- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата плачат ли?
emi az 6e sym pyrvia 4ovek za koito 6e razbere6 4e e reval za jena i to loshoto e che e 2 pyti i ve4e posledniq pyt osyznah 4e takova neshto kato liubov nqma sesh li se ,...Първоначално написано от feelmeinyou
Как ще плачат бе? Изложи се с тоя въпрос. Не знаеш ли, че ние сме безсърдечни, безчувствени, не притежаваме слъзни жлези, не изпитваме емоции... Ако някой ти каже, че момчетата плачат, значи те лъже, да знаеш.![]()
по-емоционалните, предполагам плачат по-често![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Плачат, не съм виждала, момче да плаче, но и не искам! Супер гадно ще ми стане ако видя ...![]()
Плачат, дори и най-твърдите и непоклатими момчета. Приятеля ми е именно такъв - дори когато се скараме пак изглежда все едно не му пука. Но и той плаче - казвал ми го е, и то точно когато се скараме, но не и пред мен - никога няма да изглежда "толкова слаб пред момиче" .... Сами си правете изводите защо момчетата уж "не плачат"Първоначално написано от iveetyy
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
плачат ест
Просто аз
Ми като им се плаче - плачат ..![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
мъжете не показват слабост каквото и да става!
WE ARE NOT ANGELS!
Сълзите на момчетата лекуват рак. Твърде жалко, че никога не плачат.
И момчетата са човешки същества и те чувстват и те плачат.. независимо дали от болка или от щастие, независимо дали го показват пред други и те плачат, супер тъпия въпрос!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Има момчета,които се лигавят и плачат за глупости.Други пък се правят на мъжкари и не позволяват да ги виждат плачейки...абе за всеки е различно,но определено си има разлика от момичетата.
Въпреки това,не мисля,че ако едно момче плаче значи е слаб или е педерас или нещо подобно.Все пак сме хора,но зависи за какво реве.Повечето ми приятели момчета биха плакали ако е нещо наистина тежко и сериозно...и то не рев като на момиче,а просто 1,2 сълзи.
Еми да и те са хора, и те имат чувства.![]()
Всички хора плачат!...когато наистина много ги боли...
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Момчетата,които ме заобикалят,се мислят заа големи мъжкарии ии питам ли някой от тях дали плаче,отговорите им са :" Ако си някъф нежен,ще плачиш." Амаа аз не вярвам,че не плачат,все пак и те са хора,и те чувстват.![]()
![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Един-два пъти съм виждала мъж/момче да плаче и то не с крокодилски сълзи, но леки сълзи и ми стана адски тъжно. Нз защо, но едни насълзени мъжки очи изглеждат много , много мъчно. Можеби,защото те плачат рядко,но с причина. И въпреки , че съм жена ще кажа,че има ЖЕНИ ревът за щяло,нещяло. Имам такива познати,които за най-малкото и глей какво става цял океан,драми.![]()
не, те не са хора. баси тъпия въпрос
the sky is the limit.
И те са хора мн ясно че плачат но аз лично съм виждала само 2,3 момчета които да плачат![]()
Хепънс ама не пред хора много ясно
Познавам едно момиче дето си плачи по няколко пъти на ден, включително на всеки романтичен филм и тем подобни, тва е баси идиотщината![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
плачат, плачат..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
+ 1Първоначално написано от VinDiesel
Не си заслужава да ревеш за някой ако му е се тая за теб ... Направил си абсолютно всичко и все пак си бил отхвърлен... ако плачеш то ще е защото ще се чувстваш, че не си достатъчно добър за нея/него. Нищо подобно, просто не си бил оценен от този човек.
Много ясно, че плачат..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов