- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Парите
НЕ !!! Пък и какво като този има пари да няма да ги даде на мен като сме заедно. Поне при мен, в една връзка хората трябва да са равностойни, така че няма абсолютно никакво значение дали има пари или не. Дори съм попадала в такава сируация, развръзката е ясна вече сигурно![]()
НИКОГа, ако това е човект когото обичам-не
НИКОГа, ако това е човект когото обичам-не
НЕ ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от dedencety
![]()
+Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Абе хора спрете се с тея ПАРИК'во ако половинката ти няма пари в изобилие ще го/я зарежеш, нищо, че го/я обичаш така ли ??????!!!!!
Be yourself !
Абе зависи, да си кажа чесно... Както казва баба ми "да си намериш момиче с апартамент и мнооого пари..."![]()
П.С. - Ако е някой "ангел небесен" с няколко милиончета/милиардчета в банковата сметка, надали ще се колебая много - много... Пък след някоя и друга година ще съм свободен да си "обичкам" която на мен ми харесва!![]()
парите са най-важното нещо на тоя свят след информацията. кво се прайте че няма да го зарежете ако ви треснат 100 000 в челото. само Nakadah е прав тука
WE ARE NOT ANGELS!
Не бих го зарязала заради пари,но когато минат години и тръгна да се омъжвам и ако нямам кандидат може и да си потърся някой с повечко финанси.
В момента съм на такава възраст, че парите въобще не са фактор. И не, не бих се разделила с човекът, когото обичам, заради някого с пари.
истината е ,че сте малки и не са определящ фактор. Парите отварят врати, не любовта. Тъпо нали ?
не не бих,не съм материалистка![]()
Първоначално написано от Paramour
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
+1Първоначално написано от ivcheto0o
Getting a gun has become child's play,but using one is something else
абсурдд той си има много пари но и да нямяше тва щеше да е най-тъпото нещоо![]()