадже на пича ама глупаци всякакви на този свят ...
    така е ..
    не бих искала да съм на мястото на сегашното му гадже

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз ви питам как да го спечеля,а не да ми казвате да го забравя,защото твърдо съм решена. Освен това много момичета го харесват и не е п**ка. Приятелката ми няма да се откаже от него,аз защо да го правя?! Явно тука немога да получа съвет.
    Това, че много момичета го харесват не значи, че не е п***а, нали се сещаш? Но в слоучая момчето няма никаква вина. Той не ви обръща внимение, а вие с пирятелката ти се чудите каква магария да направите и да му развалите връзката. Недейте така. Един ден ще попаднете в сходна ситуация и тогава най-добре ще разберете колко е гадно да си имаш гадже и някой да се опитва да ви вкарва интриги и да ви разделя... И в случая ми намирисва, че не го харесваш толкова много, а понеже си има гадже и понеже още 32856 момичета го харесват + най-добрата ти пирятелка и си решила, че трябва точно ти да си избраната... Не ставай егоистка. Остави приятелката ти да прави каквото поиска - накрая тя ще страда от всичко и тя ще си носи последствията. Защо и ти трябва да си като нея? Не е последното момче на света, спокойно. Ще си харесаш някой друг
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

голяма приятелка си ..
    така е ..
    Ако момчето е на място няма да се наложи (:

Изчакай 1-2 седмици.Ако чувствата ти продължават му намекни,че го харесваш и толкова.Той ще си избира измежду вас.Точка.

П.П. Пробвала ли си да говориш приятелката си и да стигнете до някакво споразумение?

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    голяма приятелка си ..
    така е ..
    Ако момчето е на място няма да се наложи (:

а представяш ли си на момчето какво му е... с толкова много почитателки/пикли, които го дебнат ;д
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Еле плакии, големи приятелки. Момчето си има приятелка бе, я не се нахвърляйте.

Град
    България
    Мм,да уточня за тези дет казват,че кроя номера на "приятелката".Всъщност тя НЕ ми е приятелка,а просто позната,освен това не кроя никакви планове да ги разделя.Нямам това в предвид.Харесвам го,но няма да ги разделям.Колкото до фр.ми, тя незнам дали го харесва, а и тя мисли какво ще стане СЛЕД като се разделят те двамата (ако изобщо се разделят) ,а няма никакво намерение да ги разделя. Първо четете хубаво,а след това коментирайте. Искам темата да се заключи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си