- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата плачат ли?
Щом привличаш такива типажи добре е да се замислиш върху причините за този феномен.Първоначално написано от jghgh
Не всичко е в беленето на лука има и други зеленчуци. А щом нямаш смелостта да сгазиш лука, ще си си останеш на самотен коловоз. По принцип имам интерес, но конкретно към теб не
Използвала ли си някога в спор аргументи, различни от "така мисля=> така е правилно => аз съм кон с капаци".
Определено съм използвала, просто не си чел достатъчно мои мнения,
2. това че нямаш интерес към мен беше ни в клин, ни в ръкав, и абсолютно извън контекста, както и нали се се'ш, че не ме грее дали неизвестния bratignat има интерес към мен,
3. в случая наистина не искам да използвам аргументи, защото в поста ми може да се припознае един човек, когото не искам никога повече да засягам.
Не си длъжен да се съгласяваш с написаното от мен. Аз просто си казвам.
И съм попадала на всякакви, така че си правя сравнение между всичките. Тези, които направо се ужасяват от мисълта да се покажат като по-слаби, обикновено са по-големи путки даже от меките китки и това са си мои лични наблюдения. Ти ако искаш се съгласявай или обяснявай, че нямаш слъзни каналчета и че плачеш само когато белиш лук.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако всеки път когато трябва да те разбере някой трябва д апрочете 4 000 нагоре мнения, то определено повредата не е в моя телевизор.
По темата - има два лагера - момичетата, които попиват от дебилни филми, в които мъжете са лигави ревльовци, които предпочитат да си поплачат с най-добрия си педо приятел, от колкото да поправят вратата на шкафа, на жена си......има и такива, които харесват old school.
Добре, само не разбирам защо изместваш темата?
Тя не е "Ревльовци или мъже, които ще оправят шкафа на жена си", а "Плачат ли момчетата" - да, и ревльовците от романтичните комедии, и тези които оправят шкафове. Все някога човек има нужда да поплаче, или колкото и да се сдържа, му потичат сълзи от гняв, яд, тъга и т.н.
В моя пост аз изразих възмущение от хора, които категорично отричат плача на момчетата, а тва си е напълно нормално. Вие сте хора, имате чувства и т.н., въпреки че като по-малки са ви учили да ги потискате (в средните семейства).
Интересен факт, базиран на наблюдения, е че точно тези коравите типове са много нежни отвътре. Какво да правим.
Да плачеш не те прави по-малко мъж. Лично за мен истински мъж е открития човек, който не се притеснява от себе си и се обича точно такъв какъвто е - със слабостите си и т.н.
Не е казано да реве за всяко нещо...
И имах предвид, че не ми е редова практика само да се правя на вървежна, затова споменах че имам и други мнения. То остана и да ги четеш....
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе всички плачат бе, кво се дъвчете за глупости. Хора сме все пак, емоциите все някога надделяват. Лично аз определено не искам да си спомням последния повод, по който се разплаках. Беше доста по-тъжен и непоправим от всякакви любовни шитни.
Welcome to the Jungle...
Да плачем![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Аз също..![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
и аз ...Първоначално написано от Dessynka
Hostis Honori Invidia
Не!! Те всички са безчувствени животни... спокойно без емоций са
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Разбира се,че плачат,и те са хора.Просто много малко от тях го показват пред хората,защото все някой идиот ще каже ''оле вижте го,той е момче,а плаче като момиче'' !
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
Ние мъжете не плачем. Винаги съм искал да разбера какво е да плачеш ама...![]()
![]()
![]()
Много ясно, че плачем. Просто прикриваме или го правим по - рядко...
плачат разбира се.. просто нали от мом4етата - мъжете се изисква да са по- стабилният пол.могат да плачат просто са по-сдържани и предпочитат да не "проявяват слабост" пред други хора!
![]()
Плачат, виждала съм и гаджето си да плаче и според мен няма нищо лошо в това... И момчетата имат чувства![]()
lOve iS in The aIr
Разбирасе,че плачем!!!! Та нали и ние сме хора и имаме чувста!![]()
Мноо ясно , че ревем нали сме хора.Доста от нас го крият това , но ревем да.![]()
плачем .. аз лично .. веднъж на 5-10 години , нещо адски много трябва да ме трогне..
Плакал съм за неща които си струва ... <3 за хора които си струва ! и не съжалявам за това .. независимо, че сега сдържам чувствата си и не съм плакал повече от година :> ... но това е др история.
Не съм перфектен но си струвам!
честно казано плача доста рядко, но се случва за неща които наистина си струват, пък и то нещата се натрупват млако по малко и накрая избива някъде.
Плачем,защо да не плачем.Прикриваме го,мъже сме все пак,заради онова едва ли не вродено чувство,че сме задължени да бъдем силни.
Още малко ще започнете да се фукате колко много ревете
...
И УъТъФъ кога 13-14-15-16-17 годишни станаха МЪЖЕ и смело обявяват свойте постижения в отделянето на солени течности?
Децата ревът, нормално е. По-големите деца също. """""Тийновете""""" също. Мъжете, достигнали достатъчно зряла възраст да се наричат мъже а не момчета, не би трябвало да ревът често. От тях се очаква да са силни, да търпят на болка и физическа и емоционална. Те трябва да са тези на който жената може да се опре, а не някой който ще циври заедно с нея - за това са приятелките `и и сапунките. Истинските мъже, според мен, който не съм още такъв и не се правя на такъв, трябва да са силни дори и в момент на болка, да могат да взимат правилни решения без да се влиаят от моментните изблици на различни емоции. Това съвсем не означава, че те преживяват по-леко болката по любимата, изобщо даже. При мъжете болката е същата, но те я приемат и преживяват вътрешно, а не се фукат с нея наляво и надясно очаквайки (да-речем) Пешето да дойде и да поплачат заедно.
Ако новата мода сега е мъжете да ревът за д апокажат на жената колко много я обичатем много ви здраве
И това което виждате по сериалчетата - как мистър найс гаи рони езера от тежки и мъчителни динозавърски сълзи по своята амор амор - и съответно от там ви идват мисли като "моя егати безчувствения не е ревал за мен"... гроу ъп
Плача и не съжалявам,но като цяло никога не съм мислел,че ще плача и то заради момиче,но го направих и то вече доста пъти.Но какво да се прави след плач,се успокоявам поне аз и заспивам(най-вероятно)
Love! And may God bless you all !!
Плачем ама скришом![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Разбира се ,че плачат много по-малко от нас разбира се и като ,че ли когато не могат да спрат болката най-вече.Ала въпроса отчасти е безсмислен,някой ден ще видиш някой мъж да плаче пред теб,но само ако истински те обича,защото обичта значи вяра и доверие.Иначе току така някои да се разреве от мъжкия пол и аз не съм виждала макар ,че не би ме учудило доста лигави и неориентирани същества ражда тоя век.Както и доста ценности се загубиха пък да не говорим ,за чест и други глупости от типа,но това е друга тема.![]()
Да, може да се видят сълзи и в мъжките очи, но те винаги са искрени и плод на много силна емоция.
2 примера
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wvEjZaWZJxg[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0QMLokFky2E[/youtube]