- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата плачат ли?
Да,тия днешните лигльовци,те затва жените взеха контрол над нещата.За мъжа е унизително да плаче за поредната плюнка с която ходи,щото е не по-различна от останалите плюнки,просто моментно я превъзнася.
Е човек секи така вика и за секи се намира 1 ''плюмка'', която да го контролира.Първоначално написано от chronic
Щото го викат с цел да си намерят ,муфлювците..Първоначално написано от aNonimniq1993
☆ Addicted to Addictions
Това е най-голямата простотия която е приета за обществено-морална норма-мъжете не трябва да плачат. Всички сме хора и всички имаме чувства.Първоначално написано от chronic
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Първоначално написано от chronic
аа човек недей се превъзнасяй толкова ,ако се случи нещо на твои близък човек не говоря за приятелка ,а за семейството няма ли да отрониш 1 сълза пффф ... колкото по темата плачат няма нищо срамно .. секи има чуства
![]()
Аз пък мисля,че си прав.Донякъде.Да плача за момиче ми се струва ужасно детинско и не в моята природа.Да,ние,мъжете,плаче м,но го прикриваме,точно защото сме мъже.Първоначално написано от everythingisrelative
Пла4ем, разбира се!
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
еми и аз съм плакал за момиче...какво толкова ? човешко е
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !
Да, плакали са пред мен. И е много по-тъжно, отколкото като гледаш момиче да плаче, защото момичетата плачат за щяло и нещяло, а когато мъж плаче - значи е истинска болка, неудържима.
Когато си заслужава!!!
Хаха, естествено, че плачат, просто не го показват пред другите. Даже, ако трябва да съм честна, в днешно време, все повече момчета си изливaт мъката. ; D
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .