.
Отговор в тема
Страница 11 от 11 ПървиПърви ... 7891011
Резултати от 251 до 267 от общо 267
    Град
    ..in the middle of the party..
    Да,тия днешните лигльовци,те затва жените взеха контрол над нещата.За мъжа е унизително да плаче за поредната плюнка с която ходи,щото е не по-различна от останалите плюнки,просто моментно я превъзнася.

Цитирай Първоначално написано от chronic
    Да,тия днешните лигльовци,те затва жените взеха контрол над нещата.За мъжа е унизително да плаче за поредната плюнка с която ходи,щото е не по-различна от останалите плюнки,просто моментно я превъзнася.
    Е човек секи така вика и за секи се намира 1 ''плюмка'', която да го контролира.

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от aNonimniq1993
    Е човек секи така вика и за секи се намира 1 ''плюмка'', която да го контролира.
    Щото го викат с цел да си намерят ,муфлювците..
    Addicted to Addictions

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Това е най-голямата простотия която е приета за обществено-морална норма-мъжете не трябва да плачат. Всички сме хора и всички имаме чувства.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Повече от фен Аватара на Hayden
    Град
    В облаците

аа човек недей се превъзнасяй толкова ,ако се случи нещо на твои близък човек не говоря за приятелка ,а за семейството няма ли да отрониш 1 сълза пффф ... колкото по темата плачат няма нищо срамно .. секи има чуства

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от everythingisrelative
    Цитирай Първоначално написано от aNonimniq1993
    Момче наранявали са ме физически много пъти и крак съм счупвал по 2-3 пъти,но психически понякога не издържам и рева от нерви вместо да хвана и да пребия някого, къде му е срамното.
    мъжете не трябва да изразяват чуства или да реват...тва е женска работа
    Аз пък мисля,че си прав.Донякъде.Да плача за момиче ми се струва ужасно детинско и не в моята природа.Да,ние,мъжете,плаче м,но го прикриваме,точно защото сме мъже.

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Пла4ем, разбира се!
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

еми и аз съм плакал за момиче...какво толкова ? човешко е
    Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !

Да, плакали са пред мен. И е много по-тъжно, отколкото като гледаш момиче да плаче, защото момичетата плачат за щяло и нещяло, а когато мъж плаче - значи е истинска болка, неудържима.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ооо, плачат и още как ! Много ми е конфузно, особено ако това се случва пред мен ! Някак си по-гадно е от колкото като плаче момиче ;д .

Banned Фен
    Когато си заслужава!!!

Град
    In the heart of action.

Хаха, естествено, че плачат, просто не го показват пред другите. Даже, ако трябва да съм честна, в днешно време, все повече момчета си изливaт мъката. ; D
    Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си