- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Високи токчета
Вие на колко години си купихте обувки на токчета за първи път и на колко смятате,че е нормално да се носят?![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Първите си ги купих миналата година ( Бях на 15) Тока беше 8 санта ;д Нормално е 8,9 клас ...
Аз тази година си купих.. и са бая високи и сега малко залитам с тях ама за всичко си има първи път![]()
.. на 15-16 години е нормално вече да се носят.. а съм виждала и момичета окола 12-13 на токове и едва ходят
![]()
грозна гледка!!
![]()
на 14 или 15 си взех първите високи обувки.
нормално е да започнеш да носиш високи токчета на 15-16 годишна възраст
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Започнах да ги нося на 14... макар че приличах на по-голяма и не ми седяха смешноИначе, мисля че е нормално 15-16 г. или преди бала... за тренинг
![]()
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Аз пърите си ги взех на 13-14 ама толкова и ги носих.Инъче почнах да нося на почти 16 и мисля че това е нормалната възраст.
aз първите токчета си ги купих 1 месец след като станах на 14не бих си взела токове,но ми трябваха иначе вече се чувтвам добре с тях,но като изляза с тях по тия рабитите улици навън е направо ужасно..
![]()
На 13, бяха мисля 6-7 см =)
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Какво значи "нормално"? Няма такова нещо като "нормално е на еди коя си възраст да започнеш да носиш токчета." Има си някакъв минимум предполагам, примерно би ми било изключително смешно да видя 10- 12 годишно момиче с токчета, но иначе всичко си е индивидуално, когато си прецениш, обуваш ги и това е.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
на 14 т.е тази год. 10см![]()
but with the moon in the sky , who wants to be alone
Аз имам от 15-16 годишна,но не ги носех много много.Сега (на 18 съм) нося по - често ии по - високи от преди.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Не съм си купувала и няма да си купя скороТова е толкова вредно... Който казва, че на 15 е нормално да се ходи с високи токчета се лъже, дори и на 16 ... мое мнение
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от Callisto
+1
Това бяха първите и последните ми обувки на високи токчета.
Фъзз чепиците рулз.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
ваканцията преди 7ми клас..за сватба..ии носих ги 3-4 пъти..сега есента си купих още едни (затворени) и си ги носих доста..ама навънка по тия улици е много гадно..сега си купих и сандали ..ама ги нося по рядко,че не са за една седмица .. ;д
Зависи от обувката.Има ортопедични,които са точно обратното на "вредни"Първоначално написано от elito0o0o0
Все пак не трябва да се носи ток всеки ден,защото изморява крака,но определено не е вредно,както някои ниски обувки.Тези тип гладиатор,които сега са много на мода не са подходящи.
Аз купих първите си високи токчета на 13,но дори не знам дали могат да се наречат така,защото бяха 4-5 сантиметра.Иначе сега изобщо не обичам да ходя с ниски обувки.Поне малко по-ниска платформа слагам.
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Първите бяха за другарската-8 клас. Около 9 смизчепих се, а ми казаха да не налитам от раз на толкова високо...
но както и да е, смятам че на 15-16 вече е по-хубаво да се носят токчета вече
![]()
на 12 и се учудих колко добре мога да ходя с тях![]()
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти
Аз не съм си купувала и едва ли скоро ще си купя, пък и съм доста висока, но по въпроса за годините... Чиста пародия си е под минимум 16-17 години да се фръцкате с токчета. (особено по 10+ санта)
Първите токчета си купих малко преди да навърша 16, 8 сантиметра, нося ги понякога, но си трябва време докато крака свикне с такава обувка..![]()
Аз съм на 13 и мисля тази година да си купя, но няма да се хвърлям на много високиаз съм си висока доста, ноо ..
просто ще ги пробвам .. сигорно няма да ги нося много
![]()
![]()
awerw♥
И аз така,само че съм ги носила обувките 4-5 пъти.Първоначално написано от Annabelle
Какво значи нормално? Тука не става въпрос за нормално или не, а за това, че всяка втора, кяото видя НЕ може да ходи на токове!!! Колкото са по - високи .. толкова по - смешно изглеждат!!! ..![]()
Аз не нося токове често, но първите, които носех и що годе се бях научила вече да съм била на 15 ..
Ми такова нещто не мога да нося много ми се кривят крака и не ми е удобно минала година си купих леко високи на платформа и чак тази година се научих да ходя с тях пък за други да не говоря или по-високи.![]()
![]()
Нормално незнам 16-17 според мен. :P Да има орентация на какво се качва че на бала ако не е слага високи обувки е доста трудничко.![]()