- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много съм ниска!!!
Вие вместо да помогнете на авторката,
я карате да се комплексира още повече..
Как някакви момичета на по 13 - 14 години,
дават пример от "личен опит",че момчетата
не харесват ниски момичета..
Аз също съм на 14 години,но не съм забелязала
такова нещо..Напротив - момчетата си искат
по-ниски момичета,за да се чувстват по-силни..
За да ги защитават,да ги окрилят..Но не става въпрос за
14 - 15 годишните момчета,а за по-големите..
Авторке - няма за какво да се срамуваш от това..
Това си е до ген..
Няма какво да направиш..Може да тренираш нещо от
рода на волейбол,баскетбол - но не очаквай кой
знае каква промяна..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
наистина това за поратването отведнъж е реалност братчед ми за 2 години стана малко по-висик от мен самия (165см) а беше 134см
![]()
и аз сам така пия рибено масло и витамин C но нищо не помага аз сам вав седми клас и на мен ми се подиграват.Но според мен има време
![]()
![]()
Съоченичките от моя клас са много по големи и развити от мен но те са си те а аз сам си аз за това не се притеснявай.Всичко ще стане както трябва
Наистина ли си седми клас?!Първоначално написано от kristinaaa
![]()
С тоя правопис ?!
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Нормално да ги харесваме повече, защото са по-сладки ;д за к'во ми е няк'ва 1.90 колкото мене? xDПървоначално написано от xxcherry
Наи-сладката интрига с най-дългите кракаа представете си ако беше Най-сладката интрига с най-късите крака не е ли смешно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако родителите ти са ниски няма как да си висока... единственият начин с който можеш да дръпнеш нагоре е да ядеш много морковино не някакъв сок на Cappy, Florina, Quins и пр. а истински, свеж морков.. и задължително СПОРТ за височина ако искаш.. ти предлагам волейбол или баскетбол също така и плуване ако имаш възможност, а що се отнася до токчета.. наистина седи смешно на ниски момичета .. може да носиш например по висока платформа..... но бъди себе си
![]()
хахах, а някакво нисичко до теб не мисля че ще ти утива :PПървоначално написано от fcukz
пише се Отива..Първоначално написано от zlatit0o
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
яж нескуикк.. охх ми нз и аз съм ниска ама не ми пука и то няма за квоо ти си такава каквато сии поне не се налага да се навеждаме да не се цапнем нейде..![]()
И аз имам подобен проблем - 1.50 съм и съм 6 клас...Всички са доста по-високи от мен.Харесвам си едно момче от 7 клас от моето училище, но се притеснявам дали той ще ме хареса като съм толкова нискаОт няколко години само за тази височина се притеснявам...Ако можеше поне с няколко см. да порасна...
Но пък няма за какво толкова да се тревожим...да сме живи и здрави, пък другото е на по-заден план! <3
Само да отбележа за тези, които смятат, че със спорта могат да станат чудеса .
Тренирала съм над 5 години модерен балет, класически балет и гимнастика вкл. и танци и въпреки здравословния ми начин на живот продължавах да бъда "гномчето" на класа ...
Love is everything!
И аз това се чудя какво ви пука.. Ниските хора са по - симпатичнии аз съм за 9ти клас и съм висока 1.55 ....
и на мен много често ми го напомнят викат ми как ли не ма не ме грее
може и да пораснем някой ден .. пък ако не ши останем ниски кво толкова
![]()
волейбол, баскетбол, разпъвай се на лостове, виси. може да ти се струва смешно, но помага,
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.
Е ниска ниска...колко да си ниска. Има и по-ниски от тебПлюс това си 7 клас,има време докато пораснеш.
Виж какво , не се притеснявай от ръста си ! Първо ще си пораснеш достатъчно 7-8 клас аз лично дръпнах много на височина, при всички тийнове е така.Ако искаш да си помогнеш още спортувай Баскетбол , Волейбол.Няма да се притесняваш , пък и много момчета предпочитат джобни гаджета![]()
Споко бе, човек. Не трябва да се притесняваш от височината си. Важното е до теб да има хора, които да те харесват такава каквато си. А пък ако наистина искаш да дръпнеш с по няколко сантиметра спортувай по-често- тичай, тренирай нещо...яж храни богати на витамини, повече плодове и зеленчуци. Другото само ще стане. Успех.![]()
Хъ .. ми кво толкова момиче, кво се комплексираш. Кво ли им е на наборките ти високи по 1,90![]()
![]()
![]()
Ти си това което си, и трябва да се заобичаш. Превърни комплекса в плюс.
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Не се спичай бе човек ...
Имахме един от нашия клас до 7 клас беше най-високия (да не казвам как му викахме) иии гледаш 8-9 клас всичките станахме маркучи иии ся той не е един от най-ниските, нооо пак е нисък ...
(ми тооо ние повечето станахме глигани по 185/190)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
яя, ама ти си била метър и книга бе![]()
![]()
недей да се комлексираш, недей обръщай внимание.. невинаги е важен ръста![]()
Аз ли ще кажа, че темата е от миналата година.![]()
И понеже авторката едва ли си следи темата, ще кажа, че наистина си е нисичко за тия години тоя ръст. И ако все пак си тук, колко са високи родителите ти, за да ти кажа дали има шанс за теб. Баба ми е на 70 и винаги е била супер нисичка-1.48, но и родителите й са били малки-по 1.50-1-60.. тя най-ниска се е извъдила. Не съм сигурна дали тва със спортуването е мит, но пробвай - все пак го правиш и за себе си. Ох, много се разписах ;д