- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Триъгълно лице Help!
здравейте
имам триъгълно лице и не знам какви прически да си направя, моля ви дайте ми идеи, момче сам гледах из нета, но нищо не разбра, айде вие сте !
Какъв триъгълник е ? Правоъгълен, тъпоъгълен, остроъгълен ?
n00bs
определено ти имаш тъпоъгълно...
Дай снимка,за имаме представа и да можем да дадем съвет.
Дай снимка ..![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Мда, моето пък е във формата на трапец.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Всеки човек има различно лице! Без снимнка никой не може да прецени какво ти отива! Сам пробвай различни прически! Не е трудно!
Дай снимка.![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
мене пък друго ми е триъгълно![]()
[: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]
Аха, ясно познавам един от моя клас с такова значи сега ти слагам илюстрации :
Извинявай, ама много се смях в пайнта
![]()
Ами така де.. Тук съм винаги да помагамПървоначално написано от xxsunshinexx
![]()
"боцки"--с гел или пяна.![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Стига бе!! Това е сериозен проблем, момчето има триъгълна глава а вие тука..![]()
^Приятел ето ти още една![]()
"Триъгълно лице – без бретон
Този тип лице се отличава с тясна брадичка и широко чело. Отиват му доста прически, при това лесно изпълними. За да приравните оптически тясната брадичка с широкото чело, подстрижете се на линия до брадичката, пригладете косата назад и я закрепете с шноли зад ушите.
Оставете върховете да стърчат, навити с малко гел. Триъгълното лице изглежда най-добре без бретон. Страничният път стои много добре, както и коса на вълни, която се стеснява към тила."
"Триъгълно лице
Триъгълното лице има широка брадичка, тесни скули и малко чело. Този тип се среща значително рядко. Но ако оприличите лицето си на триъгълник, изберете прическа, която оптически смалява брадичката.
- Една от най-подходящите прически за триъгълното лице е ниско подстриганите кичури на челото и обем във височина.
- Брадата може да придаде баланс на чертите."
Това намерих в нета .. . Има много информация .. потърси и ти
![]()
трапеци.. триьгьлници![]()
п.с моето лице е като форма на сърце :P
Да и нас горещо много ни вълнува сърцевидното ти лице.. Мерси, че сподели..Първоначално написано от xxKiFlA