- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много съм ниска!!!
Моля помогнете. Ще бъда 7 клас, а съм 1, 43![]()
. Вече не знам какво да правя. Срам ме е да ходя на токчета, защото ще изглеждам смешно
Но вече неиздържам в училище ме спукват от подигравки
Ако можете дайте ми някакъв съвет, какво би ми помогнало. Надявам се лятото да дръпна с 3-4 сантиметра.
Знам, че има много подобни теми, но съжелявам просто наистина ми трябва съвет. Аз пия рибено масло, но ефекта му е малък. Моля за съвети.![]()
![]()
От моя клас всички са много високи и се чувствам много неловко.
![]()
Не можеш да промениш функциите на ендокринната система без медикаменти.
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Ако пушиш спри, същото се отнася за алкохола, а иначе няма начин да пораснеш .. В днешно време по-голямата част от момчетата харесват ниски момичета, ако те бива в лицето няма за какво да се притесняваш.![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Първоначално написано от ibojilow
Да...но все пак 1.43 е много малко за момиче в 7 клас...Започни да спортуваш усилено!Баскетбол,волейбол ,плуване.Храни се здравословно,а не с някакви боклуци...Пожелавам ти успех!!!![]()
Няма значение височината,важното е да си готин човек.Първоначално написано от kotetyyyy
и Мария Отварячката е 150см ама има много фенове и приятели.
Като имаш комлекси слагай токчета.
Носи някакви ниски токчета или път обувки на платформа.Също както казаха преди мен спорувай нещо от сорта на волейбол-помага за издължаването и растежа.И не се притеснявай,бъди себе си,важното е какъв човек си,а не колко си висок![]()
Според мен да не се комплексираш от височината си.Радвай се-имаш по-голям избор от момчета.Аз също изобщо не съм висока-1.60 и ще съм 9ти клас ама си се кефя много.Има една поговорка за високите дървета ама няма да я казвам...Не се притеснявай.Навсякъде попадам на статии гласящи,че момчетата предпочитат по-ниските.
![]()
След време ще си пораснеш,не се плаши.![]()
![]()
Аз имам една приятелка, която в края на 6ти клас беше горе-долу колкото тебе. Ся е за девети и порасна(малко)... ся е към 1,60 ... така че споко: има надежда. А сега нищо не можеш да промениш, само токчета да слагаш![]()
п.п. Абе какви проблеми имате бе... едната била много висока, другата много ниска: Не разбрахте ли, че всичко е до ген?!
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Защо пък искаш по накакъв начин да се променишкакво те интересува мнението на другите ако ти самата се харесваш такава каквато си
аз например съм осми клас и съм точно с десет сантиметра над теб..1.53 и наистина се чувствам ниска сред жирафите по 1.90 от моя клас.. отначало се пробваха със същия номер да ми се подиграват и тн но аз им доказах че за нищо на света няма да се променям заради другите камо ли пък да се чувствам неловко или зле.. след това на тях им стана вече безинтересно да се заяждат за това и спряха.. ии така по кратко казано:: приеми се такава каквато си и спри да мислиш какво не харесват другите у теб
Бъди себе си!!
Ами.. така е,когато човек не спортува.
Другият вариант е,ако родителите ти също са нисички, да е генетично.
Но съветът ми е .. започни да тренираш. Било то баскетбол, или волейбол,или дори плуване. Знам,че тая година програмата ще ти е натоварена,но поне 2-3 пъти в седмицата няма да ти навредят.
И не се притеснявай да ходиш на токчета. 4-5 см. е напълно нормално и не изглежда смешно. Пиклите от моя клас ходеха и с по 9 см. и не им пукаше, така че.. няма лошо.
Успех и не се отчайвай толкова. Има предостатъчно време да дръпнеш нагоре.
