- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата плачат ли?
Не виждам нищо странно!
Аз лично плаках, когато миналата година родителите ми катастрофираха и замалко не умряха! Само си помислих какво можеше да стане и ми стана много гадно! А като видях майка ми цялата в кръв, незнам вие как щяхте да реагирате...Добре, че сега се възтановиха и са живи и здрави!
Абсолютно вярно. Познавам момче, което след като приятелката му каза, че го възприема повече като обикновен приятел, той прибягна към алкохола за седмица, нарани си жестоко двете ръце в счупени стъкла, не е като да е ревал като бебе, но все пак плака. И защо? Заради болка и яд по някаква пикла. Е, тогава разбрах, че наистина е бил влюбен в нея....Първоначално написано от jghgh
Момиче съм ... ами плачат! Нали и те са хора![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
плачат и още как и особено ако те обича![]()
Плачат... Даже най-безчувственото момче, което някога съм познавала, плака веднъж заедно с мен. Толкова се шашнах, че ми сецнаха моите сълзи.
е плачат мн ясно аз съм момче и пред други не плача някой път като съм сам и като се сетя за нещо тъжно но обикновено са глупави неща![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да,според мен пла4ат,но не го показват...Може би когато са сами пла4ат,за нещо което ги е наранило-от яд,разо4арование...Малко са мом4етата , които показват сълзите си пред други хора.![]()
![]()
Всъщност, когато някое момче заплаче, тос епревръща в момиче...сменя пола. И вече не е момче. Така, че момчетата не плачем. Може да кървим, но без плачове.
Точно.Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
Плачат.И те са хора.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Освен ако не ми е счупена някоя ръка или крак или нещо подобно , не виждам друг повод![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Плачат.И когато заплачат пред теб онемяваш,защото виждаш друг човек.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Естествено.. това, че са момчета/мъже да не би да ги прави по-малко хора![]()
Не, те са роботи от друга планета![]()
Всички плачат..Няма значение от какъв пол са.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Плачат. За разлика обаче от някои индивиди от женски пол, които само циврят за глупости, момчетата го правят изключително радко за сериозни неща.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Плачат .. и е ужасно да ги виждаш особено ако е някой,на който държиш.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Счупи си ръката и ще видимПървоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
Авторе уточни за какво дали плачем,дали за момиче или за счупен крак примерно.По темата за момиче никога за крак счупен и др. по може![]()
![]()
Много отдавна не съм плакал,по принцип съм весел човек и оптимист и рядко се депресирам.Признавам си,единствено преди 3-4 години когато наще се развеждаха си плаках малко, ама го превъзмогнах!![]()
Рабира се,че плачати те са хора
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Първоначално написано от bloodyF