- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата плачат ли?
Само един път съм плакал....и то е било заради едно момиче....чупъл съм ръката...не съм ревал толкова колкото за нея....толкова бой съм изял и пак не сам ревал толкова колкото за нея....![]()
Плачат, но когато са сами.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
ПлачатПред мен са плакали 2 бивши и то не по веднъж ,, те също имат чувства
Summer (h)
Че защо да не плачат?Това,че така е прието не значи,че всеки трябва да го приема.Някои си изкарват емоциите с бой,други със спорт,трети с правене на музика..а това,че някой проронва 2-3 сълзи не мисля,че го прави момиче/женчо.Според мен е сладко/донякъде/
и да,виждала съм бая момчета да плачат
НЕ ние не плачем! Ние сме безчувствени! -.-
Плаках,когато си счупих ръката(бях малък),но досега заради момиче не съм плакал,но дано и не плача!Нормално е да плачем.. все пак сме хора.. сърцето ни не е от камък. :P
ест че плачим,просто по рядко когато ни се съберат много и не искаме да мислим повече за тях и 99% ще е заради момиче, никога не съм ревал поради друга причина.
щото си путк# затва ревешПървоначално написано от aNonimniq1993
![]()
Aз пък съм плакал и съм сигурен, че още ще плача. Нищо лошо - просто изразяване на чувства. Не казвам, че съм някой ревльо, просто се случва "sometimes"Мисля, че последния път, когато плаках беше, когато наще се сбиха и малко по-късно - разведоха... Дори сега ми става гадно като се сетя. Не се беше случвало никога до тогава.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Момче наранявали са ме физически много пъти и крак съм счупвал по 2-3 пъти,но психически понякога не издържам и рева от нерви вместо да хвана и да пребия някого, къде му е срамното.
мъжете не трябва да изразяват чуства или да реват...тва е женска работаПървоначално написано от aNonimniq1993
![]()
Първоначално написано от everythingisrelative
Лелеее, колко си злеее... Боже, прибери си вересиите!
Постъпи грешно... с правилното момиче.
поредният путю...Първоначално написано от mrazqkindergarten
Момиче съм, а ти си зле независимо от кой пол си.Първоначално написано от everythingisrelative
![]()
закво пишеш като неразбраш мъжки работиПървоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
Бегай, боклук.. Не всички са безчувствени като теб.![]()
не съм казал че нямам просто не ги показвамПървоначално написано от mrazqkindergarten
келеш...
Като ти четох мненията, определено нямаш.. Ясен си ми, нали тряа да има мъжаги като тебе?Големият мъж, като не си ревал пред хора.. в тва да се измерваше мъжеството.
пожелавам ти все по женствени момчета да си падат по теб и да си ревете заедно по цял ден... ууухоооПървоначално написано от mrazqkindergarten
ае нмз повече че се отчаях от женската простотия![]()
Аз ти пожелавам да се разревеш на обществено място.Все едно казах, че искам да си рева с някого, виждам, че четеш по диагонал кво съм написала. Ареее, отивай да помпаш мускули някъде.
![]()