.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Фен Аватара на BloniTka
    Град
    Манхатън.
    Първите ми бяха тази зима т.е. на 17. За края на 8-ми клас си бях взела едни платформи, ама бяха много ниски,така че не се смятат.
    I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!

Град
    някъде в слънчевата система :)
    Еми за първи път си купих токчета тази годнина [демек на 13-14 годишна вързаст] за Другарската вечер. Беше много смешно, защото всичките ми съученички щяха да ходят с рокли и обувки с огромни токчета, а аз не исках и да си представя за такова нещо и в последния момент се навих да си купя .. все пак един път в живота завършвам 7ми клас и имам другарска и поне да буде както трябва. И така се сдобих с първите си токчета ~ 10 см. Никога повече няма да се подложа на такова мъчение.. предпочитам да си нося кецове
    I found your body
    somewhere in between
    no where and hell. (:

Оф като почнете да се превъзнасяте с т'ва завършване на 7-ми клас,не се виждате колко сте смешни.

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от 987654
    Оф като почнете да се превъзнасяте с т'ва завършване на 7-ми клас,не се виждате колко сте смешни.
    Мислех, че съм единствена, която смята така..

Първите ми токчета бяха тази пролет {на 14 и половина тоест}.. Бяха дооооста ниски 4-5 сантиметра и с по-дебело токче, но все пак ми трябваше време да свикна Вече се "хвърлям" на по-високи.. дори днес си взех моите красавици - височината им варира между 9 и 11 сантиметра {не съм сигурна, защото нещо .. не ги меря както трябва } , това са и най-високите ми .. другите са по 6-7-8 сантиметра и имам и такива, които са изравнени със земята .

Loko Sofia
    Manchester United

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си