.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на p0lina

Снимки от фотоапарат :]`

Здравейте,на всички! Значи от известно време се интересувам от фотография,имам фотоапарат не е професионален ( или както го наричат фотографите ) той ми е просто за забавление,но от скоро се запалих да снимам разни снимки ( цветя,небе,улици,животни и т.н. ) та въпроса ми е да ми предложите какво друго мога да снимам,разбира се то е без значение.Имам предвид д/г какви снимки се правят от професионалисти..като изключим снимките на хора ? Извинявам се за темата ако не е за тук,а е за '' Лично Творчество '' моля някой мод да я премести.

Благодаря,на отделилите хора време
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Re: Снимки от фотоапарат :]`

Цитирай Първоначално написано от p0lina
    Здравейте,на всички! Значи от известно време се интересувам от фотография,имам фотоапарат не е професионален ( или както го наричат фотографите ) той ми е просто за забавление,но от скоро се запалих да снимам разни снимки ( цветя,небе,улици,животни и т.н. ) та въпроса ми е да ми предложите какво друго мога да снимам,разбира се то е без значение.Имам предвид д/г какви снимки се правят от професионалисти..като изключим снимките на хора ? Извинявам се за темата ако не е за тук,а е за '' Лично Творчество '' моля някой мод да я премести.

Благодаря,на отделилите хора време
    Има много идеи какво да снимаш.Ти си реши.Ако фотографът е фотограф и си знае работата от всичко ще излезе професионална снимка. Ако искаш пробвай например с природни пейзажи.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Разгледай в този форум http://photo-forum.net/bg/index.php
    На мене лично ми помага като идеи за снимки а и доста четиво има за апаратите
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Голям фен Аватара на p0lina
    Annabelle

Anf3tamin4o

Благодаря,ви и на двамата
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Пак заповядай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си