- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата плачат ли?
Еми разбира се. Имаше един много тъжен филм за тиинове където едно момче имаше 2 гаджето. Честно - дорева ми се когато го спипаха и 2-те на 1 място![]()
MAPATOHKOBKA
Естествено,в момента плача....
...от смях http://vbox7.com/play:8cbe5849![]()
Да.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Да,много ясно,само дето да не мислиш,че ще плачат пред други хора или пък пред момиче.Абсурдно е.Такава тъпотия може само някое момиче да я направи.....
Има едно момче от бившия ми клас,дето като се сбие(нарочно,не че е няк'ва жертва) и го ударят по-яко почва да реве.Ама той сам си го търси.Иначе не съм виждала.Едва ли не плачат,макар и пред други хора да ги е срам.
Ние не сме хора...Що за въпрос !? Много ясно че плачем та това е съвсем нормално![]()
![]()
![]()
Абе плачат...пускат от време на време по 1,2 сълзи.![]()
По-голяма глупост не бях чела...Сълзите са начин да се освободим от напрежението, неприятните емоции, тъгата и т.н. И няма да ти повярвам ако кажеш, че нито веднъж през живота ти не ти се е приискало да заплачеш, било то от любов, от яд или от болка. Това, че е признак на "слабост" и затова го криете е друг въпрос. А относно биологията и слъзните жлези...Първоначално написано от bratignat
![]()
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
плача когато ми е тежко,но първо се напивам ! ;д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
естественно че плачем но не и пред хора (ако се случи е рядко) макарче лично аз за последните 4-5 години съм ревал точно два пъти случва се да ми се реве но да не мога да зарева но това е вече друга тема с 2 думи да плачем
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Мен лично две момчета са ми признавали, че са плакали. Едното заради бившето си гадже, когато го е зарязала, а другото ми е най-добрия приятел и му знам историите и проблемите. Не ми е казал точна причина. Но ми е признавал, че е плакал.
те животните плачат, що не и момчетата.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Плачат, естествено. Не винаги могат да се сдържат обаче. Това са емоции - не винаги можеш да ги контролираш.
П.П. Досега съм виждала 3 момчета да плачат... и на мен ми се доплака тогава...![]()
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Аз за пръв път чувам думата плач.![]()
И аз не бях чела по-огромна простотия и ако не бях чак толкова кисела по природа даже щях да се разсмея с гърло, вместо само да се усмихна, но ...Първоначално написано от Imprevisible
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз не си спомням кога за последно плаках. Вижте момчетата сме реалисти станало нещо ко да напраим давай напред няма ко да гледам назад и да рева. Естествено може да се случи нещо да пророня някой друга сълза, ама ше гледам да не ме видят хората ко ше рева пред сички да не съм гей....![]()
![]()
![]()
![]()
Естествено, че плачат. Всички плачат. Не мисля, че плача е проява на слабост. Момчета са плакали пред мен, и нито един не ми е изглеждал жалък...