.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71
    Повече от фен Аватара на kotetyyyy

Много съм ниска!!!

Моля помогнете. Ще бъда 7 клас, а съм 1, 43 . Вече не знам какво да правя. Срам ме е да ходя на токчета, защото ще изглеждам смешно Но вече неиздържам в училище ме спукват от подигравки Ако можете дайте ми някакъв съвет, какво би ми помогнало. Надявам се лятото да дръпна с 3-4 сантиметра.
    Знам, че има много подобни теми, но съжелявам просто наистина ми трябва съвет. Аз пия рибено масло, но ефекта му е малък. Моля за съвети. От моя клас всички са много високи и се чувствам много неловко.

Не можеш да промениш функциите на ендокринната система без медикаменти.
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Град
    София
    Ако пушиш спри, същото се отнася за алкохола, а иначе няма начин да пораснеш .. В днешно време по-голямата част от момчетата харесват ниски момичета, ако те бива в лицето няма за какво да се притесняваш.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Цитирай Първоначално написано от ibojilow
    Ако пушиш спри, същото се отнася за алкохола, а иначе няма начин да пораснеш .. В днешно време по-голямата част от момчетата харесват ниски момичета, ако те бива в лицето няма за какво да се притесняваш.

Да...но все пак 1.43 е много малко за момиче в 7 клас...Започни да спортуваш усилено!Баскетбол,волейбол ,плуване.Храни се здравословно,а не с някакви боклуци...Пожелавам ти успех!!!

Супер фен

Re: Много съм ниска!!!

Цитирай Първоначално написано от kotetyyyy
    Моля помогнете. Ще бъда 7 клас, а съм 1, 43 . Вече не знам какво да правя. Срам ме е да ходя на токчета, защото ще изглеждам смешно Но вече неиздържам в училище ме спукват от подигравки Ако можете дайте ми някакъв съвет, какво би ми помогнало. Надявам се лятото да дръпна с 3-4 сантиметра.
    Знам, че има много подобни теми, но съжелявам просто наистина ми трябва съвет. Аз пия рибено масло, но ефекта му е малък. Моля за съвети. От моя клас всички са много високи и се чувствам много неловко.
    Няма значение височината,важното е да си готин човек.
    и Мария Отварячката е 150см ама има много фенове и приятели.
    Като имаш комлекси слагай токчета.

Носи някакви ниски токчета или път обувки на платформа.Също както казаха преди мен спорувай нещо от сорта на волейбол-помага за издължаването и растежа.И не се притеснявай,бъди себе си,важното е какъв човек си,а не колко си висок

Според мен да не се комплексираш от височината си.Радвай се-имаш по-голям избор от момчета.Аз също изобщо не съм висока-1.60 и ще съм 9ти клас ама си се кефя много.Има една поговорка за високите дървета ама няма да я казвам... Не се притеснявай.Навсякъде попадам на статии гласящи,че момчетата предпочитат по-ниските.

След време ще си пораснеш,не се плаши.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Аз имам една приятелка, която в края на 6ти клас беше горе-долу колкото тебе. Ся е за девети и порасна(малко)... ся е към 1,60 ... така че споко: има надежда. А сега нищо не можеш да промениш, само токчета да слагаш

п.п. Абе какви проблеми имате бе... едната била много висока, другата много ниска: Не разбрахте ли, че всичко е до ген?!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Защо пък искаш по накакъв начин да се промениш какво те интересува мнението на другите ако ти самата се харесваш такава каквато си аз например съм осми клас и съм точно с десет сантиметра над теб..1.53 и наистина се чувствам ниска сред жирафите по 1.90 от моя клас.. отначало се пробваха със същия номер да ми се подиграват и тн но аз им доказах че за нищо на света няма да се променям заради другите камо ли пък да се чувствам неловко или зле.. след това на тях им стана вече безинтересно да се заяждат за това и спряха.. ии така по кратко казано:: приеми се такава каквато си и спри да мислиш какво не харесват другите у теб Бъди себе си!!

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Ами.. така е,когато човек не спортува.
    Другият вариант е,ако родителите ти също са нисички, да е генетично.
    Но съветът ми е .. започни да тренираш. Било то баскетбол, или волейбол,или дори плуване. Знам,че тая година програмата ще ти е натоварена,но поне 2-3 пъти в седмицата няма да ти навредят.
    И не се притеснявай да ходиш на токчета. 4-5 см. е напълно нормално и не изглежда смешно. Пиклите от моя клас ходеха и с по 9 см. и не им пукаше, така че.. няма лошо.
    Успех и не се отчайвай толкова. Има предостатъчно време да дръпнеш нагоре.

Цитирай Първоначално написано от Annabelle
    Според мен да не се комплексираш от височината си.Радвай се-имаш по-голям избор от момчета.Аз също изобщо не съм висока-1.60 и ще съм 9ти клас ама си се кефя много.Има една поговорка за високите дървета ама няма да я казвам... Не се притеснявай.Навсякъде попадам на статии гласящи,че момчетата предпочитат по-ниските.
    На високо ум не вирее?

ПП:И аз 7 клас бях нисък.Не много, ама по-нисък от повечето момичета Лятото обаче дръпнах доста и порастнах с около 6-7 санта

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Град
    --------------------------
    Ами незнам какво да ти кажа. Яж повече плодове и зеленчуци. Пий повече мляко и яж повече сирене (нали помага за растежа на костите) но мисля че просто така си създадена от природата.
    Здравейте!

Град
    --------------------------
    Ами незнам какво да ти кажа. Яж повече плодове и зеленчуци. Пий повече мляко и яж повече сирене (нали помага за растежа на костите) но мисля че просто така си създадена от природата.
    Здравейте!

Мега фен Аватара на ameli
    Спортувай повечко, лятото можеш поне да плуваш на воля И спокойно, има време да пораснеш, тепърва ти предстои :P
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от Annabelle
    Същият случай..И не се комплексирам от височината си..Кефя си се..Мъничее ( е, не точно мъниче - 1,60 - 9 клас )
    Неприлично Щастлива .. : )

не се притеснявай муцка мъничка си но повечето момчета харесват ниските момичета

ти па и ти кво се плашиш аз ще съм 11 клас и съм 1.53 ама си си кефа на макс... а и момчетата ми са кефат поиче защо съм им по сладка и симпатична ...няма страшно просто бъди себе си и тва е радвай се на живота ръста не е он значние изобщо а какъв човек си

ти па и ти кво се плашиш аз ще съм 11 клас и съм 1.53 ама си си кефа на макс... а и момчетата ми са кефат поиче защо съм им по сладка и симпатична ...няма страшно просто бъди себе си и тва е радвай се на живота ръста не е он значние изобщо а какъв човек си

хмммммммммм

БЕ СПОКО БЕ АЗ СЪМ 1.40 И СЪМ ЗА 7 КЛАС ТИ ПЪК....КОЙ ЗНАЕ КФО СТАНАЛО НА БАС ЧЕ ЗА 2 МЕСЕЦА ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕШ

вСЕ ПАК В ПУБЕРТЕТА СИ нЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ
    ДАВАЙ НА КЕФ И ДА НЕ ТИ ПУКА КАТ ТИ КАЖАТ ДРЕБНА ИМ ВИКАЙ ДЪЛГУЧИ И ГОТООО НЕ Е БОЛКА ЗА УМИРАНЕ СЯ.....ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ

Град
    SоfiЯ
    Има една от мойто даскало давам и 150 и ВСИЧКИ я харесват супер яка п*тка е не се комплексирай от тфа ...е тя има добри млеко централи хубав задник ходи на токчета и така е 156 някаде прически ала бала сичко е О.К.Ако ми искаш мнението аз харесвам по ниските жени а не "Жирафите" ее се пак треа да си надарена не може ем ниска ем с малки цици и кльощав задник нали ? Бог взел ,бог дал...

...

Почни да тренираш волейбол или баскет..една от моя клас така беше по-ниска от мене,,а са е мнг по-висока ;дд

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Такова ти е развитието на тялото и ти не можеш да го промениш. Ами удължава се човек от волейбол и баскетбол, обаче трябва да спортуваш дълго време! И няма да се получи толкова бързо. Обаче ако сега растежът ти е забавен то след 1-2 години може да се ускори и да порастнеш! Ако не просто носи обувки на токчета!

Цитирай Първоначално написано от wartus
    Има една от мойто даскало давам и 150 и ВСИЧКИ я харесват супер яка п*тка е не се комплексирай от тфа ...е тя има добри млеко централи хубав задник ходи на токчета и така е 156 някаде прически ала бала сичко е О.К.Ако ми искаш мнението аз харесвам по ниските жени а не "Жирафите" ее се пак треа да си надарена не може ем ниска ем с малки цици и кльощав задник нали ? Бог взел ,бог дал...
    От личен опит пък си мисля,,че момчетата си падат по по-високите..просто са секи си представя нек'фа пичка по къса поличка и дълги крака Поне в моя град е така Когато сме аз и мойта бФФ,,която е ниска,,предпочитат мен..и тя носи къси поли,,както и нас,,има хубаво тяло,,няма цици,,ама не е болка а умиране,,на 13-14 сме все пак

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Rallfii
    Цитирай Първоначално написано от wartus
    От личен опит пък си мисля,,че момчетата си падат по по-високите..просто са секи си представя нек'фа пичка по къса поличка и дълги крака Поне в моя град е така Когато сме аз и мойта бФФ,,която е ниска,,предпочитат мен..и тя носи къси поли,,както и нас,,има хубаво тяло,,няма цици,,ама не е болка а умиране,,на 13-14 сме все пак
    И аз не познавам момчета, които да обичат ниските! Пък и то в днешно време всички момчета са високи и ако искат да си хванат някоя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си