На високо ум не вирее?Първоначално написано от Annabelle
![]()
ПП:И аз 7 клас бях нисък.Не много, ама по-нисък от повечето момичетаЛятото обаче дръпнах доста и порастнах с около 6-7 санта
Първоначално написано от eliyiy
Ами незнам какво да ти кажа. Яж повече плодове и зеленчуци. Пий повече мляко и яж повече сирене (нали помага за растежа на костите) но мисля че просто така си създадена от природата.![]()
![]()
Здравейте!
Ами незнам какво да ти кажа. Яж повече плодове и зеленчуци. Пий повече мляко и яж повече сирене (нали помага за растежа на костите) но мисля че просто така си създадена от природата.![]()
![]()
Здравейте!
Спортувай повечко, лятото можеш поне да плуваш на воляИ спокойно, има време да пораснеш, тепърва ти предстои :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Същият случай..И не се комплексирам от височината си..Кефя си се..МъничееПървоначално написано от Annabelle
![]()
( е, не точно мъниче - 1,60 - 9 клас )
Неприлично Щастлива .. : )
не се притеснявай муцка мъничка си но повечето момчета харесват ниските момичета![]()
![]()
ти па и ти кво се плашиш аз ще съм 11 клас и съм 1.53 ама си си кефа на макс... а и момчетата ми са кефат поиче защо съм им по сладка и симпатична ...няма страшно просто бъди себе си и тва е радвай се на живота ръста не е он значние изобщо а какъв човек си
ти па и ти кво се плашиш аз ще съм 11 клас и съм 1.53 ама си си кефа на макс... а и момчетата ми са кефат поиче защо съм им по сладка и симпатична ...няма страшно просто бъди себе си и тва е радвай се на живота ръста не е он значние изобщо а какъв човек си
БЕ СПОКО БЕ АЗ СЪМ 1.40 И СЪМ ЗА 7 КЛАС ТИ ПЪК....КОЙ ЗНАЕ КФО СТАНАЛО НА БАС ЧЕ ЗА 2 МЕСЕЦА ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕШ
![]()
![]()
![]()
вСЕ ПАК В ПУБЕРТЕТА СИнЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ
![]()
ДАВАЙ НА КЕФ И ДА НЕ ТИ ПУКА КАТ ТИ КАЖАТ ДРЕБНА ИМ ВИКАЙ ДЪЛГУЧИ И ГОТООО НЕ Е БОЛКА ЗА УМИРАНЕ СЯ.....ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ![]()
![]()
![]()
Има една от мойто даскало давам и 150 и ВСИЧКИ я харесват супер яка п*тка е не се комплексирай от тфа ...е тя има добри млеко централи хубав задник ходи на токчета и така е 156 някаде прически ала бала сичко е О.К.Ако ми искаш мнението аз харесвам по ниските жени а не "Жирафите"ее се пак треа да си надарена не може ем ниска ем с малки цици и кльощав задник нали ? Бог взел ,бог дал...
Почни да тренираш волейбол или баскет..една от моя клас така беше по-ниска от мене,,а са е мнг по-висока ;дд
Такова ти е развитието на тялото и ти не можеш да го промениш. Ами удължава се човек от волейбол и баскетбол, обаче трябва да спортуваш дълго време!И няма да се получи толкова бързо. Обаче ако сега растежът ти е забавен то след 1-2 години може да се ускори и да порастнеш! Ако не просто носи обувки на токчета!
![]()
![]()
![]()
От личен опит пък си мисля,,че момчетата си падат по по-високите..просто са секи си представя нек'фа пичка по къса поличка и дълги кракаПървоначално написано от wartus
Поне в моя град е така
Когато сме аз и мойта бФФ,,която е ниска,,предпочитат мен..и тя носи къси поли,,както и нас,,има хубаво тяло,,няма цици,,ама не е болка а умиране,,на 13-14 сме все пак
![]()
И аз не познавам момчета, които да обичат ниските!Първоначално написано от Rallfii
Пък и то в днешно време всички момчета са високи и ако искат да си хванат някоя...
![]()