.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Вие вместо да помогнете на авторката,
    я карате да се комплексира още повече..
    Как някакви момичета на по 13 - 14 години,
    дават пример от "личен опит",че момчетата
    не харесват ниски момичета..
    Аз също съм на 14 години,но не съм забелязала
    такова нещо..Напротив - момчетата си искат
    по-ниски момичета,за да се чувстват по-силни..
    За да ги защитават,да ги окрилят..Но не става въпрос за
    14 - 15 годишните момчета,а за по-големите..

Авторке - няма за какво да се срамуваш от това..
    Това си е до ген..
    Няма какво да направиш..Може да тренираш нещо от
    рода на волейбол,баскетбол - но не очаквай кой
    знае каква промяна..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

наистина това за поратването отведнъж е реалност братчед ми за 2 години стана малко по-висик от мен самия (165см) а беше 134см

и аз сам така пия рибено масло и витамин C но нищо не помага аз сам вав седми клас и на мен ми се подиграват.Но според мен има време Съоченичките от моя клас са много по големи и развити от мен но те са си те а аз сам си аз за това не се притеснявай.Всичко ще стане както трябва

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от kristinaaa
    и аз сам така пия рибено масло и витамин C но нищо не помага аз сам вав седми клас и на мен ми се подиграват.Но според мен има време Съоченичките от моя клас са много по големи и развити от мен но те са си те а аз сам си аз за това не се притеснявай.Всичко ще стане както трябва
    Наистина ли си седми клас?!
    С тоя правопис ?!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    World of MINIMAL
    Цитирай Първоначално написано от xxcherry
    Цитирай Първоначално написано от Annabelle
    Според мен да не се комплексираш от височината си.Радвай се-имаш по-голям избор от момчета.Аз също изобщо не съм висока-1.60 и ще съм 9ти клас ама си се кефя много.Има една поговорка за високите дървета ама няма да я казвам... Не се притеснявай.Навсякъде попадам на статии гласящи,че момчетата предпочитат по-ниските.
    Нормално да ги харесваме повече, защото са по-сладки ;д за к'во ми е няк'ва 1.90 колкото мене? xD

...

Наи-сладката интрига с най-дългите крака а представете си ако беше Най-сладката интрига с най-късите крака не е ли смешно

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ако родителите ти са ниски няма как да си висока... единственият начин с който можеш да дръпнеш нагоре е да ядеш много моркови но не някакъв сок на Cappy, Florina, Quins и пр. а истински, свеж морков.. и задължително СПОРТ за височина ако искаш.. ти предлагам волейбол или баскетбол също така и плуване ако имаш възможност, а що се отнася до токчета.. наистина седи смешно на ниски момичета .. може да носиш например по висока платформа..... но бъди себе си

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от fcukz
    Според мен да не се комплексираш от височината си.Радвай се-имаш по-голям избор от момчета.Аз също изобщо не съм висока-1.60 и ще съм 9ти клас ама си се кефя много.Има една поговорка за високите дървета ама няма да я казвам... Не се притеснявай.Навсякъде попадам на статии гласящи,че момчетата предпочитат по-ниските.
    Нормално да ги харесваме повече, защото са по-сладки ;д за к'во ми е няк'ва 1.90 колкото мене? xD
    хахах, а някакво нисичко до теб не мисля че ще ти утива :P

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Цитирай Първоначално написано от fcukz
    хахах, а някакво нисичко до теб не мисля че ще ти утива :P
    пише се Отива..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

яж нескуикк.. охх ми нз и аз съм ниска ама не ми пука и то няма за квоо ти си такава каквато сии поне не се налага да се навеждаме да не се цапнем нейде..

И аз имам подобен проблем - 1.50 съм и съм 6 клас...Всички са доста по-високи от мен.Харесвам си едно момче от 7 клас от моето училище, но се притеснявам дали той ще ме хареса като съм толкова ниска От няколко години само за тази височина се притеснявам...Ако можеше поне с няколко см. да порасна... Но пък няма за какво толкова да се тревожим...да сме живи и здрави, пък другото е на по-заден план! <3

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Само да отбележа за тези, които смятат, че със спорта могат да станат чудеса .
    Тренирала съм над 5 години модерен балет, класически балет и гимнастика вкл. и танци и въпреки здравословния ми начин на живот продължавах да бъда "гномчето" на класа ...
    Love is everything!

И аз това се чудя какво ви пука.. Ниските хора са по - симпатични и аз съм за 9ти клас и съм висока 1.55 .... и на мен много често ми го напомнят викат ми как ли не ма не ме грее може и да пораснем някой ден .. пък ако не ши останем ниски кво толкова

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    волейбол, баскетбол, разпъвай се на лостове, виси. може да ти се струва смешно, но помага,
    I am free of all prejudice. I hate everyone equally.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Е ниска ниска...колко да си ниска. Има и по-ниски от теб Плюс това си 7 клас,има време докато пораснеш.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Виж какво , не се притеснявай от ръста си ! Първо ще си пораснеш достатъчно 7-8 клас аз лично дръпнах много на височина, при всички тийнове е така.Ако искаш да си помогнеш още спортувай Баскетбол , Волейбол.Няма да се притесняваш , пък и много момчета предпочитат джобни гаджета

Град
    EL SOL
    Споко бе, човек. Не трябва да се притесняваш от височината си. Важното е до теб да има хора, които да те харесват такава каквато си. А пък ако наистина искаш да дръпнеш с по няколко сантиметра спортувай по-често- тичай, тренирай нещо...яж храни богати на витамини, повече плодове и зеленчуци. Другото само ще стане. Успех.

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Хъ .. ми кво толкова момиче, кво се комплексираш. Кво ли им е на наборките ти високи по 1,90 Ти си това което си, и трябва да се заобичаш. Превърни комплекса в плюс.

.. DaKid ..

Супер фен Аватара на zero
    Не се спичай бе човек ...
    Имахме един от нашия клас до 7 клас беше най-високия (да не казвам как му викахме) иии гледаш 8-9 клас всичките станахме маркучи иии ся той не е един от най-ниските, нооо пак е нисък ...
    (ми тооо ние повечето станахме глигани по 185/190)

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    яя, ама ти си била метър и книга бе

недей да се комлексираш, недей обръщай внимание.. невинаги е важен ръста

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Аз ли ще кажа, че темата е от миналата година.

И понеже авторката едва ли си следи темата, ще кажа, че наистина си е нисичко за тия години тоя ръст. И ако все пак си тук, колко са високи родителите ти, за да ти кажа дали има шанс за теб. Баба ми е на 70 и винаги е била супер нисичка-1.48, но и родителите й са били малки-по 1.50-1-60.. тя най-ниска се е извъдила. Не съм сигурна дали тва със спортуването е мит, но пробвай - все пак го правиш и за себе си. Ох, много се разписах ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си