- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата плачат ли?
Плачат, ест. Но го прикриват, което и момичетата трябва да правят понякога. Особено онези лигави същества, които реват при всяко препятствие, което срещнат в тъпия си живот.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Ми т'ва е тъп въпрос! Много ясно, просто при вас се случва, щото си нямате работа, а при нас - за наистина важни неща. При мен, само за необратими неща. Така че за путка не мисля скоро да рева. Не стига, че има толкова много, ми аз за една да тръгна да рева, айде бе! Случвало ми се е да ме бият, да се пребивам лошо с колелото, но никога не съм ревал за такава глупост. Когато ме бият се озлобявам, когато падна се хиля тъпо.
...
Плачат разбира се. Аз лично съм била свидетел на няколко![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Разбира се.
Просто някои не си го признават..
естествено:P
според зависи![]()
плачем но рядко и трябва да е за нещто истинско за което си струва да плачеш аз лично съм плакал заради момичено не да цивря така просто пуснах няколко салзи и после почнах да удрям в стената докато не ми потече кръв.Смисал и ние момчетата сме хора и ние имаме чувства и т.н. и се пак повечето се прикриват което е глупаво според мен
лично на мене ми каза една приятелка че не е виждала по сладко нешто от това момче да плаче особено заради момиче (после станахме гаждета)
Заради това че се распалах заради едно момиче спечелих друго по готино.
ПП. Ако ве се плаче плачете на воля излеите си маката и не си мислете че някои ше ви помисли за ПЕДАЛИ като плачете напротив така показвате на момичето че имате истински чувства кам нея![]()
![]()
![]()
еби му майката аз се разплаках само един път дето бях извън нерви и нямаше кво друго да направя
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
когато режат лук![]()
![]()
ЕБАНЕ
ако са педали
зависи от характера...аз плача МНОГО рядко,последния път беше когато се обясних в любов на мойта..ама не беше плач,просто пророних една сълза![]()
Усмихни се,живота е кофти
Плачат, разбира се - виждала съм .![]()
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
няколко пъти за момиче и няколко пъти за колата ми (като ме жулне някои или по сериозно)
Не искам да се правя на мъжага не не помня кога последно плаках.
Всичките ми бивши са плакали пред мен..
Или аз съм много лоша,или все с женчовци ходя..![]()
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
ти как мислиш? разбира се че плачат. и те са хора, и те имат чувства. не са по-различни от момичетата
ХАХАХА. А, така!Първоначално написано от Bianc0
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
и момчетата плачат... но има някой който не го показват.
Плачат и още как....
If it's worth having,it's worth fighting for
плачат да![]()