.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Цитирай Първоначално написано от Rallfii
    Цитирай Първоначално написано от wartus
    Има една от мойто даскало давам и 150 и ВСИЧКИ я харесват супер яка п*тка е не се комплексирай от тфа ...е тя има добри млеко централи хубав задник ходи на токчета и така е 156 някаде прически ала бала сичко е О.К.Ако ми искаш мнението аз харесвам по ниските жени а не "Жирафите" ее се пак треа да си надарена не може ем ниска ем с малки цици и кльощав задник нали ? Бог взел ,бог дал...
    От личен опит пък си мисля,,че момчетата си падат по по-високите..просто са секи си представя нек'фа пичка по къса поличка и дълги крака Поне в моя град е така Когато сме аз и мойта бФФ,,която е ниска,,предпочитат мен..и тя носи къси поли,,както и нас,,има хубаво тяло,,няма цици,,ама не е болка а умиране,,на 13-14 сме все пак
    И аз не познавам момчета, които да обичат ниските! Пък и то в днешно време всички момчета са високи и ако искат да си хванат някоя...

Там е проблема,,че момчетата нали растнат по-бавно.. и отначало са супер ниски,,както в момента всички в класа ми са по-ниски от мен,,та нормално да обичат по-ниските момиче на техните години,,за да са им по-размер Ама после като почнат да растнат,,станат небостъргачи

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Цитирай Първоначално написано от wartus
    Има една от мойто даскало давам и 150 и ВСИЧКИ я харесват супер яка п*тка е не се комплексирай от тфа ...е тя има добри млеко централи хубав задник ходи на токчета и така е 156 някаде прически ала бала сичко е О.К.Ако ми искаш мнението аз харесвам по ниските жени а не "Жирафите" ее се пак треа да си надарена не може ем ниска ем с малки цици и кльощав задник нали ? Бог взел ,бог дал...
    От личен опит пък си мисля,,че момчетата си падат по по-високите..просто са секи си представя нек'фа пичка по къса поличка и дълги крака Поне в моя град е така Когато сме аз и мойта бФФ,,която е ниска,,предпочитат мен..и тя носи къси поли,,както и нас,,има хубаво тяло,,няма цици,,ама не е болка а умиране,,на 13-14 сме все пак

И аз не познавам момчета, които да обичат ниските! Пък и то в днешно време всички момчета са високи и ако искат да си хванат някоя...

Там е проблема,,че момчетата нали растнат по-бавно.. и отначало са супер ниски,,както в момента всички в класа ми са по-ниски от мен,,та нормално да обичат по-ниските момиче на техните години,,за да са им по-размер Ама после като почнат да растнат,,станат небостъргачи
    Да, това си е вярно!

. . .

Между другото тая тема ми замяза на тема за обиди към по-високите..чшш алооуу..спрете се Според мене и по-високите имат по-високо самочувствие,,така че не ги ловят тия Аз не съм чааак толко висока.. около 1.70-1.75 (не съм се мерила отдавна),, а съм за 7-ми клас

^^
    Епа...Не че нещо ама ти си мутант...на 14 години 175 малко смешно звучии и..може би моммчетата те харесват щот си по лесна се пак тея къси полички и стегнати сутиени . И кво им има на нискитекакто казаха такива като нас (ниските) имат по голям избор на момчета, а вие дърветат нямате :P
    П.П Да жидеят миньончетата

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от dob4y
    ^^
    Епа...Не че нещо ама ти си мутант...на 14 години 175 малко смешно звучии и..може би моммчетата те харесват щот си по лесна се пак тея къси полички и стегнати сутиени . И кво им има на нискитекакто казаха такива като нас (ниските) имат по голям избор на момчета, а вие дърветат нямате :P
    Дървета сме били... я иди се скрии бе лапе
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

..

Абе, не се притеснявай - започни редовно да спортуваш и годините занапред ще дадат своето отражение - ще пораснеш.., но ако в семейството имаш някой близък нисичък, може да си се метнала на него. Ама цент да не ти пука.. хората по дрехите посрещат, по акъла изпращат...

Голям фен Аватара на notlike
    Всеки си има право на избор. Лично според мен е по-добре да запишеш волейбол и ако искаш плажен волейбол (разбира се, ако има условия за това). За две години може да докараш до 150-155 без особени трудности. А иначе човек ако те хареса, няма значение дали си 1,45 или 1,95. Въпрос на вкус.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Re: Много съм ниска!!!

Цитирай Първоначално написано от kotetyyyy
    Моля помогнете. Ще бъда 7 клас, а съм 1, 43 . Вече не знам какво да правя. Срам ме е да ходя на токчета, защото ще изглеждам смешно Но вече неиздържам в училище ме спукват от подигравки Ако можете дайте ми някакъв съвет, какво би ми помогнало. Надявам се лятото да дръпна с 3-4 сантиметра.
    Знам, че има много подобни теми, но съжелявам просто наистина ми трябва съвет. Аз пия рибено масло, но ефекта му е малък. Моля за съвети. От моя клас всички са много високи и се чувствам много неловко.
    Бих те посъветвал да ядеш "Нескуик"....
    Ама ти сериозно ли вярваш, че с нещо ще пораснеш с 4см ей така?
    Почвай да ходиш фитнес и прави кардио всеки ден за цялостно укрепване.
    Игнорирай подигравките на съучениците ти, тъй като подигравайки се на теб избиват собствените си комплекси.
    Мисля, че не е редно да се водиш по хорското мнение.
    Ако приятелките ти почнат да се чукат (с извинение..) с недоразвитите момченца от вашия клас и ти се подиграват, че не си правила секс, би ли започнала да се шибаш с всеки?
    Няма от какво да се притесняваш, тъй като човешкото тяло се развива до 21-22 години... има време ...

