Наа 14 за една сватба. Отведнъж 10 см. Не знам майка ми как се нави, но ходих с тях из магазина 10 минути без да залитна или да се подпра и тя се съгласи. Идеята беше да ги нося на сватбата и после да й ги дам... но не стана така хД
Ходех си доста добре, по стълби обаче винаги се хващах я за парапет, я за нечия ръка
Зимата си купих ботички на нисичък 5 см, за да мога да ходя в снега с тях, обаче се оказа, че не мога да ходя с тях. Имам дефект - с десния крак стъпвам навън и капачката се изтрива неравномерно...
Та, изхвърлихме ги, 2 месеца ходих на почти равни и после ми купиха още едни - 6 см. С тях същото...
И сега сме стигнали до извода, че ще се качвам аааадски постепенно на токче, за да мога до бала да свикна да ходя правилно и на 10-12 см тънък. Много ме съмнява обаче - забелязала съм, че и когато съм с кецове, стъпвам навън. Има разлика от 4-5 мм, но се забелязва при по-внимателен поглед.
Сега нося равни обувки или високи платформи (10 см) и си ходя супер. За бала вероятно ще си взема някакви високи - мога да ходя с такива, но при продължително носене токът се изнася навън на десния крак. Така че всичко ще е ок.
За мен не е нормално някво хлапе, което още майка му му прави закуската, да ми се качи на токчета. При това 10-12 см и да ходи като патка.
И аз го имам този проблем, но при мен е и на двата крака...
Супер грозно е, като ми се изкривят обувките навън някак си .. и не знам как да ходя правилно, смисъл аз се опитвам но просто си ми е такава стойката ..
Можеш да пробваш да си взимаш с дебел ток, така по няма да се забелязва
А иначе аз на 16 даже 17 си зех зимни ботуши на ток 6-7 см. Май съм от по-задръстените