- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да му покажа,4е не ми пука за него
Как да го постигна...Да мислли 4е не ми пука за него.Поне някое моми4е да ми предложи някое трик4е ...
Да разбере 4е ми е безразли4ен,въпреки 4е не е !!!просто той мисли 4е ме интересува (което е вярно) и поради едни при4ини,не искам да мисли това....
Каква е целта на занятието,удряй му лека ,полека игнор и ще забележи,че почваш да не се интересуваш от него..Но за мен това е некоректна постъпка....
защо??
Защото само ще влошиш нещата,как защо?
Ама нали уж безразли4ието е най-доброто оръжие? - не омразата![]()
Спри да гледаш в гугъл....
ето един съвет от моя опит..
мн мразя едно момиче да ме игнорирва или да не ми пише в скайп когато аз я търся
ядосвам се ако не ме потърси поне 3 дена най много
така че игнорвай го по често и ще видиш че има ефект![]()
След 1-2 месеца "Държах се,сякаш ми е безразличен,а не бешеКак да оправя нещата? "
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
да,ама той не пише в скайп попинцип трябва аз да пиша,ако искам да се 4уем...
;(
така си го накарала да свикне..ти винаги да си първа
това ти е грешката
събери сили и опитай ще видиш че ако го интересуваш веднага ще те потърси
Подкрепям съвета на ''Milen0v'' .:P
![]()
съгласен съм с тебе..Първоначално написано от someonerandom
и какво целиш с това безразличие? Да го накараш да те хареса? ХА! Ако те харесва, те харесва, ако не - отвари да му правиш, да го баеш, пак няма да те хареса... пфф, гледай реално, не се вкарвай във филми.. отиваш, отваряш си устата и говориш на български...
абе няма зна4ение защо просто искам да мисли 4е не ми пука за него (независимо поради какви при4ини)![]()
ами свържи се телепатично с него, би трябвало да помогне с промяната на мислите му.. игнорирай го, мамка му, не го търси, не му пиши... като те търси, не му отговаряй винаги.. по-конкретно няма къде да ида
Единственият лек за забравянето е ВРЕМЕТО......колкото и банално да звучи
Skype -> Не ми пука за тебе
Безразличие. Това е начинът.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Защо не му го кажеш направо?
Ако е некое тъпо парче ще ти ходи по гъза... Ако ли не ще те заебе и толко .. Па ти си се прай на оборотна некаде другаде..
да му го покажа,не да му го кажаПървоначално написано от Nakadah
![]()
Няколко дена пълен игнор, не му пиши в скайп, фейсбуук, никъде нищо. . . Ако той те потърси, отговаряй след време, не веднага. . . Навън като се виждате, ако сте в компания един ден не му говори и не му обръщай никакво внимание, на другия пускай шеги, стой близо до него, закачай се. . . Ще го раздразниш и ако има поне някакъв интерес към тебе, ще почне той да ти ходи по гъза, не ти по неговия . . . ; ]]
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
благодаря на вси4ки![]()
Мисля, че това което смяташ да направиш е супер глупаво .. защо ти е да го караш да се чувства така, като не ти е безразличен!?
Няма зна4ение защо искам това-просто той мисли 4е ме интересува (което е вярно) и поради едни при4ини,не искам да мисли това.... искам да мисли 4е ми е безразли4ен и помолих за някое и друго трик4е...
От този тип игрички - "да го/я накарам да хлътне повече" ще си разплетете кошничките.
Ако някое момиче, направи, това което LiRRa те съветва, ей така без причина, то аз просто ще отрежа каквито и да е комуникации с тебе. Ако момчето не е лигльо, точно това ще ти се случи....