- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- конкуренция между приятелки..за момче..
Съжелявам,не искам да изглеждам злобна и т.н. в очите на хората.Просто се издразних защото модераторката каза "дано се скарате".С гаджето му се разбираме добре,дори сме мислили да ходиме на кафе.Тя е свестно момиче,когато разбра,че се занимавам с него (не бях сиг дали си има гадже) нищо не ми каза,дори ме защити от едно друго момиче.Въпроса е,че много го харесвам..ии незнам как да постъпя.От една страна ще е подло да му развалям връзката,но пък много го харесвам.![]()
Знаеш ли що ?Първоначално написано от Paramour
Щото са тъпи пуберки които не знаят какво искат от живота и то на 14 ... Ае трошете си главите заради някакво си момче дето "всички го харесват" ... И дето крои какво да прави зад гърба на приятелката сиПоне аз с такъв извод останах
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
[quote="tanch3t093"]знам,затова не бих го и направила.Първоначално написано от slladinky
![]()
Тогава защо си егоистка и мислиш само за себе си ? Помисли и за нея след като сте приятелки какво ще и бъде щом отмъкнеш гаджето й ..Първоначално написано от danibebi
danibebi,тук грешиш не е злобна,a права.Първоначално написано от danibebi
Гот ли ще ти е ,като си имаш гадже някви мърли на по 12-13,щот' сигурно ти си на 15 ,да се занимават с гаджето ти,а той хабер си няма сигурно ,че някви пикли като вас го харесват.
Права си.Ще помисля какво да правя,и все пак мерси за всички мнения..ии се надявам да не сте останали с лоши впечатления за мен.Първоначално написано от tanch3t093
![]()
Първоначално написано от tanch3t093
Аз до колкото разбрах има едно момиче, което е с въпросното момче, а тя и приятелката й са някви други.
към авторката: Тва, че те е защитила не ти ли подсказва поне малко, че е свястна, а ти ся постъпваш като истинска ку*ка като се чудиш как да й отмъкнеш гаджето...![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Наистина се постави на мястото на сегашната му приятелка. Щеше ли да ти е приятно , ако си имаш гадже и твоя приятелка се опитва да ти го вземе ?
Премисли всичко отново , сигурна съм , че ще вземеш правилно решение. (:
Откажи се.
Ако мислиш планове зад гърба й как да й отмъкнеш гаджето постъпваш супер долно. Не им разваляй връзката, защото всичко се връща и един ден ще се озовеш на мястото на гаджето му и съм сигурна, че няма да ти е много приятно. : ))
Не е първия, не е последния. . . Next.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Прави сте.Така е,но какво да правя като го харесвам толкова много?!
![]()
Всичко зависи от гледната точка. Вие ще кажете, че ако й отмъкне гаджето, ще й бъде гадно. Но ако вие бяхте момичето, може би щяхте да го искате? Сложно е...
Ще поставите момчето в много неудобно положение обаче, понеже ако другото момиче си заслужава, то той ще е на кръстопът.
И очаквайте нова тема-"3 момичета ме искат, коя да избера, А, Б или В???"
Ти най-точно разбра какво ми е.Мерси .Първоначално написано от tnp123
![]()
![]()
КиФлА ...![]()
--------------------------------------------------------
Да! Дано се скарате,за да започнеш да цениш това,което имаш (приятелството). Явно и твойта дружка не го осъзнава щом не се отказва от него.
Ако ти имаше гадже и го обичаше и някаква си мърла го харесва и иска да е с него как ще се почувстваш? Какво като го харесваш? Той си обича явно гаджето и ти НЯМАШ място там.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
голяма приятелка си ..![]()
ако на мен някояприятелка ми пр такива номера бих я проскубала![]()
![]()
![]()
Абе те и двете са един дол дренки ...Момчето има гадже ,а те кроят планове да ги разделят и да тръгнат с него .... В цялата история най-много ще страда сегашното гадже на пича ама глупаци всякакви на този свят ...Първоначално написано от Sisi7u
![]()
--------------------------------------------------------
така е ..Първоначално написано от BlueFace
не бих искала да съм на мястото на сегашното му гадже![]()
Това, че много момичета го харесват не значи, че не е п***а, нали се сещаш?Първоначално написано от danibebi
Но в слоучая момчето няма никаква вина. Той не ви обръща внимение, а вие с пирятелката ти се чудите каква магария да направите и да му развалите връзката. Недейте така. Един ден ще попаднете в сходна ситуация и тогава най-добре ще разберете колко е гадно да си имаш гадже и някой да се опитва да ви вкарва интриги и да ви разделя... И в случая ми намирисва, че не го харесваш толкова много, а понеже си има гадже и понеже още 32856 момичета го харесват + най-добрата ти пирятелка и си решила, че трябва точно ти да си избраната... Не ставай егоистка. Остави приятелката ти да прави каквото поиска - накрая тя ще страда от всичко и тя ще си носи последствията. Защо и ти трябва да си като нея? Не е последното момче на света, спокойно. Ще си харесаш някой друг
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ако момчето е на място няма да се наложи (:Първоначално написано от Sisi7u
Първоначално написано от tanch3t093
а представяш ли си на момчето какво му е... с толкова много почитателки/пикли, които го дебнат ;д![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Еле плакии, големи приятелки.Момчето си има приятелка бе, я не се нахвърляйте.
![]()
Мм,да уточня за тези дет казват,че кроя номера на "приятелката".Всъщност тя НЕ ми е приятелка,а просто позната,освен това не кроя никакви планове да ги разделя.Нямам това в предвид.Харесвам го,но няма да ги разделям.Колкото до фр.ми, тя незнам дали го харесва, а и тя мисли какво ще стане СЛЕД като се разделят те двамата (ако изобщо се разделят) ,а няма никакво намерение да ги разделя.Първо четете хубаво,а след това коментирайте.
Искам темата да се заключи.
![]()