- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Парите
Не, не и не! Бих се трогнала много повече от красива червена роза отколкото от скъпи обеци. Изобщо малко са материалните неща, които могат да ме трогнат.Първоначално написано от Nakadah
Виждам много момичета около мен, като тези, които описваш. Те командват, те искат гривнички, дрешки, да се возят в скъпата кола на гаджето, но не всички сме такива! Търся си човек с достойнство, с мозък, със способност да ми се отдаде напълно, дори и да има малко пари. Милионите никак не са гаранция, че може да ме спечели. Така бих помислила, че ме съжалява, не бих го възприела като своя приятел. Да, би ми харесало някой да ме глези, но не би ме спечелил, не бих се влюбила заради това.
Когато ти си намериш някоя като мен и разсъждаваш по твоя начин и я обсипеш с подаръци, вместо с внимание и любов, ще изпуснеш момичето. Бъди сигурен. Пък и всички, които са толкова убедени, че жените сме материални същества.
Парите не са фактор за любовта между двама души. Никакви пари не могат да предизвикат чувства у мен към някого. Те са просто необходимост, нищо повече.