- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво означава името ти?
Първоначално написано от edelweiss96
![]()
![]()
![]()
Нищо такова...
...
М (Мерлин) - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си.
Н - обичаш да отстояваш мнението си и да протестираш. Имаш остър и критичен ум. Най подходяща професия за теб е лекарската.
Наистина е така, но не искам да ставам лекар !!!![]()
![]()
![]()
М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си.
Damn right!!![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Н - обичаш да отстояваш мнението си и да протестираш. Имаш остър и критичен ум. Най подходяща професия за теб е лекарската.
Вярно е всичко,само че не искам да ставам лекар.
Г - стремиш се към знания, умееш да разбираш връзката между нещата, обръщаш внимание на детайлите
Д - обичаш да размишляваш, винаги се подготвяш, преди да започнеш нещо. Предан/а си към семейството си, понякога проявяваш капризност.
донякъде да
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
М - ти си човек, който знае какво иска и как да го постигне. Умееш да се грижиш за себе си.
+1 Напълно вярно
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
С - буквата характеризира хора със здрав разум, властолюбие, склоннст към капризничене и стремеж към материално благополучие.
Е - имаш потребност да общуваш и да обменяш идеи. Притежаваш завидна проницателност, интересуваш се от тайните сили.
Всъщност, не ме интересува.
До колкото знам, името ми означава "живот".
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
З - изграждаш стена около себе си за защита от външния свят. Имаш силна интуиция и богато въображение.
С първото изречение не съм съгласна, за интуицията като че ли има нещо вярно, въображение имам, когато поискам.![]()
Иначе Златина значи златна или душевно богата (славянски).![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
П - ти си творческа личност с много идеи. Полагаш изключителни грижи за външния си вид. - мхм![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Силвия.С - буквата характеризира хора със здрав разум, властолюбие, склоннст към капризничене и стремеж към материално благополучие.
Пълни глупости.НЕздрав разум,въобще не съм властолюбива,не капризнича и материална никога не съм и няма да бъда.
AMIR (1)
Usage: Arabic
Other Scripts: أمير (Arabic)
Means "commander" or "prince" in Arabic.
КВО СТАВА ?!
Can It All Be So Simple ?
Да отстоявам и да протестирам - да, изобщо не ми е чуждо;
остър и критичен ум - дали това е налице трябва да кажат хората от обкръжението ми;
лекарска професия - с бодра крачка съм се запътил натам.
Така че - тоя път всичко съвпада, чак да не повярваш![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Д - обичаш да размишляваш, винаги се подготвяш, преди да започнеш нещо. Предан/а си към семейството си, понякога проявяваш капризност.
абе има нещо вярно..![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
К - ти си издръжлив/а, проницателен/на и умееш да пазиш тайна. Мотото в живота ти е: "Всичко или нищо!"
А - имаш желание винаги да постигаш целите си. Жадуваш за физически и душевен комфорт.
Точно! И се подкрепя с това, че съм зодия Везни може би.![]()
Ти си творческа натура със силна интуиция. Не бива вечно да отлагаш за утре своите действия.
Все едно за мен и писано.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Моето име започва с буквата уъ. Така и не се научих да я изговарям правилно![]()
"обичаш да си на върха и да си лидер. Отворен/а си към хората, мразиш да си сам/а."
абсолютно нищо вярно, хах
the sky is the limit.
Х - ще преуспееш, ще станеш авторитет, но си много чувствителен/а към това, което другите говорят за теб.
Нито съм чувствителен, нито пък ми пука какво говорят другите за мен![]()
Ж - ти си потаен, но не и повърхностен човек. При теб емоциите надделяват над здравия разум.