- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много съм ниска!!!
Първоначално написано от LipSy
Там е проблема,,че момчетата нали растнат по-бавно.. и отначало са супер ниски,,както в момента всички в класа ми са по-ниски от мен,,та нормално да обичат по-ниските момиче на техните години,,за да са им по-размерАма после като почнат да растнат,,станат небостъргачи
Да, това си е вярно!Първоначално написано от Rallfii
![]()
Между другото тая тема ми замяза на тема за обиди към по-високите..чшш алооуу..спрете сеСпоред мене и по-високите имат по-високо самочувствие,,така че не ги ловят тия
Аз не съм чааак толко висока.. около 1.70-1.75 (не съм се мерила отдавна),, а съм за 7-ми клас
![]()
^^
Епа...Не че нещо ама ти си мутант...на 14 години 175![]()
малко смешно звучии и..може би моммчетата те харесват щот си по лесна се пак тея къси полички и стегнати сутиени
. И кво им има на нискитекакто казаха такива като нас (ниските) имат по голям избор на момчета, а вие дърветат нямате :P
П.П Да жидеят миньончетата![]()
![]()
Дървета сме били... я иди се скрии бе лапеПървоначално написано от dob4y
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Абе, не се притеснявай - започни редовно да спортуваш и годините занапред ще дадат своето отражение - ще пораснеш.., но ако в семейството имаш някой близък нисичък, може да си се метнала на него. Ама цент да не ти пука.. хората по дрехите посрещат, по акъла изпращат...![]()
Всеки си има право на избор. Лично според мен е по-добре да запишеш волейбол и ако искаш плажен волейбол (разбира се, ако има условия за това). За две години може да докараш до 150-155 без особени трудности. А иначе човек ако те хареса, няма значение дали си 1,45 или 1,95. Въпрос на вкус.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Бих те посъветвал да ядеш "Нескуик"....Първоначално написано от kotetyyyy
Ама ти сериозно ли вярваш, че с нещо ще пораснеш с 4см ей така?
Почвай да ходиш фитнес и прави кардио всеки ден за цялостно укрепване.
Игнорирай подигравките на съучениците ти, тъй като подигравайки се на теб избиват собствените си комплекси.
Мисля, че не е редно да се водиш по хорското мнение.
Ако приятелките ти почнат да се чукат (с извинение..) с недоразвитите момченца от вашия клас и ти се подиграват, че не си правила секс, би ли започнала да се шибаш с всеки?
Няма от какво да се притесняваш, тъй като човешкото тяло се развива до 21-22 години... има време ...
Аз съм на 11 години и сега ще ставам 5 клас а съм 1.42 знаеш ли как го постигнах на един лост се люлеех и се издължих![]()
:P :P
![]()
пробвай
![]()
![]()
![]()
[/u]
Клеопатра е била 143 см спохПървоначално написано от kotetyyyy
аз съм на 15 и съм 150
На високо ум не вирее, нали знаеш..![]()
Първоначално написано от eliyiy
И с какво право, за Бога, ще казваш, че ние сме дървета, мутанти и т.н., а ти си едва ли не мис свят. Я се съвземи малко! И какво като е 175, и аз съм толкова, познавам още сумати момичета, които са даже и по- високи. И всички ги харесват, нормално, имат супер тела.Първоначално написано от dob4y
От друга страна, никой не избира колко да е висок- и не трябва това да е определящо.
На теб някой казвал ли ти е "виж я тая какво джудже, ти си някаква ненормална" или нещо подобно? Не можеш да се подиграваш за подобно нещо, да не говорим, че това си е чисто избиване на комплекси..![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Ако пушиш спри имам 1 Фр "да чукна на дърво" той от пушене си остана такъв и имаше гадже 1 глава над него и дори когато се целуваха момичето приклякаше така че спри с пушенето или тама какво правиш за да пораснеш
Аз съм сянка аз виждам хората а те мене не
Има хиляди ниски хора по-света и аз съм една от тях но както гледам всички са оцелели така че не се притеснявай някои момчета харесват ниски момичета
А пък ако толкова искаш да си висока пробвай с холандска подметка ще свърши работа
Абе не се притеснявай,за момиче да е ниско го приемам но не и за момче.Както на пример съм аз 146см. а съм за 8 клас![]()
Наистина не е нормално да си толкова нискаСъветите ми са да спортуваш яко, да продължаваш да пиеш рибеното масло и да слагаш токчета
Надявам се да станеш по-висока. Но ако след 1-2 години си останеш на същата височина вероятно трябва да отидеш на лекар.От моето училище една деветокласничка е около 1.35 висока и мисля че има някакво заболяване надявам се при теб да не е така
![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
и хора по-яко е да си висок с хубаво тяло аз съм висока и момчетата ме харесват повече от нискитено никой не избира дали да е висок или трътлест
аз страшно се кефя няма нужда да се излагам с грамадни токчета![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Всеки човек е с индивидуална конструкция на тялото . Яж плодове и зеленчуци, играй баскет . И на мен ми се подиграват - сега ще съм седми клас а съм около 160 см . Почти най-ниската от класа, но не ходя на токчета . Едно момиче е по-ниско от мен и "ходи" на токчета, но е смешна и жалка - първо, че нейните са 10 см. Второ, че не може да ходи . Само шляпа, все едно няма глезени . А колко кг си?
Love is everything!
34-35кг и да отговоря на другите НЕпуша.Първоначално написано от SladkaZagadka
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)
Аз съм 1.82 във 8 клас, тъй че не съм имал проблем със това, но просто каквото и да правиш, едва ли ще има ефект, защото всяко тяло и организъм въобще си е различен, би трябвало да сте го учили по Биология, тоест костната система е различна, при едни се отделя един хормон, забравих му името, който отговаря за растежа, при едни се отделя повече, при други по-малко ама това си е, просто всеки организъм си е различен! Също много зависи дали във родата ти хората са високи или ниски!
Първоначално написано от Annabelle
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
споко тва да ти е проблема![]()
в на6то даскало има едно джодже ама боквално момичето си има самочуствие хванало се е с едно момче от нашия клас а тои си е високичък първо бяха фатално брутална двоика ама няма нищо нали се обичат![]()
м такова е за твоя клас е само тва
![]()
пффф а ако толкова те притеснява 10 сантиметрови токчета една къса пола потниче с голямо деколте и момчетата ще заприиждат
![]()