.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 267
    Не.

Само подсмърчат.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Плачат ..по какво толкова се различават от нас -момичетата..

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от wasser
    Плачат ..по какво толкова се различават от нас -момичетата..
    А по какво си приличаме? По много неща се различаваме, слабоумно същество такова.

Мега фен
    Град
    Earth...
    НЕ!!!

Град
    Русе
    Да,плачат.И те са хора

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не всички плачат ,но всички имат моменти ,в които им се плаче.Повечето го прикриват и за това момичетата си мислите ,че едва ли не ние сме безчувствени същества лишени от емоции хД

--------------------------------------------------------

Естествено.Някои повече, някои по-малко.Аз например, ако възникне някой "спор" в училище, често ми избива на очите (о да повярвайте,като ме изнервиха един път замерях с раницата си ), но просто малко повече ми идва гнева и не го побирам, така да се каже. Иначе, признак за мъжественост е да не показваш плач, да си хладнокръвен(когато е необходимо).

ест, че плачат ..
    всички плачем ..
    просто повечето не си го показват .. : ))
    но съм виждала момчета да плачат .. : ))

Цитирай Първоначално написано от Bianc0
    Плачат,ама с третото око...

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Боже колко сте жалки, всички в този форум повтарят нещо което е казал някои предходен потребител. А в момента всички казват едно и също "и те са хора", "да не би да са роботи" .. вие собствено мнение нямате ли си ? Жалка картинка.
    И да не е off topic - плачат .. нима животът им не е започнал с плач, но за разлика от нас момичетата, това се случва толкова рядко, че когато се случи се изненадват дори самите те. Плачат за важни и съществени неща, а не за щяло и нещяла, това че повечето момчета са прекалено горделиви да си признаят, че го правят, мислят си че щом са мъже с главно М не им е позволено да си изразяват чувствата по този начин, всеки един от нас има трудeн момент в живота, когато му иде да изкрещи с цяло гърло или просто да заплачe за да му улекне. Това да не би да не им е позволено на тях защото са МЪЖЕ ? За прекалено горделивите момченца мога само да им кажа - ще дойде ден в който и вие ще заплачете и тогава си спомнете когато се правихте на мачовци. А за тези от вас които се мислят за много важни когато едно момче е плакало за вас - незнаете колко сте жалки, да разплачете едно момче едно момиче и след това да се хвалите с това, ако го направят с вас едва ли ще бъде приятна картинка.
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Боже колко сте жалки, всички в този форум повтарят нещо което е казал някои предходен потребител. А в момента всички казват едно и също "и те са хора", "да не би да са роботи" .. вие собствено мнение нямате ли си ? Жалка картинка.
    И да не е off topic - плачат .. нима животът им не е започнал с плач, но за разлика от нас момичетата, това се случва толкова рядко, че когато се случи се изненадват дори самите те. Плачат за важни и съществени неща, а не за щяло и нещяла, това че повечето момчета са прекалено горделиви да си признаят, че го правят, мислят си че щом са мъже с главно М не им е позволено да си изразяват чувствата по този начин, всеки един от нас има трудeн момент в живота, когато му иде да изкрещи с цяло гърло или просто да заплачe за да му улекне. Това да не би да не им е позволено на тях защото са МЪЖЕ ? За прекалено горделивите момченца мога само да им кажа - ще дойде ден в който и вие ще заплачете и тогава си спомнете когато се правихте на мачовци. А за тези от вас които се мислят за много важни когато едно момче е плакало за вас - незнаете колко сте жалки, да разплачете едно момче едно момиче и след това да се хвалите с това, ако го направят с вас едва ли ще бъде приятна картинка.
    Mамкa му, права си

Много точно казано !

Много ясно и те са хора

Имам един приятел които казва "Момичетата плачат Момчетата реват" Не знам що го казах стори ми се подходящо Ииии така ми разбира се, че плачат гаджето ми ми е разказвал колко много пъти е плакал заради момиче...И те са хора не само на нас ни е гадно и плачем... А пък те плачат за важни неща не са като нас за някакви простотии ....

по темата :

Това, че момчетата били плачели е феминистка мистификация. Нашите слъзни жлези са остроени иначе. Това прави плаченето не възможно. Единствено женчовците имат това качество, но то се развива с много лук и готварски упражнения.

Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна
    фафа

Голям фен Аватара на Ice
    Човешко е, но пък от друга страна като, че ли е нещо като тема ТАБУ.Иначе съм виждала само 2 момчета да плачат та следователно - да.
    Everything happens for a reason..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Плачем да,иначе събираме много вода и става лошо

Това че никой не си признава не значи че не плачем,а й гледаме да е тайно,иначе ако видиш едно момче да стой и да квичи какво ще си кажеш?
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на someonerandom
    От доста години не съм плакал.Ядосвам се,гадно ми е,може да се депресирам за известно време,да блъскам стената,да изритам нещо,обаче да плача-не.Както каза някой по-горе-всеки си има кофти моменти и емоции,но не всички ги изразяват по еднакъв начин.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Да!Днес ама само ми потекоха сълзи.Много ми е тъжно.
    "Най-гадният начин да ти липсва някой е да си близо до него и да знаеш че не можеш да го имаш."

Все едно да питаш дали ходят до тоалетна по голяма нужда

Все пак има разлика м/у горделиво моче и мачо, който просто се опитва да привлече женско внимание. В повечето случай емоциите ни биват изразени по друг начин.

Да, представи си-Момчетата плачат!А причината е, че и те имат чувства, и те имат проблеми и също могат да бъдат наранени и докарани до плач по някакъв начин!!
    Не мисля, че има нещо кой знае какво в това момче да плаче!!
    Просто в обществото се приема, че момче което плаче е слабо, по-нежно и може би ранимо и те може би не искат да изглеждат уязвими, затова не плачат често (поне пред други хора)!
    Аз не виждам лошо, но ако едно момче заплаче пред другите най-вероятно ще му се подиграват /ставала съм свидетел на такива ситуации/!
    НЯМА ЛОШО!Всичко е възможно!

Открихме топлата вода

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си