Град
    Бургас
    Аз съм на 11 години и сега ще ставам 5 клас а съм 1.42 знаеш ли как го постигнах на един лост се люлеех и се издължих :P :P пробвай [/u]

Цитирай Първоначално написано от kotetyyyy
    Моля помогнете. Ще бъда 7 клас, а съм 1, 43 . Вече не знам какво да правя. Срам ме е да ходя на токчета, защото ще изглеждам смешно Но вече неиздържам в училище ме спукват от подигравки Ако можете дайте ми някакъв съвет, какво би ми помогнало. Надявам се лятото да дръпна с 3-4 сантиметра.
    Знам, че има много подобни теми, но съжелявам просто наистина ми трябва съвет. Аз пия рибено масло, но ефекта му е малък. Моля за съвети. От моя клас всички са много високи и се чувствам много неловко.
    Клеопатра е била 143 см спох аз съм на 15 и съм 150

На високо ум не вирее, нали знаеш..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Цитирай Първоначално написано от dob4y
    ^^
    И с какво право, за Бога, ще казваш, че ние сме дървета, мутанти и т.н., а ти си едва ли не мис свят. Я се съвземи малко! И какво като е 175, и аз съм толкова, познавам още сумати момичета, които са даже и по- високи. И всички ги харесват, нормално, имат супер тела.
    От друга страна, никой не избира колко да е висок- и не трябва това да е определящо.
    На теб някой казвал ли ти е "виж я тая какво джудже, ти си някаква ненормална" или нещо подобно? Не можеш да се подиграваш за подобно нещо, да не говорим, че това си е чисто избиване на комплекси..
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Повече от фен
    Това за Нескуика беше най-доброто , по темата -мисля че е рано да се притесняваш, човек расте до 18-21 годишна възраст, имай търпение. И за протокола аз съм 155 см и това не ми е пречка

Град
    Петрич
    Ако пушиш спри имам 1 Фр "да чукна на дърво" той от пушене си остана такъв и имаше гадже 1 глава над него и дори когато се целуваха момичето приклякаше така че спри с пушенето или тама какво правиш за да пораснеш
    Аз съм сянка аз виждам хората а те мене не

Има хиляди ниски хора по-света и аз съм една от тях но както гледам всички са оцелели така че не се притеснявай някои момчета харесват ниски момичета
    А пък ако толкова искаш да си висока пробвай с холандска подметка ще свърши работа

Абе не се притеснявай,за момиче да е ниско го приемам но не и за момче.Както на пример съм аз 146см. а съм за 8 клас

Наистина не е нормално да си толкова ниска Съветите ми са да спортуваш яко, да продължаваш да пиеш рибеното масло и да слагаш токчета Надявам се да станеш по-висока. Но ако след 1-2 години си останеш на същата височина вероятно трябва да отидеш на лекар.От моето училище една деветокласничка е около 1.35 висока и мисля че има някакво заболяване надявам се при теб да не е така
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

и хора по-яко е да си висок с хубаво тяло аз съм висока и момчетата ме харесват повече от ниските но никой не избира дали да е висок или трътлест
    аз страшно се кефя няма нужда да се излагам с грамадни токчета
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София

Всеки човек е с индивидуална конструкция на тялото . Яж плодове и зеленчуци, играй баскет . И на мен ми се подиграват - сега ще съм седми клас а съм около 160 см . Почти най-ниската от класа, но не ходя на токчета . Едно момиче е по-ниско от мен и "ходи" на токчета, но е смешна и жалка - първо, че нейните са 10 см. Второ, че не може да ходи . Само шляпа, все едно няма глезени . А колко кг си?
    Love is everything!

Повече от фен Аватара на kotetyyyy

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Всеки човек е с индивидуална конструкция на тялото . Яж плодове и зеленчуци, играй баскет . И на мен ми се подиграват - сега ще съм седми клас а съм около 160 см . Почти най-ниската от класа, но не ходя на токчета . Едно момиче е по-ниско от мен и "ходи" на токчета, но е смешна и жалка - първо, че нейните са 10 см. Второ, че не може да ходи . Само шляпа, все едно няма глезени . А колко кг си?
    34-35кг и да отговоря на другите НЕпуша.
    Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
    Damon Salvatore (h)(h)(h)
    Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Играй баскет/волей и ще пораснеш.

Аз съм 1.82 във 8 клас, тъй че не съм имал проблем със това, но просто каквото и да правиш, едва ли ще има ефект, защото всяко тяло и организъм въобще си е различен, би трябвало да сте го учили по Биология, тоест костната система е различна, при едни се отделя един хормон, забравих му името, който отговаря за растежа, при едни се отделя повече, при други по-малко ама това си е, просто всеки организъм си е различен! Също много зависи дали във родата ти хората са високи или ниски!

Цитирай Първоначално написано от Annabelle
    Според мен да не се комплексираш от височината си.Радвай се-имаш по-голям избор от момчета.Аз също изобщо не съм висока-1.60 и ще съм 9ти клас ама си се кефя много.Има една поговорка за високите дървета ама няма да я казвам... Не се притеснявай.Навсякъде попадам на статии гласящи,че момчетата предпочитат по-ниските.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

споко тва да ти е проблема
    в на6то даскало има едно джодже ама боквално момичето си има самочуствие хванало се е с едно момче от нашия клас а тои си е високичък първо бяха фатално брутална двоика ама няма нищо нали се обичат м такова е за твоя клас е само тва пффф а ако толкова те притеснява 10 сантиметрови токчета една къса пола потниче с голямо деколте и момчетата ще заприиждат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си