.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71

Тема: Парите

Град
    Bulgaria
    НЕ !!!!

Град
    Bulgaria
    НЕ !!!!

напиши го още веднъж за неразбралите?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ако е по красива и по ми аресва, да.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Не.

За мен парите не са определящ фактор, просто даденост. Ако имах гадже не бих го зарязала за по-богат, или защото няма достатъчно пари. Много по-важно ще е как се държи с мен, в крайна сметка ще излизам с него, не с банкноти

мне.. не сА ми определящ фактор.. въпреки че съм зарязвала момче защото беше решил да живее на мой издръжки.. и то не толкова заради парите а заради наглото му отношение
    I know the way to hell.This is paradise ... Welcome to the hell!... :*

За пари ли??????За много лииии????????

Второто ,разбира се

ОПРЕДЕЛЕНО НЕ!!!

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Ако съм с дадено момиче или тя е с мен значи и двамата сме доволни от финансовата обстановка или поне не ни е дотолкова належащ проблем че да се налага да си търсим други по-богати...иначе поначало не бихме били заедно...

С други думи ако не ни изнася да сме един с друг заради парите просто от самото начало нещата нямаше да се получат пък камо ли да се стига до зарязване заради по-богат/богата...не е ли логично?...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

На 16 парите не са фактор

Цитирай Първоначално написано от Housemusikk
    На 16 парите не са фактор
    Да!

Парите по принцип са само необходимост и трябва много да съм го закъсала, че да бъда с някого заради това.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Не, не бих. Е, обаче ако другия го харесвам повече и го обечам повече бих тръгнала с него! и

Град
    Русе
    Не,те нямат никакво значение,защото го ОБИЧАМ

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Мега фен Аватара на ameli
    Не
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Парите са важен фактор, това е повече от ясно. По-скоро бих искала приятеля ми да е работлив и да се старае да изкарва добри пари, да може да ми осигури нужното, да не тъна в мизерия а по скоро да преживяваме периода. Ако има повече пари и е богат още по-добре но не да различа на родителите си а да успява в живота сам и когато се нуждае винаги мога да му подам ръка. Разбирасе аз винаги ще му помогам, дори и да имам богат мъж аз ще работя, за да докажа, че не разчитам само да него а и аз не мога да се задържам на едно място, имам нужда от това. И доколкото до въпроса дали бих зарязала приятеля си заради човек с много пари - не, никога в нашата връзка парите нямат никакво значение, обичаме се и това е достатъчно, а и той е един здраво мислещ човек който съм сигурна, че винаги би ни осигурил най-важното.
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    във филма ..
    Хах.. абе на момичетата някой нещо да купи и ще се зарибят, така става работата от 'не' до 'да'.

Who's next!

Никоя от тук не си дава сметка ,че парите биха могли да им влияят косвено.

Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    Хах.. абе на момичетата някой нещо да купи и ще се зарибят, така става работата от 'не' до 'да'.
    Не е вярно. Ако обичаш човека до себе си независимо, че няма толкова пари, не би го зарязал заради някакъв подарък...Парите не са всичко.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    За пари ли??????За много лииии????????

Второто ,разбира се
    за МНОГО малко
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Град
    Earth...
    Парите не били фактор?

Я се осъзнайте бе хора... Що за комплексарщина е това?

Естествено че вие жените искате приятеля ви да кара скъпа(немска) кола, да има хубав(скъп) часовник на ръката, да живее в хубава къща(който в България са рядкост...) и да може да си позволи каквото си иска... Всички много добре знаеме че момчетата не дават пари за момичетата, но това някой да те види със заможно момче е друга тема...

ВИНАГИ ПАРИТЕ ИГРАЯТ НАЙ-ГОЛЯМАТА РОЛЯ! ДАЛИ ГО ПРИЗНАВАТЕ ИЛИ НЕ Е ДРУГ ВЪПРОС!

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Парите не били фактор?

Я се осъзнайте бе хора... Що за комплексарщина е това?

Естествено че вие жените искате приятеля ви да кара скъпа(немска) кола, да има хубав(скъп) часовник на ръката, да живее в хубава къща(който в България са рядкост...) и да може да си позволи каквото си иска... Всички много добре знаеме че момчетата не дават пари за момичетата, но това някой да те види със заможно момче е друга тема...

ВИНАГИ ПАРИТЕ ИГРАЯТ НАЙ-ГОЛЯМАТА РОЛЯ! ДАЛИ ГО ПРИЗНАВАТЕ ИЛИ НЕ Е ДРУГ ВЪПРОС!
    Не, не и не! Бих се трогнала много повече от красива червена роза отколкото от скъпи обеци. Изобщо малко са материалните неща, които могат да ме трогнат.

Виждам много момичета около мен, като тези, които описваш. Те командват, те искат гривнички, дрешки, да се возят в скъпата кола на гаджето, но не всички сме такива! Търся си човек с достойнство, с мозък, със способност да ми се отдаде напълно, дори и да има малко пари. Милионите никак не са гаранция, че може да ме спечели. Така бих помислила, че ме съжалява, не бих го възприела като своя приятел. Да, би ми харесало някой да ме глези, но не би ме спечелил, не бих се влюбила заради това.

Когато ти си намериш някоя като мен и разсъждаваш по твоя начин и я обсипеш с подаръци, вместо с внимание и любов, ще изпуснеш момичето. Бъди сигурен. Пък и всички, които са толкова убедени, че жените сме материални същества.

Парите не са фактор за любовта между двама души. Никакви пари не могат да предизвикат чувства у мен към някого. Те са просто необходимост, нищо повече.

Много момчета гледат на момичетата, като на богините на пиедестал. Какво й било мнението, какво й е настроението, и т.н. С други думи пренасят си съзнанието направо в момичето, като забравят за собственото си съществуване. Същите тези момчета за да имат момиче до себе си се нуждаят от пари. Защото страст няма. Отделно за много момичета, това е препитание. По принцип не съм против това препитание, ако си плащаха данъците

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си