.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Високи токчета

Вие на колко години си купихте обувки на токчета за първи път и на колко смятате,че е нормално да се носят?
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Първите си ги купих миналата година ( Бях на 15) Тока беше 8 санта ;д Нормално е 8,9 клас ...

Аз тази година си купих.. и са бая високи и сега малко залитам с тях ама за всичко си има първи път .. на 15-16 години е нормално вече да се носят.. а съм виждала и момичета окола 12-13 на токове и едва ходят грозна гледка!!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    на 14 или 15 си взех първите високи обувки.
    нормално е да започнеш да носиш високи токчета на 15-16 годишна възраст
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Започнах да ги нося на 14... макар че приличах на по-голяма и не ми седяха смешно Иначе, мисля че е нормално 15-16 г. или преди бала... за тренинг
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Аз пърите си ги взех на 13-14 ама толкова и ги носих.Инъче почнах да нося на почти 16 и мисля че това е нормалната възраст.

Първите и всъщност единствени досега си ги купих на 13 години и ги обух веднъж.Изобщо не ми беше комфортно.Предпочитам пантофки и кацове.

aз първите токчета си ги купих 1 месец след като станах на 14 не бих си взела токове,но ми трябваха иначе вече се чувтвам добре с тях,но като изляза с тях по тия рабитите улици навън е направо ужасно..

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    На 13, бяха мисля 6-7 см =)
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Какво значи "нормално"? Няма такова нещо като "нормално е на еди коя си възраст да започнеш да носиш токчета." Има си някакъв минимум предполагам, примерно би ми било изключително смешно да видя 10- 12 годишно момиче с токчета, но иначе всичко си е индивидуално, когато си прецениш, обуваш ги и това е.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен Аватара на Callisto
    Ваканцията преди 8ми клас. Бяха черни, 10см ток и не ми беше проблем да вървя с тех, понеже като бях малка непрекъснато правех ревюта с токчетата на мама.

на 14 т.е тази год. 10см
    but with the moon in the sky , who wants to be alone

Супер фен Аватара на j_adore2
    Аз имам от 15-16 годишна,но не ги носех много много.Сега (на 18 съм) нося по - често ии по - високи от преди.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Не съм си купувала и няма да си купя скоро Това е толкова вредно... Който казва, че на 15 е нормално да се ходи с високи токчета се лъже, дори и на 16 ... мое мнение
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на Exothermic
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Ваканцията преди 8ми клас. Бяха черни, 10см ток и не ми беше проблем да вървя с тех, понеже като бях малка непрекъснато правех ревюта с токчетата на мама.

+1
    Това бяха първите и последните ми обувки на високи токчета.
    Фъзз чепиците рулз.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ваканцията преди 7ми клас..за сватба..ии носих ги 3-4 пъти..сега есента си купих още едни (затворени) и си ги носих доста..ама навънка по тия улици е много гадно..сега си купих и сандали ..ама ги нося по рядко,че не са за една седмица .. ;д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Не съм си купувала и няма да си купя скоро Това е толкова вредно... Който казва, че на 15 е нормално да се ходи с високи токчета се лъже, дори и на 16 ... мое мнение
    Зависи от обувката.Има ортопедични,които са точно обратното на "вредни" Все пак не трябва да се носи ток всеки ден,защото изморява крака,но определено не е вредно,както някои ниски обувки.Тези тип гладиатор,които сега са много на мода не са подходящи.

Аз купих първите си високи токчета на 13,но дори не знам дали могат да се наречат така,защото бяха 4-5 сантиметра.Иначе сега изобщо не обичам да ходя с ниски обувки.Поне малко по-ниска платформа слагам.
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Повече от фен Аватара на mkio
    Първите бяха за другарската-8 клас. Около 9 см изчепих се, а ми казаха да не налитам от раз на толкова високо... но както и да е, смятам че на 15-16 вече е по-хубаво да се носят токчета вече

Град
    ™Bitch Town
    на 12 и се учудих колко добре мога да ходя с тях
    Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти

Супер фен
    Аз не съм си купувала и едва ли скоро ще си купя, пък и съм доста висока, но по въпроса за годините... Чиста пародия си е под минимум 16-17 години да се фръцкате с токчета. (особено по 10+ санта)

Първите токчета си купих малко преди да навърша 16, 8 сантиметра, нося ги понякога, но си трябва време докато крака свикне с такава обувка..

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Аз съм на 13 и мисля тази година да си купя, но няма да се хвърлям на много високи аз съм си висока доста, ноо .. просто ще ги пробвам .. сигорно няма да ги нося много
    awerw

Цитирай Първоначално написано от Annabelle
    Първите и всъщност единствени досега си ги купих на 13 години и ги обух веднъж.Изобщо не ми беше комфортно.Предпочитам пантофки и кацове.
    И аз така,само че съм ги носила обувките 4-5 пъти.

Какво значи нормално? Тука не става въпрос за нормално или не, а за това, че всяка втора, кяото видя НЕ може да ходи на токове!!! Колкото са по - високи .. толкова по - смешно изглеждат!!! ..

Аз не нося токове често, но първите, които носех и що годе се бях научила вече да съм била на 15 ..

Супер фен Аватара на spopi
    Ми такова нещто не мога да нося много ми се кривят крака и не ми е удобно минала година си купих леко високи на платформа и чак тази година се научих да ходя с тях пък за други да не говоря или по-високи.
    Нормално незнам 16-17 според мен. :P Да има орентация на какво се качва че на бала ако не е слага високи обувки е доста трудничко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си