- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата плачат ли?
Плачат разбира сеДразни ме само факта,че пред мен реват като п*тки а пред приятелите си се праят на големи мачовци
![]()
Стар профил----->c0cii
Разбира се,че плачат...все пак и те имат чувства
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Да, всеки си има своите моменти![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Дооста грубо изказване, мен пък би ме трогнало някой да плаче пред мен, тва значи, че не го е срам да показва емоциите си.. А и нали се сещаш, че вероятно има някаква причина, никой не реве просто така, колкото да може да се каже, че някога го е правил..Първоначално написано от babity
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ай сиктир от толкоз' емоции и от показването им! Силният човек знае, че ревът не помага с нищо и не хаби времето си с него.
А не, ти не знаеш ли че те всъщност нямат сълзливи жлези даже, лол![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
++Първоначално написано от mrazqkindergarten
babity ... Какво ,бе дете? Момчетата нямат право да плачат ли ;/ . Всеки чувства болка малко или много и всеки има нужда от такива емоции.Аз не познавам мъж,който поне веднъж да не е пускал някоя и друга сълза... Вярно - не го удрят чак на рев с хлипане и грачене като момичетата ,но все пак плачат! ... И няма нищо лошо в това...Напротив,по някога показва,че ги е грижа повече,отклкото предполагаме!!!
![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
Плачат, но МНОГО рядко и то за нещо, което наистина им е скъпо ..
и не смятам, че това ги прави по - малко мъже .. ебаси и те са човешки същества и те имат чувства!!!..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Всеки си е за себе си.Момичетата уж плачели много.Да,ама някои плачат 1 път в месеца,други почти всеки ден.И при момчетата е така.Някой плачат,други не.Което лично аз не разбирам.От какъв зор,ще блъскаш стени,ще пушиш като идиот и още какви ли не неща за "намаляване на напрежението",като просто можеш да си поплачеш.Научно доказано.Ама иди ги разбери...
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Всеки плаче независимо дали е момче или моиче... бившия ми приятел е плакал пред мен заради ситуация вкоято можеше да не се видим повече... и вдруги случай след раздялата ни ми е споделял че е плакал за мен и според мен момче да плаче не е проява на слабост !
ПЛАЧАТ !! ..Но когато са сами...
просто защото не искат да ги виждат така, ще помислят че са меки китки или просто СЛАБАЦИ и хората ще ги отбягват и не само момчетата, но и момичетата.. (зависи от характера) : ) .. това че жените се водим за по сантиментални не значи, че сълзите са дадени само на нас.. ?!
Мисля,че имаше една песен ; "Никога не би ми признал,че без мене няма да си цял,даже и да те боли мъжете не плачат нали?"
П.П - Естествено,че има момчета които плачат..
Но просто не си го признават (-;![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Плачат и още как! Ставала съм свидетел на това мнооого пъти..
Еми има всякакви,аз лично не съм плакал мисля, или не си спомням..
![]()
,а спомням си, нооо бях много малък хаха
![]()
Които не реват - само се правят, а жените, които се правят, че не реват са квазимодота.
хЪх...
Съгласна.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Това, че някой (момче или момиче) плаче, не го прави по-слаб.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
То и за дядо Мраз говорят хората, ама никой не го е виждал....
Ти да нямаш кастрационен комплекс, бе, момко?Първоначално написано от bratignat
Аман от фалшива мъжественост.
Знаеш ли кво ще ти кажа, мъжете, които се правят на супер корави са сто пъти по-малко мъже дори от меките киткиИ като го казвам, определено го вярвам и мисля.
Няма да си давам обосновките точно тук, но ако проявяваш интерес ще ти обяснА на лично![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Т'ва че ги разбирам те дразни ли?Първоначално написано от cranberry696
Аман от псевдо тролчета с негативни и "остроумни" мнения, 'щото им се е скапала няк'ва си връзка и сега си го избиват във всяка тема. Loooool
пп. Не съм мъжко момиче, даже съм си лигла.
Първоначално написано от cranberry696
Мерси за театралниченето, само показваш колко съм ти интересна.
Може би даже нямаше да започваш спора си с мен какво мъжко момиче съм, ха-ха-ха.
Не че се правя на вървежна, просто някои неща ги знам. Какво да правим.