- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво означава името ти?
К - ти си издръжлив/а, проницателен/на и умееш да пазиш тайна. Мотото в живота ти е: "Всичко или нищо!"
Вярно е! Винаги някой ако ми каже някаква тайна и да не казвам на никого, дори и с този "някой" да се скарам, аз никога не бих издала тайната му, но за съжаление вече много малко хора има, които да пазят таините, все ще изклюкарят на някой![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ф - имаш оригинални идеи и потребност да блестиш. Умееш да правиш хората щастливи. Често лъжеш, макар и с добри намерения.
баси вярното![]()
Д - обичаш да размишляваш, винаги се подготвяш, преди да започнеш нещо. Предан/а си към семейството си, понякога проявяваш капризност.![]()
Б - ти си романтична натура. Притежаваш постоянство, опорство и пробивност
Ех как са ме улучили![]()
П - ти си творческа личност с много идеи. Полагаш изключителни грижи за външния си вид.
Полагаш изключителни грижи за външния си вид
Абсолютно грешно !!!
Иначе идейки се намират !![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Б - ти си романтична натура. Притежаваш постоянство, опорство и пробивност
може
^^^
Бургас <3
И - буквата издава богата душевност, доброта, чувствителност и миролюбие. <--- напълно вярно![]()
![]()
М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си.
Така е![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
П - ти си творческа личност с много идеи. Полагаш изключителни грижи за външния си вид.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вярно е,днеска даже си боядисах косата намерих в гаража една кутия "АВТО ЕМАИЛ ЛАК" "ЧЕРВЕН"Мно яко стана.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/url]
Pfb-GaminG.ovo.bg
Чуждото мнение след моето погребение ...
А - имаш желание винаги да постигаш целите си. Жадуваш за физически и душевен комфорт.
Мда
Мартин, напълно вярно еМ - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си.![]()
Lexynnka
sLunCh0
MAPATOHKОВКА
Т - ти си творческа натура със силна интуиция. Не бива вечно да отлагаш за утре своите действия.
Не съм особено творческа и винаги оставям нещата за утре![]()
Impossible is nothing...
Ц (Цветелина) - обичаш да си на върха и да си лидер. Отворен/а си към хората, мразиш да си сам/а.
Не обичам да съм лидер.. Смисъл то всеки обича, но за мен не е нещо задължително.. Иии наистина мразя да съм сама...![]()
once i'm under your skin you're begging me for more,
you'll get addicted to this but baby you've been more,
don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..
Д - обичаш да размишляваш, винаги се подготвяш, преди да започнеш нещо. Предан/а си към семейството си, понякога проявяваш капризност.
мн точно![]()
![]()
И - буквата издава богата душевност, доброта, чувствителност и миролюбие.
Ама направо. Страшно миролюбива съм. Даже името ми значи мир (сериозно). О, иронията...
Нищо,ама нищо,нищо вярно.Може би само донякъде имам избирателна чувствителност и доброта,ама рядко ги проявявам.
Пп:ЕТО КАКВО ВСЪЩНОСТ МИ ЗНАЧИ ИМЕТО:
Ивайло е българско мъжко име - форма на името Курт (Въло). Името става популярно около възкачването на престола на цар Ивайло (1277-1280), чието пълно име е Курт Докс Уваш. Курт на старобългарски означава "вълк", а Въло, Въил, Иваил, Ивайло са по-късни негови славянски транскрипции. Името Курти може да се срещне и до днес в Ямболско. Името Докс, което често се превежда като "свиня", обозначава годината на възцаряването на Ивайло според прабългарския календар, а Уваш (великолепния), е прозвището му.
Г - стремиш се към знания, умееш да разбираш връзката между нещата, обръщаш внимание на детайлите.
дам
К - ти си издръжлив/а, проницателен/на и умееш да пазиш тайна. Мотото в живота ти е: "Всичко или нищо!"
- Доста вярно.![]()
Че съм творческа личност творческа съм ама не ми трябва много да полагам грижи за външния си вид![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Л - имаш вродена артистичност и талант. Има опастност да изразходиш живота си в гонитба на мечти.
Не, сори не съм мечтателка![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Миролюбие, доброта - да , обаче чувствителност![]()